Notxr
Üye
full kutuluysa 2k olur jelatini varsa 2.2 üstünü demiyorum tamam abarttım galiba nedense piyasa uçti n8 için bile kutusuzu 5000tl olmuş yuhFull kutulu o fiyatı hak eder ?
Son düzenleme:
full kutuluysa 2k olur jelatini varsa 2.2 üstünü demiyorum tamam abarttım galiba nedense piyasa uçti n8 için bile kutusuzu 5000tl olmuş yuhFull kutulu o fiyatı hak eder ?
Bi malın fiyatını alıcı belirler abartı yok. Üretimi yoksa iş alıcıya kalmıştır. Satıcı istediği fiyatı yazar.full kutuluysa 2-3k olurda 20k abartı olmadımı ben düz 2.el diyorum kutulu demiyorumeksik anlatım için affedersiniz.
Mesaj birleştirildi:üstüne jelatini falanda duruyorsa 7000 yav ama 20000tl abartı değilmi değilse açıkca açıklayın 808 purewiew güzel cihazda bu fiyatta abartı geliyor
doğru ama 20bin değmez kesinBi malın fiyatını alıcı belirler abartı yok. Üretimi yoksa iş alıcıya kalmıştır. Satıcı istediği fiyatı yazar.
20 bin liraya satılmaya değmez . Kamerama iyi bir lens parası alamam o fiyata .
yazıyorum pazar günündeyiz20bine aldım
bu ay aç kalcam ama değdi dicektim ki
telefonu yere düşürdüm
arabayla üzerinden geçtiler
telefon pert
telefonu aldım saat 19.37 de
20.13 de perte çıktı
sadece telefonu 9 dk elimde tutmuştum
bu yazıyı sonuna kadar okuduysan ve gözünün önünde canlandıysa ne kadar korkunç bişi olduğunu anlayabilirsin
ama şunları eklemem gerekiyor...
devamını yarın yazcam

Şu alanda moderatörlük yetkisi talep ediyorum @Adminyazıyorum pazar günündeyiz
bu dünkü mesajdı
bu yazıyı okuyup
şaşırmanız aşırı normal
ve bu m.. mı demişsinizdir
içinizden
ben böyle birimiyim sizce ha
tabiki telefon almadım
kafamdan uydurdum hikayeyi
bırak 20 bin lirayı 2000 bile vermem
unuttunuz mu ben aşırı tutumlu olup cimri olmayanlardanım
@DarkredBlue61 beni en iyi tanıyan o
Mesaj birleştirildi:
350.000 TL
motorola tac 7000
cihaz çalışır durumda. sıfır ayarında kutu içeriği full. FİYAT NET !! lütfen abuk subuk sorularla tekliflerle kimse gelmesin lütfen.
sarı sitede 0 telefon
kesinlikle olmalı s60 tan çok iyi anlıyorsunŞu alanda moderatörlük yetkisi talep ediyorum @Admin
S60 değil yahu ilanlar mevzusunda . Bu konuda çok gereksiz mesaj varkesinlikle olmalı s60 tan çok iyi anlıyorsun
iyi fikir ama s60 moderatorde olsan iyi olur iyi anlıyorsunuz hocam.S60 değil yahu ilanlar mevzusunda . Bu konuda çok gereksiz mesaj var
Teşekkür ederim. Aktiflik daha ön planda benceiyi fikir ama s60 moderatorde olsan iyi olur iyi anlıyorsunuz hocam.
Sen ciddi ciddi bir çöpe 20 milyar para mı verdin? Amaç ne? Parayı koyacak yer mi bulamadın? Allah sana akıl fikir versin ne yapacaksın müzelik diye odanın en üst rafına mı koyacaksın? Bir insan 15 20 senelik telefona 20 milyar verir mi? Ne yapican o telefonu?20bine aldım
bu ay aç kalcam ama değdi dicektim ki
telefonu yere düşürdüm
arabayla üzerinden geçtiler
telefon pert
telefonu aldım saat 19.37 de
20.13 de perte çıktı
sadece telefonu 9 dk elimde tutmuştum
bu yazıyı sonuna kadar okuduysan ve gözünün önünde canlandıysa ne kadar korkunç bişi olduğunu anlayabilirsin
ama şunları eklemem gerekiyor...
devamını yarın yazcam
eleman şaka yapıyor sonraki mesajında dedi bide 20k hiç etmez çöp değil ama max 1-2ketcek cihaza 20k ne ya yuh dedirtir tabiiSen ciddi ciddi bir çöpe 20 milyar para mı verdin? Amaç ne? Parayı koyacak yer mi bulamadın? Allah sana akıl fikir versin ne yapacaksın müzelik diye odanın en üst rafına mı koyacaksın? Bir insan 15 20 senelik telefona 20 milyar verir mi? Ne yapican o telefonu?
.100 lira etmez artık bu telefoneleman şaka yapıyor sonraki mesajında dedi bide 20k hiç etmez çöp değil ama max 1-2ketcek cihaza 20k ne ya yuh dedirtir tabii.
vermedim para filanSen ciddi ciddi bir çöpe 20 milyar para mı verdin? Amaç ne? Parayı koyacak yer mi bulamadın? Allah sana akıl fikir versin ne yapacaksın müzelik diye odanın en üst rafına mı koyacaksın? Bir insan 15 20 senelik telefona 20 milyar verir mi? Ne yapican o telefonu?
Olabilir yaşlandık artık.vermedim para filan
devamını okumamışsın
okuma alışkanlığımız pek yok diyelim biz onaOlabilir yaşlandık artık.
Var olmaz mı 5 tane kitap yazdım Dünya kadar da kitap okudum. Acele edip gözümden kaçmıştır.okuma alışkanlığımız pek yok diyelim biz ona
senin yerinde kim olsa ilk bakışta bu tepkiyi verirdi biraz da dikkat eksikliği var yazının sonunu okumadan peşin hükümlü olmak
bunu her birey arada yapabilir bu doğal bir durum
herşeyi yaşlılığa bağlamayalım
ha bastonsuz zor yürüyorum der biri dersin ki bu yaşlılığa bağlı örnektir.
sen de 5 bin kösersin birine4 bin istiyorlar oha bendekı biraz daha gider malum timelapsede kullanıyorum![]()
benimkinin hat sorunu vardı galıba öyle hatırlıyorum ne zamandırda hat takmadım imei vs uçmuştur muhtemelensen de 5 bin kösersin birine
o halde 500 tl ye anlaşalımbenimkinin hat sorunu vardı galıba öyle hatırlıyorum ne zamandırda hat takmadım imei vs uçmuştur muhtemelen