Mucize iki kez olur mu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
Acıtasyonun bu kadarı.. Futbol forumunda galatasarayın uefayı aldığı resim, ve biz çile sıkıntı çektik.. çelişki olur da ancak bu kadar olur.. hiç bir gs'li bana gelip biz sıkıntı çekiyoruz demesin, çünkü bir insan parayı bulunca ne yapmasını bilmiyorsa bunu bahane edemez.. Ayrıca seyircisiz oynama olayı sizin hakkınızdı, o cezayı bize verecek halleri yok, melen çayı kurudu, yazık günah..

Ben ortada öyle büyük bir mucize göremiyorum, yani ligde 3 büyükler insan üstü, diğer takımlar fason değil.. Her biri etten kemikten, ama iş gs'nın başarısına geldiğinde, her türlü yokluğun içinden geçmiş sayılıyor.. Cüneyt Çakır sorulduğunda konular başka yönlere saptırılıyor.. Ben bu adalet sistemini anlamadım, insan vicdanının tam işlemediği bi konu bu sanırım, FB inanılmaz bir gurur yaşattı bunun için Takımımla gurur duyuyorum, gs'ı da aldığı kupa için tebrik ederim, öyle yada böyle fark etmez.. herkez elde ettiği başarıları göz önüne aldığında esas karlı çıkanı görecektir ;)

Ayrıca keşke bizimde böyle arka planımız olsaydı :) yönetim ne kadar güzel düşünmüş dimi ? :@
Yine Galatasaryın başarısını anlamayan ve çekemeyen bir diğer takım taraftar profili...Çıldırma salih bırak biz çıldıralım :) seneye fazla çalışırsınız bi kaç bomba transfer yaparsınız yine şampiyon olamazsınız:kop::kop:

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
2007-2008 TURKCELL SÜPER LİG ŞAMPİYONU
GALATASARAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt