Arkadaşlar 5500 Nasıl Bi Telefon???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ömer Farukk

Ömer Farukk

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 5500 Nasıl Bi Telefon???
Arkadaşlar sırf simbian işletim sistemi var diye nokia 5500 sport almayı düşünüyorum da aranızda kullanan var mı?memnun mu peki bilgilendirirseniz sewinirim tesekkürler! :oke:

The uN![q]uE

The uN![q]uE

Üye
bizim arakadaş kullanyo ve gayette memnun

PAPADOC

PAPADOC

Üye
tasarım filan gayet hoş duruyor fiyatı 400 ytl civarı sanırım güzel bi seçim olur senin için

furkano

furkano

Üye
.. ses kalitesi mükemmel.. özellikle ses komutları çok hoş.. sen isim kaydetmeden istediğin menuyu vede rehberde herhangibi bir kişi sesle çağırabiliyorsun.. Biri sizi aradğında müzik çalarken istersen arayan k,işinin rehberdeki ismide söyleniyor.. tr desteği tam oolmadığı için biraz komik ama güzel yani normal türkçe konuşuyor.. Sonra mp3 dinlerken altına üstüne sağına soluna dokunduğunda ses açıp kapanıyor ileri geri gidiyor.. çok küçük ve kullanışlı bişey.. tuş takımı biraz sıkıyor aMA O FİYATA NORMAL BENce.. garantili alırsan kapak ve tuş takımı değiştirme durumun oluyor.. KVK garantili 350 ytl ye bulunabilir...

3aku1

Üye
kardeş yaklaşık 40 gündür kullanıyorum çok memnunum özelliklerine gelince furkano kardeşim çok iyi açıklamış hiç düşünmeden al bence...

Ömer Farukk

Ömer Farukk

Üye
    Konu Sahibi
.. ses kalitesi mükemmel.. özellikle ses komutları çok hoş.. sen isim kaydetmeden istediğin menuyu vede rehberde herhangibi bir kişi sesle çağırabiliyorsun.. Biri sizi aradğında müzik çalarken istersen arayan k,işinin rehberdeki ismide söyleniyor.. tr desteği tam oolmadığı için biraz komik ama güzel yani normal türkçe konuşuyor.. Sonra mp3 dinlerken altına üstüne sağına soluna dokunduğunda ses açıp kapanıyor ileri geri gidiyor.. çok küçük ve kullanışlı bişey.. tuş takımı biraz sıkıyor aMA O FİYATA NORMAL BENce.. garantili alırsan kapak ve tuş takımı değiştirme durumun oluyor.. KVK garantili 350 ytl ye bulunabilir...
tuş takımı sıkıyor derken cok mu agır yani bu sitede okumuştum biri diyo ki sakın almayın 5500 tuşları 1 ay içinde soyuldu falan demişti d tedirgin oldum???

3aku1

Üye
arkadaşım alırken bende biraz tereddüt ettim ama 40 gün oldu hala taş gibi duruyor telefonum, tuş takımının sıkıcılığına gelince eğer 5210 kullanmışsan bilirsin yani biraz fazla ses çıkarıyor o kadar...

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
gayet güzel ve kullanışlı bi telefon tavsiye ederim

Ömer Farukk

Ömer Farukk

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım alırken bende biraz tereddüt ettim ama 40 gün oldu hala taş gibi duruyor telefonum, tuş takımının sıkıcılığına gelince eğer 5210 kullanmışsan bilirsin yani biraz fazla ses çıkarıyor o kadar...
he anladım sadece sert ve ses cıkarıyosa sorun degil yahu sesi de güzelmiş duyduguma göre peki hafıza ne kadar genişletilebiliyor_?????

3aku1

Üye
1 gb a kadar yükseltilebiliyor

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
5500 çok güzel bir telefon tasarımı ve özellikleri de son derece iyi

king512

king512

Üye
5500 hoş ama 5700 daha iyi üstüne 100tl ekle 5700 al bence

AMED123

Üye
bende yeni aldım ama kapak çıkarmada biraz sorun var yoksa çok güzel bi ciza ses kalitsei harika sportif bi şey

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
100 tl ekleyip 5800 alarak hayatını yaşıyabilirsin unutma:)......

futbol123

futbol123

Üye
5500 ın ekranı küçük onun yerine 3250 al derim

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
başın agırır iphone al agrımasın bende 5800 var pısmanım

AMED123

Üye
Bende aynısı var arkadaşlar çok temiz 2 el almak isteyen varsa satıyorum 250

--------------- Ekleme ---------------

0538 659 87 83 aynısı var satıyorum almak isteyenler bana bu nomaradan ulaşabilirler 250 tl son

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt