Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Meizu 20 pro recovery
Sponsorlu Bağlantılar
fornax26
Üye
Konu Sahibi
Meizu 20 pro recovery
Cihazım ne recovery nede fastboot moda girmiyor, nedeni ne olabilir? başına gelen varmı hiç?
evet, ses açma kısma güç tuşu normal.
fakat cihaza root ile türkçeleştirme yapılmış.sanıyorum ondan.mevcut firmware pakedini indiriyorum.önce cihazı sıfırlayacağım olmazsa, aynı sürümü yeniiden OTA dan yükleyeceğim.bakalım deneyeceğim.ilgin için teşekkürler kardeşim...
Dobraokuyucu
Üye
ADB ile komut verip giriliyordu sanki bazı telefonlarda hiç bakındın mi?
Geliştirici seçeneklerinden OEM kilit açma ve USB hata ayiklama acarsan çalışabilir. OEM kilit açma ile işin yok ama aslında açık olmasından zarar gelmez.
Geliştirici seçeneklerinden OEM kilit açma ve USB hata ayiklama acarsan çalışabilir. OEM kilit açma ile işin yok ama aslında açık olmasından zarar gelmez.
Cihazı recovery ye ve fastboota sokmayı başardım.Ama nasıl?
Cihaz kapalıyken tuş kombinasyonuyla ulaşamıyorum ama cihaz açıkken güç tuşuna basıp menüden yeniden başlat butonuna basarak yeniden başlamak için kapandığında yalnızca ses açma ile recovera ,ses kısma ile fastboota girebiliyorum.İşimi görürmü ? kimbilir?..
Son düzenleme:
DarkredBlue61
Üye
bazı telefonlarda kapamaya vs ye uzun basınca mı ne giriyordu sanrım o tarz bişey mı aacaba