Mucize iki kez olur mu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blackmetalic

blackmetalic

Üye
    Konu Sahibi
Mucize iki kez olur mu
Futbol her zaman sürprizlere gebe. Herkes Galatasaray'ı şampiyon ilan etti ama Sarı-Kırmızılılar son düdük çalmadan her şeyin bitmediğini herkesten daha iyi biliyor. Bu yüzden hiçbir yönetici ve futbolcu matematiksel olarak şampiyon olmadan 'şampiyon olduk' demiyor.

Süper Lig'de 2005-2006 sezonuydu...
34. haftaya ve 80'er puanla zirvede giriyor... , yaptığı iki maçta da 'ı yendiği için averajla liderlik koltuğunda... Denizlispor maçından alınacak galibiyet Sarı-Lacivertliler'i şampiyon yapacaktı...
ise sahasında Kayseri'yi konuk edecek; sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak ve alınacak galibiyetten sonra Denizli maçından gelecek haber bekleyecekti.
Öyle de oldu...
, Ali Sami Yen Stadı'nda Kayserispor'u Sabri'nin (2) ve İliç attığı gollerle 3-0 yendi ve büyük bir heyecanla Denizlispor - maçının sonucunu beklemeye başladı.
Ve Denizli'den beklenen haber 83. dakikada geldi; kümede kalma mücadelesi veren Horoz, attığı golle güçlü rakibi karşısında 1-0 öne geçti. 5 dakika sonrasında Tuncay'la eşitliği sağladı. Maçın hakemi 16 dakikalık uzatma işareti verdi. İki taraf da eşitliği bozamadı ve maç 1-1 bitti; 83 puanla şampiyonluğunu ilan etti. ise 81 puanla ikinci oldu...
Ve şimdi...
Bu sezon gerçekten adına yakışır bir lig yarışının olduğu Süper Lig'de 'son haftaya' girdik. 76 puanla liderlik koltuğunda, ise 73 puanla ikinci... Sarı-Lacivertliler'in ikili averajı daha iyi... Yani , son hafta maçında Gençlerbirliği OFTAŞ'a yenilir, , Trabzon'dan galibiyetle dönerse şampiyon ; ikinci olacak...
Olur mu olur. Neden olmasın?
Bir atasözü; 'Bir kere olduysa bir kere daha olabilir'

schumici

schumici

Üye
inşallah olur yaaa inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

yasininyeri

yasininyeri

Üye
allah korusun tahtalara vurun seytan kulagına kurşunnn

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Tabiki son 90 dakikayı görmeden bunlar olmamalı.Şans gerçekten çok düşük,imkansız değil ama :)

Herşeye rağmen "Hep destek,tam destek.Bunlar bizi yıldırmaz.."

arslansem

arslansem

Üye
Tek farkı beraberlik o zaman fenere yaramıyodu ama bu sene bize yarıyor :)
Seneye görüşelim sıkı hazırlanın iyi çalışın tamam mı?:islik

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Çok zor bile demiyorum ama imkansız.

Ayrıca kendi görüşümdür: Gs yenilecek ama şampiyon olacak. Fener-Ts berabere bitecek. Bence :oke:

kurt bey

kurt bey

Üye
Çok zor bile demiyorum ama imkansız.

Ayrıca kendi görüşümdür: Gs yenilecek ama şampiyon olacak. Fener-Ts berabere bitecek. Bence :oke:

Gs yendi,fener yenildi :)

Mucizler Galatatasarayın işidir bunu yine ıspatladık :oke:

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Evet,herşey sadece bir mucize...Çok haklısın.

technonur

technonur

Üye
galatasaray fenerbahçe gibi işi riske atmaz garanti alır ve aldıda :)

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Mucize gerceklesmedi :) Sizin acinizdan

Asıl mucize bizim bu seneki performansımız t.direktorun olmayısı sakatlıklar a ragmen Sampiyonuz iste MUCİZE bu

Çıldırın Çıldırın CimBom icin Cıldırın

technonur

technonur

Üye
Mucize gerceklesmedi :) Sizin acinizdan

Asıl mucize bizim bu seneki performansımız t.direktorun olmayısı sakatlıklar a ragmen Sampiyonuz iste MUCİZE bu

