Yardım=mp3&video kesme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delimakina

Üye
    Konu Sahibi
Yardım=mp3&video kesme
mp3 ve videolarımı kesen programlar vardı ama bulamıyorum ccep için pc programları bölümünü bulamadım yardımcı olurmusunuz?

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
dün yayınlanmısdı arama yaparsan wardı bende arama yaptım ama bulamadım

venusutarit

venusutarit

Üye
Videoları ve mp3 leri nero ile kesebilirsin mp3 leri wav vma gibi türlere çevirebilirsin
videoları kestikten sonra total video covnerter ile istediğin türe çevirebilirisin prg sitede var

schumici

schumici

Üye
ben en basit şekilde bilgisayarda samsung pc studio ile kesiyodum ama telde öyle bi program varmı net bilmiyorum

schumici

schumici

Üye
Ne gibi bir sorun? Sen söyledikten sonra tekrardan denedim bende problem yok ;)

valla kardeşim deniyorum deniyorum rapide giremiyorum yaaa olmuyo bi türlü:( acaba bizim yurttamı oluyo böyle modemle reaperla oynayıp rapide giriş engellenmiş olabilirmi?

toprakumit

toprakumit

Üye
valla kardeşim deniyorum deniyorum rapide giremiyorum yaaa olmuyo bi türlü:( acaba bizim yurttamı oluyo böyle modemle reaperla oynayıp rapide giriş engellenmiş olabilirmi?
O biraz zor ama hatlardan olabilir kardeşim :) :spr

mecay66

Üye
kardes rapid girilen kod sistemini deiştirdi dort hane yerine 6 -7 tane rakam harf vs geliyor sen orada kedi resmi olanları gireceksinyani 4 tane uzerinde kedi olan resmi gireceksin

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
bu işini görür makina:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt