6300 msn' e girme denedim %100 oluyor arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

sunaytuna

sunaytuna

Üye
süper bişey saol
:yuru

oflu.6134

oflu.6134

Üye
yaa bende de paket veri bağlantısı yok dıyor butun ayarları yaptım gozdende gecırdım bı kac kere

--------------- Ekleme ---------------

ilk ayarları yaptım gırdım msne ye ama sımdı paket verı baglantsı yok dıyo :(

cihano

Üye
abi mükemmelsin baıldım ayarları yaptım sadece mig değil mesnin kendiside çalıştıdenediğim tel nokia 6300

msdony

msdony

Üye
ya arkadaşlar hafıza kartı ile ilgili bir sorunum varr 1 gb hafıza kartını biçimlendiriyorum fakat olmuyo card reader ile bi türlü açmadım card reader dışında telefoona oyun mp3 vıdeo gibi şeyleri başka nasıl atabilirim programı varmı 6300 için

sametatabasch

sametatabasch

Üye
çok sagol çalışıyorhemde türkçe

sulnam

Üye
kardes ya ben denedım ayarları da tam yaptım bende hata verıo

Login failed - Invaild mig33
user name

[email protected] böle dio bu benım msn de :D

yucell

Üye
arkadaşlar lütfen cvp bu anlatığınız şey vodafon için oluyormu benim hat vodafon da

arkadaşlar lütfen yardım bu vodafon hattı için gecerlimi

RICO_BKR

Üye
Ayar yapamayanlar nokia nın sitesinde 6300 yazılım destek bölümünden web ayarını telefonuna ücretsiz gönderebilir(her hatta göre seçenek var orda) ebuddy msn le girdim çok az kontör harcıyor

Ayrıca tel.den turkcell-im e girip live messenger (önceden sadece .sis di artık javada çıkmış 6300 için de var )indirebilirsiniz tamamen ücretsiz ama 1Mart a kadar ;)

yucell

Üye
arkadaşlar msne kurma vodafon hatlarda oluyormu

Amonx

Üye
arkadasım bu linkler olu ya bende suraklı hata veriyo bende mi sorun var acepp

turbilance

Üye
tşkler

Tşklerrrr

Tşklerrrr

eyvallah kardesim saol

baybora

Üye
saol hocam tıkır tıkır çalışıo ve pek fazla kontör gitmiyo çok aramıştım ama sayende buldum allah razı olsun cümlemizden..:oke:

kimsesiz_kul

Üye
cok sagol arkadasım ya sonunda oldu telı alalı 3 ay oldu bununla ugrasıodum tekrar tesekkurler

ardesa

ardesa

Üye
2 haftadır uraşıyorum ama bi türlü giremedim :@ bağlan dediğim zaman paket veri yok diyo kafayı yicem nerdeyse söylediklerinin hepsini aynen yaptım ama:vur

kemal23

Üye
    Konu Sahibi
sagol kardes daha denemedım deneyecegım..........................

slm kardes dedıgını yapğtım getjar dosyasınıu nasıl ındırecen bana yardımcı olurmusun lutfen??????????????????????????

verdiğim adreslerden indirebilirsin..onuda yapamadıysan bu konunun birinci sayfasında SERCU nickli arkadaş programı rapid e atmış saolsun oradan indir ve telefona at ayarları da yaptıysan tamamdır..

mrb ben num yeni aldım we bana martın 1 ne kadar bedava msn kullanımı geldi sınırsız.ama sorun şu ki telefonm ingilizce..:( bu ayarları yapamıyorum

telefonun türkçe desteği yoksa bu ayarları yapmak çok zor olacaktır.tavsiyem türkçe bi firmware yükletmen tabi kendin değil servis yüklesin..telefonu boşa çıkarma ihtimali var çünkü..

ya ben aynı programı yukledim bi girdim 2 dakika sonra cıktım hiç yazışmadan 12 kontörüm gitti ne iş anlamadım neden olmuş olabilir bu

arkadaşlar msn e bağlanırken seçili etkin ayarınızın MSN TURKCELL olması gerekiyor aksi taktirde normal web e bağlanmış gibi kontör atacaktır..tarafımdan denenmiştir bu..

Arkadaşım Çok teşekkür ediyorum Ama dakıkada ne kadar Kontor harcıyo ben 5-9 sn.girdm 4 Kont.gitti bana yardmcı olursanz sewinirm MSn:
[email protected]

yukarıdaki sorunla aynı, seçili ayarın MSN TURKCELL olması gerekir.aksi taktirde çok kontör atar.