Çıldırın Çıldırın CimBom icin Cıldırın
seyircisiz oynama olaylarıda var :)

Salihyet

Salihyet

Üye
Acıtasyonun bu kadarı.. Futbol forumunda galatasarayın uefayı aldığı resim, ve biz çile sıkıntı çektik.. çelişki olur da ancak bu kadar olur.. hiç bir gs'li bana gelip biz sıkıntı çekiyoruz demesin, çünkü bir insan parayı bulunca ne yapmasını bilmiyorsa bunu bahane edemez.. Ayrıca seyircisiz oynama olayı sizin hakkınızdı, o cezayı bize verecek halleri yok, melen çayı kurudu, yazık günah..

Ben ortada öyle büyük bir mucize göremiyorum, yani ligde 3 büyükler insan üstü, diğer takımlar fason değil.. Her biri etten kemikten, ama iş gs'nın başarısına geldiğinde, her türlü yokluğun içinden geçmiş sayılıyor.. Cüneyt Çakır sorulduğunda konular başka yönlere saptırılıyor.. Ben bu adalet sistemini anlamadım, insan vicdanının tam işlemediği bi konu bu sanırım, FB inanılmaz bir gurur yaşattı bunun için Takımımla gurur duyuyorum, gs'ı da aldığı kupa için tebrik ederim, öyle yada böyle fark etmez.. herkez elde ettiği başarıları göz önüne aldığında esas karlı çıkanı görecektir ;)

Ayrıca keşke bizimde böyle arka planımız olsaydı :) yönetim ne kadar güzel düşünmüş dimi ? :@

kurt bey

kurt bey

Üye

işte taraftar,işte fair play örnek alınsın örnek :)

delrico

delrico

Emekli Yönetici
ohhh ulen bizimkilerde var orda:ehe

Altun.

Altun.

Üye
zaten fb den ts karşısında mucize beklemezdim :D:D şaka bi yana fenerin avrupa başarısı bana göre gs nin süperlig şamp. daha makbuldur

canerkarfb

Üye
avrupada 5 yiyen takım gülmek lazım biz gönüllerin şampiyonu avrupayi titreten takımıyız en büyük fener galatasaray gibi takım sadece bu kadar yapabilir :oke:

dreamnoble

dreamnoble

Üye
seyircisiz oynama olaylarıda var :)

Evet haklısın :)

Son dakika ofsayt golleri de var,penaltı olmayan penaltılar var ve sayısı meçhul.

Sanki bütün sezon teknik direktörünüz yoktu hayret birşey ya..

kurt bey

kurt bey

Üye
Evet haklısın :)

Son dakika ofsayt golleri de var,penaltı olmayan penaltılar var ve sayısı meçhul.

Sanki bütün sezon teknik direktörünüz yoktu hayret birşey ya..
Bütün sezon yoktu ama en önemli haftalarda hocasız kaldı, sizin bütün sezon vardıda noldu :D Hem türkiye kupası hem süperlig şampiyonluğunu galatasaraya kaybettiniz. Geriye bi kaldı çeyrek final o sadece bir TESADÜF :D

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Bütün sezon yoktu ama en önemli haftalarda hocasız kaldı, sizin bütün sezon vardıda noldu :D Hem türkiye kupası hem süperlig şampiyonluğunu galatasaraya kaybettiniz. Geriye bi kaldı çeyrek final o sadece bir TESADÜF :D

Söyleyecek o kadar lafım var ki anlatmakla bitmez.Konu uzamasın diye susuyorum ve sana da saygı duyuyorum.

İyi formlar..

Hellboy®

Hellboy®

Üye
avrupada 5 yiyen takım gülmek lazım biz gönüllerin şampiyonu avrupayi titreten takımıyız en büyük fener galatasaray gibi takım sadece bu kadar yapabilir :oke:
Avrupayı Kim Titretti acaba

Uefa Cup+Super Cup +Champions League Quarter Final(Hem de Real Madrid'in En iyi oldugu donemınde yenıp Cerek finale cıktık)+ Sayısız Uefa ve SAmpiyonlar ligi maclari basarıları

Biz DAha İyisini Yapana Kadar En iyisi Bu !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt