6300 usb kablosu

Sponsorlu Bağlantılar

Ömer Farukk

Ömer Farukk

Üye
    Konu Sahibi
6300 usb kablosu
Arkadaşlar bende 6900 war we usb kablosunu takıyorum calişmiyor acaip bi simge cıkıyor hafıza kartında arıza wardır dedim yeni kart aldım yine aynı yardım edin nolur:)eskiden tıkır tıkır calişiyodu kabloda da bi sorun yok ne yapmaliyim

--------------- Ekleme ---------------

Pardon yanliş yazdım 6300 war bende:)

paradox1026

paradox1026

Üye
yenisini al:D

xkadir61

xkadir61

Üye
nokia pc suite'yi yükle.
oda olmazsa kabloyu pc tanımıyor demektir.
o zamanda kablonun usb'ye giren yerinde etikette yazan şeyi(muhtemelen DUK2) dir. onu bulup yüklicen.

ilker_20

Üye
nokia pc suiteyi silip tekrar yükle aynı sroun bendede oluyodu telefonu bilgisayara okutmaya çalış

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
kablo bükülüp kırılmıs olabilir vs. yeni kaplo al

Ömer Farukk

Ömer Farukk

Üye
    Konu Sahibi
nokia pc suite'yi yükle.
oda olmazsa kabloyu pc tanımıyor demektir.
o zamanda kablonun usb'ye giren yerinde etikette yazan şeyi(muhtemelen DUK2) dir. onu bulup yüklicen.
arkadaşım pc suit hakkında bişey bilmiyorum bilgilendirirmisiniz lütfen nasıl calişir falan???:bilmem:

dumanxtr

dumanxtr

Üye
arkadaşım pc suit hakkında bişey bilmiyorum bilgilendirirmisiniz lütfen nasıl calişir falan???:bilmem:

Kardeşim pc suit cep telofonuyla pc arasındaki veri akışını sağlayan programdır bu proğram ceptelefonunu aldıgında genelde içinde cd de olur 6300 var heralde 6300 kullanıyorsan neden telefonu bağlıyorsun pc ye onu anlamadım her türlü programı karta at o kurulum istemez zaten benden bir öneri card reader varsa unu kullan yoksa satın al sorun yaşamassın zaten pahalı değil en kralı 15 ytl gibi bişey

yada illde ben onlarla uraşamam diyorsan eskiden çalışıyordu diyorsun sorun telefonda değil pc olduğu anlaşılıyor daha önce çalıştıgı tarihe sistemi geri yükle birde öğle bak

Ömer Farukk

Ömer Farukk

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim pc suit cep telofonuyla pc arasındaki veri akışını sağlayan programdır bu proğram ceptelefonunu aldıgında genelde içinde cd de olur 6300 var heralde 6300 kullanıyorsan neden telefonu bağlıyorsun pc ye onu anlamadım her türlü programı karta at o kurulum istemez zaten benden bir öneri card reader varsa unu kullan yoksa satın al sorun yaşamassın zaten pahalı değil en kralı 15 ytl gibi bişey

yada illde ben onlarla uraşamam diyorsan eskiden çalışıyordu diyorsun sorun telefonda değil pc olduğu anlaşılıyor daha önce çalıştıgı tarihe sistemi geri yükle birde öğle bak

kardeş başka pclerde de denedim olmuyo şu an zaten cart reader kullanıyorum fakat ikide birde cıkarınca katı muzikçalar tekrar güncelliyo onu bekliyom hep çok sıkıcı yinede sağol sen eyw

mucit.23

Üye
nokia pc studie yi yükle

nightdragon35

nightdragon35

Üye
pc suite i yüklemeden derdine derman bulamazsın.nokia nin sitesinde olması lazım .ordan indirip kur bilgisayarına.

msdony

msdony

Üye
kablonun giriş yani connectini değiştir dene olmazsa kabloda bi sorun olabilir kırılmıstır içi

Takipçi Satın Al

Üst Alt