Mesaj ne yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
@DarkredBlue61
bu örnekten yola çıkarak
sen ne dersin kendi hakkında
adamlık göreceli bence. herkese abi de demem mesela. ilk varsa karakterini görmek tanımak gerek sonra abi derim. diğer türlü adam değilse önemi yok gözümde. ayrıca maç vs ilede alakam yok malum :mahcup:
Mesaj birleştirildi:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sen nereliydin? la adamın ismini arıyorum iki saat kimdi bu diyorum meğer fotonun altında yazıyomuş :close_tema:

• Kahkaha
Tepkiler: Baydırman
Baydırman

Baydırman

Moderator
adamlık göreceli bence. herkese abi de demem mesela. ilk varsa karakterini görmek tanımak gerek sonra abi derim. diğer türlü adam değilse önemi yok gözümde. ayrıca maç vs ilede alakam yok malum :mahcup:
Mesaj birleştirildi:

sen nereliydin? la adamın ismini arıyorum iki saat kimdi bu diyorum meğer fotonun altında yazıyomuş :close_tema:
Ankara (h)

0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Angara Mı Neden? Neresi
, ı, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ve
bunlardan biri
kaynak : WİKİPEDİA

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
, ı, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ve
bunlardan biri
kaynak : WİKİPEDİA
çorum

0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
afferim lan sana bi püskeviti hak ettin gelirsen benden sana hibe ula hadi yine iyisin şaşırttın beni bilemez demiştim
zaten bilmiyodum internetten araştırmıştım yani püskeviti değilde acı pul biberi hakettim hatta isotu

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
yok canım kaldıramayacağın yük yok senin bişey olmaz sana. hatta seni sabah akşam aç karnına bırakıp ondan sonrada nefsinle baş başa bırakıp yallah süriyeye. orasıda güvenli sayılır. en fazla iranın yada i trailin füzesi düşer kafana.esat bum bum artık kalmadı.

0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
yok canım kaldıramayacağın yük yok senin bişey olmaz sana. hatta seni sabah akşam aç karnına bırakıp ondan sonrada nefsinle baş başa bırakıp yallah süriyeye. orasıda güvenli sayılır. en fazla iranın yada i trailin füzesi düşer kafana.esat bum bum artık kalmadı.
doğru diysin
neler neler kaldırdım
bunu da kaldırırım
ama kaldırmak istemiyom

Takipçi Satın Al

Üst Alt