Cumhuriyet Çıkmazı'na gider

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
Cumhuriyet Çıkmazı'na gider

9/5/2008
Cumhuriyet Çıkmazı'na Gider

Üsküdar -Çavuşbaşı Seferini Yapan iett Otobüsünün İşte Bu Fotoğrafı Çok Dikkat Çekici...

Üsküdar-Çavuşbaşı seferini yapan
iett otobüsünün işte bu fotoğrafı çok dikkat çekici... Çavuşbaşı’nda dikkat çeken noktalardan biri de sokak adlarıydı. ”Cumhuriyet Çıkmazı“, ”Tayyip Sokak“ gibi adların tercih edildiği Çavuşbaşı’yla ilgili olarak son açıklamayı İstanbul Büyükşehir belediye Başkanı k.topbaş yaptı. Topbaş açıklamasında ”Cadde ve sokak isimleri, bölge halkının yaşam biçimine göre veriliyor“ dedi.

_KadirşinaS_

Üye
Cumhuriyeti, çıkmaz kelimesine sıfat yapanlar utasın. İnsanca yaşama yolunu rezil edenler, ATA'dan aldığı emaneti, onun izindeyiz diyerek; saçma sapan kavramlara hapsedenler utansın. Cumhuriyet çıkmaz değildir ama, kafalarda çıkmaz sokaklar oldukça; Cumhuriyetin yolu da kapalıdır.

Yasminozz

Yasminozz

Üye
kaos yaratmak istedikten sora ya da ortamı germek istedikten sora gözünün üstünde kaşı var diye de bi haber yapılabilir...gereksiz saçma ve boş haber olarak görüyorum bu tarz haberleri....

kurt bey

kurt bey

Üye
kaos yaratmak istedikten sora ya da ortamı germek istedikten sora gözünün üstünde kaşı var diye de bi haber yapılabilir...gereksiz saçma ve boş haber olarak görüyorum bu tarz haberleri....

bende aynen katılıyorum:oke:

CooL'n'Quiet

Üye
tabi canım alt tarafı seriat ülkelerindekikadrolu devlet memurları gibi sakallı memurlar türemiş cumhuriyete camur atılmıs ne var bu haberde?

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Cumhuriyeti, çıkmaz kelimesine sıfat yapanlar utasın. İnsanca yaşama yolunu rezil edenler, ATA'dan aldığı emaneti, onun izindeyiz diyerek; saçma sapan kavramlara hapsedenler utansın. Cumhuriyet çıkmaz değildir ama, kafalarda çıkmaz sokaklar oldukça; Cumhuriyetin yolu da kapalıdır.

Böyle güzel bir yorum yapılabilirdi.Benim düşüncelerimi de ifade etmiş.Ağzına sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt