Derbi sonrası FB Taraftarları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kurt bey

kurt bey

Üye
    Konu Sahibi
Derbi sonrası FB Taraftarları
Fenerbahçeli taraftarlar, Galatasaray maçının ardından Samandıra Tesisleri'ne gelen sarı-lacivertli futbolculara tepki gösterdi.Sarı lacivertli taraftarlar, Samandıra Tesisleri'ne gelen takım otobüsüne yumrukla saldırırken, takım aleyhine tezahüratlar yaptılar.
Bir grup taraftar ise, Sırp futbolcu Mateja Kezman'ın arabasına saldırdı. Kezman'a İngilizce ve Türkçe küfürler eden Fenerbahçeliler, daha sonra Kezman'ın arabasına tekme ve yumruk atarak tepki gösterdiler. Sırp golcü, arabasının camını açıp taraftara karşılık vermek istedi, ancak taraftarların öfkesi daha sonra da devam etti.
Kezman da sarı-lacivertli taraftarlara Sırpça ve İngilizce küfürler etti. Taraftarlar daha sonra tesislerden çıkan Alex'in arabasına da bira şişesi fırlattılar. Alex, arabasının camını açarak, sarı-lacivertli taraftarlara el kol hareketi yaptı.

Kaynak: DHA

:islik

Yasminozz

Yasminozz

Üye
tanıdık sahneler... :) :)

mservank

mservank

Üye
Ah yazık canlarım ya üzüldüm :P:

1980ece

1980ece

Üye
her yenilgi sonrası aynı sahne pendikspor'a yenildiklerinde de aynı olaylar olmuştu

--------------- Ekleme ---------------

kezmanı fena tartaklamışlar

SelmanTE

SelmanTE

Üye
yazık :(
adama bişey yapsalar olan ülkeme olacak. ne kadar karaktersiz insanlar var ya.

SelmanTE

SelmanTE

Üye
karaktersiz dememeliyiz
bazı taraftarlar ülkesini sevmiyor
örnek : Chelsea yi karşılamaya gelen GS liler gibi
karaktersiz diyorum ben Ali.
Ayrıca Chelsea yi desteklemek ülkeye zarar vermez.
ama bu adama içip içip gelen birinin bir buçak savurması, Ülkenin
dışarıdaki durmunu mahvettiği gibi AB şansını tamamen siler.
Turizm sektörü durur
vs vs
benim ülkeye zarardan kastım bu...
ayrıca Roma olimpiyat stadından takımımızın sopalarla dövülmesinden sonra
roma bayrağı açan FB tribünlerini ve Roma forması giyen BJK ribünlerinide unutmadık biz ;)

Nazy

Nazy

Üye
karaktersiz diyorum ben Ali.
Ayrıca Chelsea yi desteklemek ülkeye zarar vermez.
ama bu adama içip içip gelen birinin bir buçak savurması, Ülkenin
dışarıdaki durmunu mahvettiği gibi AB şansını tamamen siler.
Turizm sektörü durur
vs vs
benim ülkeye zarardan kastım bu...
ayrıca Roma olimpiyat stadından takımımızın sopalarla dövülmesinden sonra
roma bayrağı açan FB tribünlerini ve Roma forması giyen BJK ribünlerinide unutmadık biz ;)
Bir taraftarın futbolcusuna sinirlenmesi bence normaldir yav
ki ben bile kezman yanımda olsa boğardım:)
Bazen Taraftarlar Aşırıya Kaçıyor Haklısın
Fakat Futbol Yüzünden Kimseye Karaktersiz Demem ben.

arslansem

arslansem

Üye
:kop::kop::kop:
Koskoca DÜNYA takımını bu hale getirdik
Hiç yakıştıramadım
:kop::kop::kop:

Hellboy®

Hellboy®

Üye
her yenilgi sonrası aynı sahne pendikspor'a yenildiklerinde de aynı olaylar olmuştu

--------------- Ekleme ---------------

kezmanı fena tartaklamışlar
evet hep aynı takım aynı kareler :nono:

ouSahin

ouSahin

Üye
antu.com dan yapılan açıklamayla büyük bir tepki verildiki haberin ayrıntısını dinlemeden ögrenmeden yorum yapmayın....

Takıma moral vermek amacıyla 50 kişilik Fenerbahçe Taraftarı takımı beklerken biranda çıkan o kendini bilmez ******** bir kaç insan yüzünden bütün Fenerbahçe taraftarı suçlandı...

Onlar Bizden Degil Olmuyacaklarda...

Bizden degilsiniz...

Mac sonrasi bazi sozum ona Fenerbahce taraftari Samandira tesislerine gidip tepki gostermis. Samandira`ya gidip tepki veren taraftarlar!!! siz bizden degilsiniz. Siz bizden hic bir zaman olamazsiniz. Sizin taraftarlik anlayisiniz 1900`li yillarda kaldi. Sunu bilinki size hic bir zaman pabuc birakmayacagiz

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Bu filmi daha önce gördüm sanki :ehe

Salihyet

Salihyet

Üye
Siz sanıyorsunuz ki, bizi yendiniz ve dünya devi oldunuz sanıyorsunuz.. önce edirneden yukarıya çıkın öyle gelin ;)

paradox1026

paradox1026

Üye
hoş olmayan hareketler bunlar tabikide

Kuzen

Kuzen

Üye
Siz sanıyorsunuz ki, bizi yendiniz ve dünya devi oldunuz sanıyorsunuz.. önce edirneden yukarıya çıkın öyle gelin ;)

Biz çok çıktık,çok ülkemizin insanlarını sevindirdik kupalar aldık geldik.Bize bunu söylemen için alzheimer olman lazım ;)

ouSahin

ouSahin

Üye
Bu filmi daha önce gördüm sanki :ehe

evet bende izlemiştim hagi nin teknik trektörlük yaptıgı zamanda ona nasıl küfürler edildigi ve üzerine yürüldügü dün en büyük hagi diyenlerden çıkan o küfürleri vs.. olayları:) bende çok izledim ama ben izledikçe üzüldüm bazen güldüm....trajikomik birşeydi...

aynı film mi acaba?

kurt bey

kurt bey

Üye
    Konu Sahibi
salih takımını savunmak için futbol cahili gibi konuşmayı sana hiç yakıştıramıyorum. ;)

Kuzen

Kuzen

Üye
evet bende izlemiştim hagi nin teknik trektörlük yaptıgı zamanda ona nasıl küfürler edildigi ve üzerine yürüldügü dün en büyük hagi diyenlerden çıkan o küfürleri vs.. olayları:) bende çok izledim ama ben izledikçe üzüldüm bazen güldüm....trajikomik birşeydi...

aynı film mi acaba?

Rüştü olayı desem hafızanda birşeyler canlanır mı :)

Nazy

Nazy

Üye
her takımın haysiyetsiz taraftarları vardır
fenerinde galatasarayında karagümrüğünde
önemli olan o kendini taraftar zanenedenler ile bizim farkımızın olması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt