Symbian topluluğu ve sistem hakkında düşüncelerim (Güncellenecek)

Sponsorlu Bağlantılar

SymPsion

SymPsion

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Notxr

ertin

ertin

Üye
Nostaljik tutkusunu abartmamak gerekir. Benim tek aradığım şey s60v2de Bluetooth ile internete girmek. Ne yaptıysam olmadı. Orada tutup takılmak değil test amaçlı.

S60ta en iyi oyunu Python ile kodlarım. Nokia 6630da Windows çalıştırdığım günler oldu. Diyeceksin ki sen baya abartmışsın 😀. 2010 yılında Symbian abartılır bu normal.

Symbianda mavi ekran hatasını bile yakalamıştım. İlginç deneyimdi.

İlla birşeyi port edeceklerse gta5i port etsinler. Androide port ettiler sonuçta.

SymPsion

SymPsion

Üye
    Konu Sahibi
Nostaljik tutkusunu abartmamak gerekir. Benim tek aradığım şey s60v2de Bluetooth ile internete girmek. Ne yaptıysam olmadı. Orada tutup takılmak değil test amaçlı.

S60ta en iyi oyunu Python ile kodlarım. Nokia 6630da Windows çalıştırdığım günler oldu. Diyeceksin ki sen baya abartmışsın 😀. 2010 yılında Symbian abartılır bu normal.

Symbianda mavi ekran hatasını bile yakalamıştım. İlginç deneyimdi.

İlla birşeyi port edeceklerse gta5i port etsinler. Androide port ettiler sonuçta.
Hocam GTA5 imkansız Symbian için.oyunun istediği ile bu cihazların donanımı arasında baya fark var.

Bence nostalji tutkusu kötü değil. Ki bu sene Symbian için harika geçiyor.

• Beğen
Tepkiler: Notxr
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Ben hala ps2 oyunları ile takılıyorum android market çöp dolu. Milyonlarca insan telefonlarında PC ve eski oyunları oynuyorlar. Bende PS oyunlarını zevkle oynuyorum. Ama keyif almak için güncel cihazları kullanmak lazım ölmüş cihazlara bir şeyler yapmaya çalışmak hem zaman kaybı hem de gereksiz. İnsanlar bir şeyler deniyorlar yapıyorlar sonra arkası gelmiyor. Çünkü yapan adam da biliyor ki zaman harcamaya değmeyecek. Mesela Sega dreamcast te orjinal konsolda GTA 3 ü çalıştırdı adamlar ama bunlar hep gecici süreli isler. Eski n gage oyunlarini s60v3 e taşımak ilginc ama ne yapicaksin bu saatten sonra n80 de filan 20 sene önce cikmis düşük çözünürlüklü piksel piksel olan oyunları. Nostalji retro güzeldir günümüzde de zaten insanlar artık yeni oyunlardan çok eski oyunları oynuyorlar.

Üst Alt