ya su 6300 ı anlamadım bırtek o telde arıza cıkıomus yalnız degılsın merak etme6300 hata veriyor c ile e dosyalarına giremiyorum
sende saol..
Saolasın Kardeş Cümnemize ...Yhaa Sana Sunu Dıyım Bakk Bu Programı Onlarca Kez ındırdım ındırdım Yukledım Olmadı Artık Umıdeı Kestım Son Kez Senın Dedıgını Yaptım Sen Dehasın Yemın Ederım Bakkk Yhhhaaaaa Allllahhh Razı Olsun Yhaa Allah Ne Muradın Varsa Versın Sevdın Varsa Bı Omur Boyu Onunla Bırlıkte Ol Allah Senı Herkezden Once Aılene Bagısalsın Yha
dostun inan bana bu program mobyexplorer den daha iyikardesım bıde bunun gbı mobyexpoler war onun son surum turkce jar dosyasını bulablırmısın ?

evet 6300 da hata veriyormus gelen yorumlara gore6300 da hata verdi
evet hep evet dıceksın eger demessen uygulama erısımı hatası alırsınya kardeş çok güzel de benim tel 5610 ve bu tür proglarda ne yapsam erişilsinmi diyor işte güvenli olmayan yerden fln diyor ben böyle hep evet mi dicem?? yardım![]()
Bunu nasıl yapıcaz anlatırmısınız 6288 modelimNot: Programın duzgun calısması ıcın once programın uygulama erısımınden tum menulere her zaman sor dıye secıoruz yalnızca /uygulama erisimi/iletisim/baglantı/her zaman izinli diyoruz..
cok kolay programı tele at sonra gel programa ama acma programa sol tıkla secenekler de asagıda uygulama erısımı var ordan ayarla bu kdr basıthelboy kardeş bi kaç sorum olcak msn ekleyip yardımcı olursan sevinirim [email protected]
--------------- Ekleme ---------------
Bunu nasıl yapıcaz anlatırmısınız 6288 modelim