PALA.
Üye
Erdal reis candır cann![]()
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
kapitalist sisteme pek para kazandırmamak adına araç ile çıkmıyorum. işim varsa başka normalde iş yerine ha araç ile gittim ha otobüsle aynı para aslında ama yinede trafik ve kapitalist sistem kazanmasın diye otobüsle gidip geliyorum.Arabaya ne oldu
25 gayme değil mi ula gel dedik gelmedin burda ısmarlarım sana sıcak sıcakooooo zenginsin
daha ben pide alamıyom
kankisi açken tok yatan bizden değildir
istanbulda şu son zamdan sonraha araç ile gittim ha otobüsle aynı para
otobüs paramı bir günlük yevmiyemi de verceksen 1 saat içinde otogara geçcem25 gayme değil mi ula gel dedik gelmedin burda ısmarlarım sana sıcak sıcak
kaç gayme tam bilet? bize 35 ten geçiriyorlar daha zamlı mavişi almadan sapladı bas ur başgan affetmedi ağam.istanbulda şu son zamdan sonra
otobüsler daha pahalıya gelir olmuş
sıkışa sıkışa gitmek de cabası
s..tiler istanbulu a........
Mesaj birleştirildi:
otobüs paramı bir günlük yevmiyemi de verceksen 1 saat içinde otogara geçcem
sen yeter ki he de
25 mi halk ekmekte mi?
35 iyiymiş 42 yaptılarkaç gayme tam bilet? bize 35 ten geçiriyorlar daha zamlı mavişi almadan sapladı bas ur başgan affetmedi ağam.
sadece 1 pide çalışır benden o kadar da değil. :P halk emekte 22.5 tl Allah'tan 23 değil alamazdık.geçen aldım hoşuma gitmedi pek.normal küçük pide 25 gayme.bazı yerlerin kide hoşuma gidiyor ama genelde sabit bir fırından alırım. biliyosun ramazan 1 pide 2 tulumba tatlısı.
42 mı oha la hem trafik var hem otobüs yok bide 42 tl he ulaaaa. işe gitmek için sadece yola dünya para vermek zorunda kalacaksın yanı. öyle ilinde neyse.35 iyiymiş 42 yaptılar
tulumba tatlısı mı
sahi o nasıl bişeydi
uzun zamandır almadığım için unutmuşum
Allahım şifa versineşim çölyak hastasiya o yüzden bir ben yiyorum. oda max 3 5 tane atarım kalan kalıyor. sorsan yarım kılo aldım gilosuda 300 gayme

amin ecmain. git bi tadına bakacaktım de güzelce alıcam filan 3 5 fırın gezsen yeter zaten. 250 300 e normal güzel tulumba tatlıları var yanı. kadayıfta güzel gidiyor oda olabilir tabisi bu sarma gibi olanlar varyaAllahım şifa versin
şifa salevatı
şifa duaları oku suya üfle içir
Allahın izniyle gurtulur
yarım kilo 300 iyiymiş bakam burda kaç
alıcı gibi girip hımm hımm yapıp fiyatı öğrenip göz hakkı deyip bir tane yirim beleş![]()
Allah şifa versineşim çölyak hastasiya
amin şu anda bilenen tedavi yok ama amin yanıAllah şifa versin

bi adam şey diyodu hastalık diye bişey yokturamin şu anda bilenen tedavi yok ama amin yanı![]()
Ebu'd Derda (radıyallahu anh) anlatıyor: "Resulullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki:bi adam şey diyodu hastalık diye bişey yoktur
sağlığa engel bişiy vardır
vakıtım yohayette vardı sankı ama bulamadım onuda sen bul
iyi da böyle armut piş ağzıma düş hazır kaynak oh ne ala memleketvakıtım yoh
git yz ye sor anında bulur
amaç uzun süre tutmak değil,ezan okununca max 2 3 dk içinde açmaktır.uzatmak sıkıntı.Oruç hiç etkilemiyor. Çok keyifli geçiyor. Böyle çok uzun süre tutabilirim .
( Kış olursa. )

çok şükür sadece kaza oruçlarım varkefaret oruç
amaç uzun süre tutmak değil,ezan okununca max 2 3 dk içinde açmaktır.uzatmak sıkıntı.
durumu müsait olanlara kefaret oruç tavsiye ederim.tabi yerse![]()

Bazen gün oluyor 20 dk geç açıyorum orucu ne sıkıntısı varmışamaç uzun süre tutmak değil,ezan okununca max 2 3 dk içinde açmaktır.uzatmak sıkıntı.
Bazen gün oluyor 20 dk geç açıyorum orucu ne sıkıntısı varmış