Symbian topluluğu ve sistem hakkında düşüncelerim (Güncellenecek)

Sponsorlu Bağlantılar

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Real Player benim gördüğüm en kötü oynatıcı idi bir ya da iki kere 3g ile YouTube dan video acmisimdir belki. Smartmovie geldi de avi formatında videolar izledik kurtulduk 3grp denen rezalet formattan

• Beğen
Tepkiler: ertin

SymPsion

SymPsion

Üye
    Konu Sahibi
Symbianı oyun için kullanmadım. Zamanında (bunu kimse bilmez) realone player ile Youtubeda video izliyordum şimdi izlenir mi bilmiyorum. Muhtemelen izlenir.
Galiba maalesef hocam. Artık CorePlayer'ı deniyorlar onun için

ertin

ertin

Üye
Real Player benim gördüğüm en kötü oynatıcı idi bir ya da iki kere 3g ile YouTube dan video acmisimdir belki. Smartmovie geldi de avi formatında videolar izledik kurtulduk 3grp denen rezalet formattan
Kötü olmasına kötü ama kötü olan 3gp video sıkıştırma yöntemi. Avi o kadar da iyi değildi. En beğendiğim mp4.
Vaktiyle o eski tuşlu Symbian telefonlara RealPlayer'ı, sunucusunu falan baştan aşağı yazan kurt yazılımcılarla müdürlerin alayı, RealPlayer'ın devri bittikten sonra soluğu dosdoğru Google'la YouTube'da aldı; video akıtma, kodek, altyapı işlerinin başına geçtiler. İşin raconu şu ki, o dönem Symbian telefonlara çıkan ilk resmi YouTube uygulamasında bile videoyu arkada çaktırmadan oynatan şey bizzat RealPlayer'ın kendi motoruydu.

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Kötü olmasına kötü ama kötü olan 3gp video sıkıştırma yöntemi. Avi o kadar da iyi değildi. En beğendiğim mp4.
Vaktiyle o eski tuşlu Symbian telefonlara RealPlayer'ı, sunucusunu falan baştan aşağı yazan kurt yazılımcılarla müdürlerin alayı, RealPlayer'ın devri bittikten sonra soluğu dosdoğru Google'la YouTube'da aldı; video akıtma, kodek, altyapı işlerinin başına geçtiler. İşin raconu şu ki, o dönem Symbian telefonlara çıkan ilk resmi YouTube uygulamasında bile videoyu arkada çaktırmadan oynatan şey bizzat RealPlayer'ın kendi motoruydu.
20 sene önce telefonda avi formatında 2 3 saatlik filmleri izlemisim dublajlisi yetmemiş alt yazılı izlemisim. Varsın iyi olmasın lise yıllarımda saatlerce video izlettirdi mi izlettirdi. O rezalet 3grp den kurtardı mi kurtardı. Gerisi önemli değil benim için

SymPsion

SymPsion

Üye
    Konu Sahibi
Captain Dynamo'da S60v3 - Belle'ye taşındı.

• Beğen
Tepkiler: Notxr

Üst Alt