3.Maxicep Online Oyun Turnuvası - MaxiCep Euro 2008[Katılım]başlıyor...

Sponsorlu Bağlantılar

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
rengim:açık mavi
hamecki adım:henry1410
msn

--------------- Ekleme ---------------

kusra bakmayın msn adresim:[email protected]

kurt bey

kurt bey

Üye
ha konya ha norveç ne fark ederki :box

kyoman

kyoman

Üye
Arkadaşlar sizleri hazırlık maçına bekliyom .Size özel msjla yollanan hamachi ağınnı ekleyin hazırlık maçları yapalım , hem takımınızı tanımış olursunuz ....

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
16 takım var..şayet 16 takmda seçilmezse seçilmeyenlerin arasından gücü azda olsa düşük oln takımlar ile azda olsa yüksek olan takımlar yer değiştirebilir..

Ayrıca Arkadaşlar Lütfen size Özel mesajla gönderilen Hamachi ağına giriniz

canturgay

canturgay

Üye
16 takım var..şayet 16 takmda seçilmezse seçilmeyenlerin arasından gücü azda olsa düşük oln takımlar ile azda olsa yüksek olan takımlar yer değiştirebilir..

Ayrıca Arkadaşlar Lütfen size Özel mesajla gönderilen Hamachi ağına giriniz
dostum ben anca maç günleri girebilirim ağa...
zaten girsem de bi şey ifde etmez şimdi...:ehe

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
13. Katılmak için en az 50 mesaj ve 2 aylık üye olmalısınız

madde 13..daha sonra zor duruma düşmeyelim..Bu sınırlamayı geçemeyen arkadaşlar bana p.m yolu ile ulaşsınlar..

canturgay

canturgay

Üye
ferret bi de şeyi soracam ben yawww..
dün baktım belçika ya kadroya alınmayan daha iyi oyuncular var onları alabiliyormuyuz.?

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
yok bu Pes gibi değil..Kadroya alsan bile karşılıklı oynarken yine standarta dönüyor..

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
güzel bişiye benziyormuş

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
ben katıldım mı?neden bana bilgi vermiyorsunuz rengimi söylemiştim lütfen birisi onaylasın

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Arkadaşlar dün gece ve önceki gün Hırvatistanla yaptığım maçlarda bir şeyi farkettim.

Kurtoğlu ve Kyoman ile maçlar yaptım ama sürekli tepkilerime geç yanıt veriyordu. Ben faullü oynayan biriyim bilirsiniz ama 1 kez daha faul yapmadan bitiyor maç. Sebebini de belirteyim ben kaymak için A'ya basıyorum ama adam geçtikten sonra kayıyor pas ver diyorum veremeden topu kaptırıyor.

Dün gece Kurtoğlu ile bunun neden olduğunu çözmeye çalıştık. Normal bir takımla maç yaptık sorunsuzdu, başka bir milli takım alarak maç yaptık keza yine aynı sorunsuzdu, ama Hırvatistan ile maç yaptığımız da tepkiyi geç veriyordu takım.

Takımımın bu sebepten ötürü değiştirilmesini istiyorum. İnanmayan arkadaş varsa deneme yapabiliriz. :oke:

Salihyet

Salihyet

Üye
Arkadaşlar dün gece ve önceki gün Hırvatistanla yaptığım maçlarda bir şeyi farkettim.

Kurtoğlu ve Kyoman ile maçlar yaptım ama sürekli tepkilerime geç yanıt veriyordu. Ben faullü oynayan biriyim bilirsiniz ama 1 kez daha faul yapmadan bitiyor maç. Sebebini de belirteyim ben kaymak için A'ya basıyorum ama adam geçtikten sonra kayıyor pas ver diyorum veremeden topu kaptırıyor.

Dün gece Kurtoğlu ile bunun neden olduğunu çözmeye çalıştık. Normal bir takımla maç yaptık sorunsuzdu, başka bir milli takım alarak maç yaptık keza yine aynı sorunsuzdu, ama Hırvatistan ile maç yaptığımız da tepkiyi geç veriyordu takım.

Takımımın bu sebepten ötürü değiştirilmesini istiyorum. İnanmayan arkadaş varsa deneme yapabiliriz. :oke:

Ben inanmıyorum :ehe dermişim :P Ben daha ağa giremedm format faaln atmılştım en yakın zamanda girip ifadeni almak istiyorum :naughty: :)

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
online olan varsa girsin hazırlık maçı yapalım

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Ahmet ilk defa böyle bişey duyuyorum..inanmayacak değiliz elbet..Değiştirilme talebine en kısa zamanda cevap verecez :)

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Van_Hoijdonkun takımı isviçre olarak değiştirlmiştir..Hırvatistan takımı turnuvadan çıkarılmıştır...

Salihyet

Salihyet

Üye
katılıyorum:agla

--------------- Ekleme ---------------

pes dandik ise o zamn fifa bebek oyunudur heralde:kop:

söylenmek istenen, fifa platform olarak pc ye daha uygun ve bu tür organizasyonlarda daha bilindik ve kolay bi uygulama.. Yani pes de kendi açıısndan güzellikleri var, mesela ben psp de pes oynuyorum..

alemburda

alemburda

Üye
FİFA oyunları haricinde başka oyunlarda ekleseniz mesela Need For Speed veya Age Of Empires,Pes,Half Life,Countre Strike,Call Of Duty vb bu tür oyunlar için de ileride yarışma yapmayo düşünüyor musunuz? :(

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Hamachi üzerinden çoğu zman fifa gibi bi oyunu zor oynuyoruz..bağlantı düşüklüğü vs..yüzünden..fakat diğer turnuvalarda olabilir tabi herşey sizin katılımınıza bağlı..siz isteyin biz yapalım ;) çoğunluk ne dese o olur

Üst Alt