Allah sevabını artırsın deseydin daha güzel bir yorum olurduAllah Sevabı daha çpk verecek çünkü bu sıcakta tutmak offff![]()

hay ağzın 5 kutusu 100 lira bal yesin abi
ağzıdan çıkanı kulağın öpsün
![]()

Nereye gitti bizim maxicepmaxicep e bi takılıyorum bi bakmışim iftar vakti gelmişOruç bizi değil biz orucu etkilemişiz
![]()

benim içinde Suriyeye Afganistan libya yemen lübnan da olur farketmez gitme vaktiNeye gitti bizim maxicep
Gitmezsin, burayı oraya çevirmek işiniz 🦃benim içinde Suriyeye Afganistan libya yemen lübnan da olur farketmez gitme vakti
Gerekirse arkamda vasiyet bırakırGitmezsin, burayı oraya çevirmek işiniz 🦃
Forumu bulandırmayın ⚠️
Ulan vasiyet bırakınca zaten ölmüş oluyorsun, nasıl gidecen ? 🦃Gerekirse arkamda vasiyet bırakır
Giderim o topraklarda gömülmek istiyorum
o topraklara da ölmek için gidicem

gitmeden önce vasiyet kağıdına yazcamUlan vasiyet bırakınca zaten ölmüş oluyorsun, nasıl gidecen ? 🦃![]()
neresi sıcak? artist pazarda ne arar laArkadaşlar bu sıcak günlerde oruç sizi nasıl etkiliyor?
yanıyo memleketneresi sıcak
yok canım en fazla pide yanar abartma. dün bir pide almışım şaka şaka 2 tane pide aldım eve kadar yandım piştim baya sıcaktı. otobüs ilen gidiyorum iftar vakti felaket zaten bizim buranın otobüs hattıda sıkıntı sorma çok dolu. özel 5 tane geliyorsa belediye 1 tane anca. yolcular dişarda kalıyor halıyleyanıyo memleket
Arabaya ne olduyok canım en fazla pide yanar abartma. dün bir pide almışım şaka şaka 2 tane pide aldım eve kadar yandım piştim baya sıcaktı. otobüs ilen gidiyorum iftar vakti felaket zaten bizim buranın otobüs hattıda sıkıntı sorma çok dolu. özel 5 tane geliyorsa belediye 1 tane anca. yolcular dişarda kalıyor halıyle
🦃gitmeden önce vasiyet kağıdına yazcam
ondan sonra gitcem
ooooo zenginsindün bir pide almışım şaka şaka 2 tane pide aldım
Erdal reis candır cann🦃
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız