yöneticiler bi buraya bakarmısınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultraslan07

ultraslan07

Üye
    Konu Sahibi
yöneticiler bi buraya bakarmısınız
java oyunlar bölümünden bi arkadaşımız bazı oyunları başka sitelerde yayımlamaktadır bilginize

işte kanıt ----Editlenmiştir---

By P_O_W_E_R

Altun.

Altun.

Üye
aynen haa hemde konu başlıkları da aynı...

ouSahin

ouSahin

Üye
the_furkan açmış konuları :)

bu furkan başa bela oluyor yaf kardeşim çoluk çoçukla ugraşıyoruz ya:@

Ozan

Ozan

Admin
Teknik olarak yapabilecek birşeyimiz yok sadece sitemizin altındaki o şahane sözü söyleyebiliriz.

"Taklitler Asıllarını Yüceltir"

technonur

technonur

Üye
Teknik olarak yapabilecek birşeyimiz yok sadece sitemizin altındaki o şahane sözü söyleyebiliriz.

aynen katılıyorum :) ama yapabilecek bişey daha var süresiz ban :)

POWER

POWER

Üye
Tarafımca müdahale edilmiştir.Şimdiye kadar eklediğim her programnın pc ve cep açıklamalarını eksilerini artılarını kendi incelemem ve metni çevirmem hep bana ait olmuştur.Bu yüzden alnım ak olmuştur her zaman.Doğrudur paylaşmak güzeldir ama unutmayalım Paylaşım ciddi bi iştir emek özveri ve sabır ister.
İyi forumlar :)

Nazy

Nazy

Üye
CP paylaşım hırsızlıktır En Azından - Alıntıdır yazın

qwertycuma

qwertycuma

Üye

Eklenen oyunlara maxicep imzası ekleseniz sorun çözülmezmi??

Ozan

Ozan

Admin
Her uygulamayı tek tek editleyip, içine maxicep yazıp tekrar derlemekten ( sis yada jar yapmaktan ) mi bahsediyorsunuz ? Bu mümkün degil ve zaten program ve oyunları yapan biz degiliz, bizde paylaşıyoruz biryerlerden ama bu derece birebir linki dahi vererek, aynı süratte zaten insan alırken utanır .

Ama dosyaların içlerine maxicep linkleri içeren metin dosyaları yada kısayollar koymaktan bahsediyorsanız o da yapılınca, şahıs dosyayı çekiyor içerisinde dosyayı siliyor yada kendi sitesinin adını yazıp tekrar upload edip paylasıyor. Birkaç arkadaş ekledikleri dosyalarda hep zaten belirtiyor sitenin adını.

Yani biz, telif hakkı var alamazsınız diyemeyiz böyle bir hak yok ancak birebir bu sekilde almak da ayıptır sadece.

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Ben Kendi Paylaşımlarımı Birçok Sitede Hemde Noktasına Virgülüne Dokunulmadan Yayınladıklarını Cok Gördüm!!! Googledan Aratıldığı Zaman Ortaya Cıkıyor...

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
yanlış bir davranış

qwertycuma

qwertycuma

Üye
Ben Kendi Paylaşımlarımı Birçok Sitede Hemde Noktasına Virgülüne Dokunulmadan Yayınladıklarını Cok Gördüm!!! Googledan Aratıldığı Zaman Ortaya Cıkıyor...

aynen (bluetootla başkasının telini kapat bombaaa!!) diye bi konu açtım aynı konu bi başka sitede ünlem işareti sayısı aynı açıklama aynı:) bende alıntı yapıyorum ama bu kadar da değil:D

Altun.

Altun.

Üye

o da bişeymi ben tesadüfen başka bi forumda kendi adıma açılmış bi hesap benim awatarım be benim açtığım konular resmen klonlamışlardı beni yaa :D:D

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Benim konular yine aynı yöntemle çalınıyor hele biri pkk yandaşı siteydi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt