sagol kardes daha denemedım deneyecegım..........................
--------------- Ekleme ---------------
slm kardes dedıgını yapğtım getjar dosyasınıu nasıl ındırecen bana yardımcı olurmusun lutfen??????????????????????????
mrb ben num yeni aldım we bana martın 1 ne kadar bedava msn kullanımı geldi sınırsız.ama sorun şu ki telefonm ingilizce..bu ayarları yapamıyorum
ya ben aynı programı yukledim bi girdim 2 dakika sonra cıktım hiç yazışmadan 12 kontörüm gitti ne iş anlamadım neden olmuş olabilir bu
Arkadaşım Çok teşekkür ediyorum AmaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdakıkada ne kadar Kontor harcıyo ben 5-9 sn.girdm 4 Kont.gitti bana yardmcı olursanz sewinirm MSn:
[email protected]
yaa bende de paket veri bağlantısı yok dıyor butun ayarları yaptım gozdende gecırdım bı kac kere
--------------- Ekleme ---------------
ilk ayarları yaptım gırdım msne ye ama sımdı paket verı baglantsı yok dıyo![]()
abi mükemmelsin baıldım ayarları yaptım sadece mig değil mesnin kendiside çalıştıdenediğim tel nokia 6300
![]()
ya arkadaşlar hafıza kartı ile ilgili bir sorunum varr 1 gb hafıza kartını biçimlendiriyorum fakat olmuyo card reader ile bi türlü açmadım card reader dışında telefoona oyun mp3 vıdeo gibi şeyleri başka nasıl atabilirim programı varmı 6300 için
kardes ya ben denedım ayarları da tam yaptım bende hata verıo
Login failed - Invaild mig33
user name
[email protected] böle dio bu benım msn de![]()
arkadaşlar msne kurma vodafon hatlarda oluyormu
arkadasım bu linkler olu ya bende suraklı hata veriyo bende mi sorun var acepp
saol hocam tıkır tıkır çalışıo ve pek fazla kontör gitmiyo çok aramıştım ama sayende buldum allah razı olsun cümlemizden..![]()
Ayarları Yaptım Yükledim Connecting Die Bi Yazı çıkıp Bekliyor Girmiyor Ne Yapcam

Emegin için tskrler arkadasım benim tel de 6300
bi cok msn kurdum hatta en son turkcell imden live mesengeri indirdim,Her sey sifremi ve hesabımı yazıp tamam diyene kadar guzel ama Soyle bir uyarı veriyor
Lutfen paket veriye Abone olun :S
Ne yaptım ne ettim olmadı musteri hizmetlerine baglandım kontrol ettirdim onların dedigin yaptım senin dedigin yaptım ama eninde sonunda dedigi sey Paket veriye aBone olun,bu yazıyı o kadar sık gordumki son gunlerde Kafayı sıyırtacak bana![]()
Emegin için tskrler arkadasım benim tel de 6300
bi cok msn kurdum hatta en son turkcell imden live mesengeri indirdim,Her sey sifremi ve hesabımı yazıp tamam diyene kadar guzel ama Soyle bir uyarı veriyor
Lutfen paket veriye Abone olun :S
Ne yaptım ne ettim olmadı musteri hizmetlerine baglandım kontrol ettirdim onların dedigin yaptım senin dedigin yaptım ama eninde sonunda dedigi sey Paket veriye aBone olun,bu yazıyı o kadar sık gordumki son gunlerde Kafayı sıyırtacak bana