Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yardım=mp3&video kesme
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
delimakina
Üye
Konu Sahibi
Yardım=mp3&video kesme
mp3 ve videolarımı kesen programlar vardı ama bulamıyorum ccep için pc programları bölümünü bulamadım yardımcı olurmusunuz?
Doğuş Pertez
Admin
dün yayınlanmısdı arama yaparsan wardı bende arama yaptım ama bulamadım
venusutarit
Üye
Videoları ve mp3 leri nero ile kesebilirsin mp3 leri wav vma gibi türlere çevirebilirsin
videoları kestikten sonra total video covnerter ile istediğin türe çevirebilirisin prg sitede var
schumici
Üye
ben en basit şekilde bilgisayarda samsung pc studio ile kesiyodum ama telde öyle bi program varmı net bilmiyorum
valla kardeşim deniyorum deniyorum rapide giremiyorum yaaa olmuyo bi türlü acaba bizim yurttamı oluyo böyle modemle reaperla oynayıp rapide giriş engellenmiş olabilirmi?
valla kardeşim deniyorum deniyorum rapide giremiyorum yaaa olmuyo bi türlü acaba bizim yurttamı oluyo böyle modemle reaperla oynayıp rapide giriş engellenmiş olabilirmi?
kardes rapid girilen kod sistemini deiştirdi dort hane yerine 6 -7 tane rakam harf vs geliyor sen orada kedi resmi olanları gireceksinyani 4 tane uzerinde kedi olan resmi gireceksin