yaa bende de paket veri bağlantısı yok dıyor butun ayarları yaptım gozdende gecırdım bı kac kere

ilk ayarları yaptım gırdım msne ye ama sımdı paket verı baglantsı yok dıyo :(

bende paket veri bağlantısı yok mesajını sadece kontör yokken bağlanmaya çalışınca veriyor..sanırım bu turkcell den kaynaklanan bi sorun müşteri temsilciğine telefon etmeni öneririm onlar yardımcı olacaktır..bi de ayarları doğru yaptığından emin ol

abi mükemmelsin baıldım ayarları yaptım sadece mig değil mesnin kendiside çalıştıdenediğim tel nokia 6300

evet turkcell artık java telefonları da düşündü.eskiden 6300 a turkcell msn yüklenemiyordu.şimdi MSN yazıp 7777 ye mesaj atın size bi link geliyo o adresten msn i indiirebiliyorsunuz.

ya arkadaşlar hafıza kartı ile ilgili bir sorunum varr 1 gb hafıza kartını biçimlendiriyorum fakat olmuyo card reader ile bi türlü açmadım card reader dışında telefoona oyun mp3 vıdeo gibi şeyleri başka nasıl atabilirim programı varmı 6300 için

programı yok..aslında varda programa gerek yok çünkü 6300 ı bilgisayara usb kablosuyla bağladığın zaman tıpkı bir flash disk gibi bilgisayar tanıyor ve istediğin şeyi telefona kopyala yapıştır la rahatça atıyosun..tavsiyem usb kablosuyla dene...

kardes ya ben denedım ayarları da tam yaptım bende hata verıo

Login failed - Invaild mig33
user name

[email protected] böle dio bu benım msn de :D

kardeş sana pm de atmıştım buraya da yazayım...tüm programlar da çalışan ayarlar bunlar..eğer bi sorun çıkıyosa o mig33 den dir.zennediyorum onunla bağlanmaya çalışıyosun..e buddy yi dene daha güzel mig33 hakkında benimde bi bilgim yok kullanmadım açıkçası..

arkadaşlar msne kurma vodafon hatlarda oluyormu

vodafone hatlarda olmaz bu ayarlar turkcell içindir..vodafon un kendi ayarları vardır mutlaka onları bulup yapman gerekiyor..

arkadasım bu linkler olu ya bende suraklı hata veriyo bende mi sorun var acepp

evet linkler ölmüş... kusura bakmayın upload ettim tekrar..buyrun

saol hocam tıkır tıkır çalışıo ve pek fazla kontör gitmiyo çok aramıştım ama sayende buldum allah razı olsun cümlemizden..:oke:

allah sizdende razı olsun kardeşim..

konya_samet

Üye
Ayarları Yaptım Yükledim Connecting Die Bi Yazı çıkıp Bekliyor Girmiyor Ne Yapcam

kemal23

Üye
    Konu Sahibi
Ayarları Yaptım Yükledim Connecting Die Bi Yazı çıkıp Bekliyor Girmiyor Ne Yapcam

arkadaşlar lütfen biraz dikkat edin ayarları harfiyen yapmış olsanız hiçbir sorun çıkmayacak..Biraz daha dikkatli bakmanı öneririm büyük ihtimalle varsayılan etkin yapılandırma ayarını MSN Turkcell olarak seçmemişsindir..

SCHeeF

Üye
Emegin için tskrler arkadasım benim tel de 6300

bi cok msn kurdum hatta en son turkcell imden live mesengeri indirdim,Her sey sifremi ve hesabımı yazıp tamam diyene kadar guzel ama Soyle bir uyarı veriyor

Lutfen paket veriye Abone olun :S

Ne yaptım ne ettim olmadı musteri hizmetlerine baglandım kontrol ettirdim onların dedigin yaptım senin dedigin yaptım ama eninde sonunda dedigi sey Paket veriye aBone olun,bu yazıyı o kadar sık gordumki son gunlerde Kafayı sıyırtacak bana :box

kemal23

Üye
    Konu Sahibi

bi cok msn kurdum hatta en son turkcell imden live mesengeri indirdim,Her sey sifremi ve hesabımı yazıp tamam diyene kadar guzel ama Soyle bir uyarı veriyor

Ne yaptım ne ettim olmadı musteri hizmetlerine baglandım kontrol ettirdim onların dedigin yaptım senin dedigin yaptım ama eninde sonunda dedigi sey Paket veriye aBone olun,bu yazıyı o kadar sık gordumki son gunlerde Kafayı sıyırtacak bana :box

benim anlamadığım benim tel de 6300 o ayarların aynısını yaparak bütün msn programlarına (turkcell,mig33,ebuddy) bağlanabiliyorum paket veri ile ilgili bi sorun olmuyo neden olduğunu bilmiyorum ama senin için araştırıp en kısa sürede bi cevap vermeye çalışırım kardeş...

ardesa

ardesa

Üye

Ne yaptım ne ettim olmadı musteri hizmetlerine baglandım kontrol ettirdim onların dedigin yaptım senin dedigin yaptım ama eninde sonunda dedigi sey Paket veriye aBone olun,bu yazıyı o kadar sık gordumki son gunlerde Kafayı sıyırtacak bana

aynı sorun bendede var ya kafayı yicem herkesin telefonda oluyor bi benim telde olmuyor :@

Üst Alt