Dobraokuyucu
Üye
Amin bilmukabeleAynen öyle.
Kış'ın tutulan oruç , çok rahat oluyor.
Allah kabul etsin .
Amin bilmukabeleAynen öyle.
Allah kabul etsin .
kaza orucun nerde kalma? borçlu bir sonrakı ramazana varırsan o yıl sevap bekleme oruçtan.acilen tutmalısın.çok şükür sadece kaza oruçlarım var
o da 10 günü geçmez
Aynen öyle.
Allah kabul etsin .
Bazen gün oluyor 20 dk geç açıyorum orucu ne sıkıntısı varmış

geçen senede hızlı geçmişti bu sene sadece ramazan değil ilk 2 ay da çok çabuk geçti. Büyük kıyamet iyice yaklaştıRamazan , bu sene inanılmaz hızlı geçiyor sanki. Acaba bana mı öyle geldi .?![]()
aksine geçmiyor hele ki iftara 1 2 saat kala.Ramazan , bu sene inanılmaz hızlı geçiyor sanki. Acaba bana mı öyle geldi .?![]()
yazın gözünde tut bakalım öyle geçecek mı. evet kıyamet alameti zaman bereketsiz olacak ama sende o kadarda şiy yapma orta çağ alametlerini yaşıyoruz henüz daha var.Hz Mehdi Çıkacak Edecek 1000 Yıl Diye Biliyorum O Hüküm Sürecek vs vs.geçen senede hızlı geçmişti bu sene sadece ramazan değil ilk 2 ay da çok çabuk geçti. Büyük kıyamet iyice yaklaştı
sonumuz hayr ola
ateş bizi çağırıyorDurun daha yaşımız genç. Ölümü çağırmayın. Biraz daha yaşayalım yahu.![]()
bana nazar et de hemen gebereyimyo hiç niyetim yok her gün - bakıye yazılıyo sankı gitsek daha hayırlı. geçen eczanede kanser hastası 70 80 yaşında dayı gördüm.üzülüyordu filan biraz konuştuk ettik,içimden dayı maşallah benden iyi dinçsin dedim.ben ceset gibiyim resmen.inşallah gözümden dayıya bişey olmaz.
nazaar edilecek bir cimriliğin var başka neyin var kıateş bizi çağırıyor
Mesaj birleştirildi:
bana nazar et de hemen gebereyim
çok yakışıklıyımnazaar edilecek bir cimriliğin var başka neyin var kı

Bana normal geldi.Ramazan , bu sene inanılmaz hızlı geçiyor sanki. Acaba bana mı öyle geldi .?![]()

kişiden kişiye değişiyorBana normal geldi.
Sanki geçen yıl daha kısa sürmüştü
vs.kişiden kişiye değişiyor
bünyeyle, çalıştığın işe bağlı
ya da yatıyosanvs.

kolay gelsinya soğuk lehim var yada başka bişey çözemedim.takıp edıcem bakalım.
didi zamanlarını mı dıyosun yoksa?Konunun açıldığı günleri anımsadım sene 2012 ulen ne sıcaklarda tutmuşuz be .
Babamda hiç boş bırakmazdı ortaokuldayım o zamanlar.
Soğuk çayların ilk defa yaygınlaştığı yıllardı .
Hiç unutmuyorum . Buz gibi soğuk çayla orucumu açmıştım. Yemek borusundan cass sesiyle beraber buhar çıkmıştı. Mideye doğru ilerlediğini net şekilde hissediyordum.
Yok değildidi zamanlarını mı dıyosun yoksa?
aldım ama beleştulumba tatlı