6300 msn' e girme denedim %100 oluyor arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

CrawL

Üye
şebeke ERıSımınden Sora takıLıo ßnm ßagLAnmıOo Connecting dio SurekLı neden acaßa ßııLgı VerIrSen Cok SEvınıRım TSK LEr Sımdıden

kemal23

Üye
    Konu Sahibi
şebeke ERıSımınden Sora takıLıo ßnm ßagLAnmıOo Connecting dio SurekLı neden acaßa ßııLgı VerIrSen Cok SEvınıRım TSK LEr Sımdıden

bağlantı ayarlarıyla ilgili bi sorunun var sanırım..Turkcell in erişim noktası ayarları değişti ondandır diye tahmin ediyorum. Yeni ayarların gelmesi için " MSN " yaz 2222 ye gönder ayarlar ücretsiz gelsin..ayar geldiğinde " TURKCELL MSN" bağlantısını seçmen gerekiyor..büyük bi ihtimal bundan olabilir bi denemekte fayda var.

vasvi

Üye
şu ölü Linkleri Vermeyin.
,

kemal23

Üye
    Konu Sahibi
şu ölü Linkleri Vermeyin.
,

(( 26 Nisan 2008 saat 23:25 )) kontrol ettim LİNK ÖLÜ DEĞİL arkadaşım...sana burdan çok güzel bi cevap verirdim aslında ama malum burası forum ve belli kuralları var !!! :@ ayrıca ölü de olabilirdi konu açılalı 1 ay olmuştur..insanca uyarırsan tekrar upload ederim..bundan önce yaptıklarım gibi..

mavievler

Üye
şu olayı en başından anlatırmsınız

yasin44491

Üye
BeyyLer benim Hattım Avea Sorunsuz Çalışıyor Telefonum 'da Nokia 6300 Çalışıyor
Bu Konuyu Açanlar Sonsuz Teşekkürler

kemal23

Üye
    Konu Sahibi
şu olayı en başından anlatırmsınız

olayı en başından anlatamaya gerek yok en ilk sayfada gerekli olan herşey yazıyor..tavsiyem konuyu sırayla okumandır..yine yapamazsan yardımcı olurum..

--------------- Ekleme ---------------

BeyyLer benim Hattım Avea Sorunsuz Çalışıyor Telefonum 'da Nokia 6300 Çalışıyor
Bu Konuyu Açanlar Sonsuz Teşekkürler

teşekkür ediyorum bunu buraya yazdığın için..çünkü yapmayı beceremeyen kişiler asılsız şeyler yazıyorlar..avea da bile çalıştığının kanıtıdır bu saol...

iskenlii

iskenlii

Üye
SEn mig33 beta kullan vodafone 100 kb 1 kontur

mapazule

mapazule

Üye
sağol kardeşimya senin o klavyene sağlık paylaştığın için teşekkür ederim ancak girebildim msn ye mbit.tv var 6300 da izleniyomuş onun ayarı nasıl acaba

kemal23

Üye
    Konu Sahibi
sağol kardeşimya senin o klavyene sağlık paylaştığın için teşekkür ederim ancak girebildim msn ye mbit.tv var 6300 da izleniyomuş onun ayarı nasıl acaba

önemli değil kardeşim..yardımcı olduysa ne mutlu bana..dikkat ederseniz benim bir tek konum var o da bu..bilmediğim şeyler hakkında konu açmam ben yaptığım kullandığım için buraya yazdım biliyorum zahmetli biraz..Mobi tv ye gelince biliyorsun 6300 ın tv özelliği yok haliyle bu program internetten indirecek görüntüleri dolayısıyla bi hayli kontörün atar..o yüzden hiç bulaşma derim kontör dayanmaz..yine bu forumda "gell şok şok şok javada tv" diye başlıklar göreceksin..bunlara da inanma abartı çoğu..:oke:

iskenlii

iskenlii

Üye
tabi girer ya birde vodafone ayarlarını ancak 444 0 542 yi arayarak yaptırırsınız :D

turkcell ayarlarınıda internet yaz 2222 ye gönder :D

mehmet_cankaya_

Üye
teşekkürler kardeşim

altay_42

Üye
ETRAFTA ARTİST ÇOK AMA YÖNETMEN BİZİZ (maxicep ailesi)

karabulut123

Üye
ÇOK SAOL %100 ÇALISIO:oke:

akay23

Üye
teşekkürler kardeş 5310 var bende onada uyum sağladı %100 çalışıyor

mavi.123

Üye
benim telefonum da 6300 , yazdıklarını aynen yaptım msn ye giriş diyorum şebeke erişimine izin verilsin mi diye soruyor evet diyorum 'paket veri bağlantısı yok' diye yazıyor . ardından baglaniyor yazıyor ama bekliyorum bekliyorum bağlanmıyor.... yardımm lütfenn :agla2:

turbilance

Üye
eyvallah kardes saol

cryworm

Üye
aynı sorun bendede var ya kafayı yicem herkesin telefonda oluyor bi benim telde olmuyor :@

bende 6230i kullanıyorum arkadaşlar bu konularda tecrübelisiniz lütfen bi yardım edin çok dua ederim ben ebuddybeta kurdum tlf ama connect tıklıyorum hataveriyor bu hangi ayarlardan olabilir eğer 6230i den ebuddybeta kulklanan varsa yardım etsin :S
iletişim : [email protected]

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
çok teşekkürler en sonunda telefonda msn açabildim emeğine ve klavyene sağlık

Üst Alt