Meizu 20 pro recovery

Sponsorlu Bağlantılar

fornax26

Üye
    Konu Sahibi
Meizu 20 pro recovery
Cihazım ne recovery nede fastboot moda girmiyor, nedeni ne olabilir? başına gelen varmı hiç?

Notxr

Notxr

Üye
Cihazım ne recovery nede fastboot moda girmiyor, nedeni ne olabilir? başına gelen varmı hiç?
açılıyormu açılmıyorsa tamamen nalları dikmiş fastboot a girmeyen cihaz sıkıntılıdır.

fornax26

Üye
    Konu Sahibi
açılıyormu açılmıyorsa tamamen nalları dikmiş fastboot a girmeyen cihaz sıkıntılıdır.
yok, cihaz açık.herşey gayet iyi çalışıyor ama cihazın düğmelerine basarak giremiyorum...her zaman yaptığım iş, ama nedense artık girmiyor...

Notxr

Notxr

Üye

fornax26

Üye
    Konu Sahibi
tuşları çalışıyormu?
evet, ses açma kısma güç tuşu normal.
fakat cihaza root ile türkçeleştirme yapılmış.sanıyorum ondan.mevcut firmware pakedini indiriyorum.önce cihazı sıfırlayacağım olmazsa, aynı sürümü yeniiden OTA dan yükleyeceğim.bakalım deneyeceğim.ilgin için teşekkürler kardeşim...

• Beğen
Tepkiler: Notxr

Dobraokuyucu

Üye
ADB ile komut verip giriliyordu sanki bazı telefonlarda hiç bakındın mi?

• Beğen

Dobraokuyucu

Üye
onu da sonra deneyeceğim ama tuş kombinasyonuyla girmeyince öylede giremez sanıyorum.
Geliştirici seçeneklerinden OEM kilit açma ve USB hata ayiklama acarsan çalışabilir. OEM kilit açma ile işin yok ama aslında açık olmasından zarar gelmez.

• Beğen

fornax26

Üye
    Konu Sahibi
Geliştirici seçeneklerinden OEM kilit açma ve USB hata ayiklama acarsan çalışabilir. OEM kilit açma ile işin yok ama aslında açık olmasından zarar gelmez.
o şekilde denedim.olmadı.
Mesaj birleştirildi:

Cihazı recovery ye ve fastboota sokmayı başardım.Ama nasıl?
Cihaz kapalıyken tuş kombinasyonuyla ulaşamıyorum ama cihaz açıkken güç tuşuna basıp menüden yeniden başlat butonuna basarak yeniden başlamak için kapandığında yalnızca ses açma ile recovera ,ses kısma ile fastboota girebiliyorum.İşimi görürmü ? kimbilir?..

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı ve Dobraokuyucu
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
bazı telefonlarda kapamaya vs ye uzun basınca mı ne giriyordu sanrım o tarz bişey mı aacaba

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt