Baydırman
Moderator
Aynısını der herhalde@DarkredBlue61
bu örnekten yola çıkarak
sen ne dersin kendi hakkında

Aynısını der herhalde@DarkredBlue61
bu örnekten yola çıkarak

Sonunda Trabzonluyum yerine Ofluyum der benceAynısını der herhalde![]()
Trabzona bağlı değilmiş direkt Allaha bağlıymışSonunda Trabzonluyum yerine Ofluyum der bence

he doğruTrabzona bağlı değilmiş direkt Allaha bağlıymış![]()
adamlık göreceli bence. herkese abi de demem mesela. ilk varsa karakterini görmek tanımak gerek sonra abi derim. diğer türlü adam değilse önemi yok gözümde. ayrıca maç vs ilede alakam yok malum@DarkredBlue61
bu örnekten yola çıkarak

sen nereliydin? la adamın ismini arıyorum iki saat kimdi bu diyorum meğer fotonun altında yazıyomuşEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ankaraadamlık göreceli bence. herkese abi de demem mesela. ilk varsa karakterini görmek tanımak gerek sonra abi derim. diğer türlü adam değilse önemi yok gözümde. ayrıca maç vs ilede alakam yok malum
Mesaj birleştirildi:
sen nereliydin? la adamın ismini arıyorum iki saat kimdi bu diyorum meğer fotonun altında yazıyomuş![]()

Angara Mı Neden? NeresiAnkara![]()
Angara Mı Neden? Neresi
çorumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızı,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızveLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunlardan biri
kaynak : WİKİPEDİA
çankırı
18çankırı
18+118
çorum gaç?
afferim lan sana bi püskeviti hak ettin gelirsen benden sana hibe ula hadi yine iyisin şaşırttın beni bilemez demiştim
zaten bilmiyodum internetten araştırmıştım yani püskeviti değilde acı pul biberi hakettim hatta isotuafferim lan sana bi püskeviti hak ettin gelirsen benden sana hibe ula hadi yine iyisin şaşırttın beni bilemez demiştim
yazıklar olsun şimdide bunu hak ettin alzaten bilmiyodum internetten araştırmıştım yani püskeviti değilde acı pul biberi hakettim hatta isotu

bu ağır olduyazıklar olsun şimdide bunu hak ettin al![]()
yok canım kaldıramayacağın yük yok senin bişey olmaz sana. hatta seni sabah akşam aç karnına bırakıp ondan sonrada nefsinle baş başa bırakıp yallah süriyeye. orasıda güvenli sayılır. en fazla iranın yada i trailin füzesi düşer kafana.esat bum bum artık kalmadı.bu ağır oldu
doğru diysinyok canım kaldıramayacağın yük yok senin bişey olmaz sana. hatta seni sabah akşam aç karnına bırakıp ondan sonrada nefsinle baş başa bırakıp yallah süriyeye. orasıda güvenli sayılır. en fazla iranın yada i trailin füzesi düşer kafana.esat bum bum artık kalmadı.
iyi ki oruçlusun ha tekne orucu tut bu gunluk kaldırırsın bişey olmazdoğru diysin
neler neler kaldırdım
bunu da kaldırırım
ama kaldırmak istemiyom
tekne küçükiyi ki oruçlusun ha tekne orucu tut bu gunluk kaldırırsın bişey olmaz