Maxicep form hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

remixtik

remixtik

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep form hakkında
Hepinize selamlar bu forumun en eski üyelerinden birisiyim 2007 de giriş yaptım sonra üyeliğimi unuttum 2010 da açtım tam 15 senedir buradayım ama buranın ölü olması beni üzüyor böyle köklü bir forum ne hale geldi ah güzel zamanlar o tuşlu telefon zamanları özlüyorum

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu, Notxr, DiaBLoS ve 1 kişi daha

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
yapacak birşey yok maalesef. ha şu var biraz teknoloji ile ilgilenseler diğer forum vs ler gibi bişeyler çıkar ama onun içinde uğraşmak gerekecek tabi

• Beğen
Tepkiler: Notxr ve 0sıfırcı
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
gereksiz mesajlar sayesinde
ayakta duruyor
ben ve birkaç kişi
bu forumun kolonuyuz
yoksa burası çöker

• Düşünceli
Tepkiler: DarkredBlue61
Silinen Üye 2626364

Silinen Üye 2626364

Kapalı Hesap
Herkesin alışkanlıkları değişiyor söyleyin zamanın değişimine karşı ne kadar dayanılabilir

0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Herkesin alışkanlıkları değişiyor söyleyin zamanın değişimine karşı ne kadar dayanılabilir
ben dayanırdım
hiç cep telefonları olmadığı zamanlar
hayat çok daha iyi ve güzeldi
alın telefonumu ölene kadar telefonsuz yaşa diyin yaşarım
bi de tabi bunun için 1 milyar dolar isterim pardon dolar değil 1 milyar lira

Son düzenleme:
Silinen Üye 2626364

Silinen Üye 2626364

Kapalı Hesap
ben dayanırdım
hiç cep telefonları olmadığı zamanlar
hayat çok daha iyi ve güzeldi
alın telefonumu ölene kadar telefonsuz yaşa diyin yaşarım
bi de tabi bunun için 1 milyar dolar isterim
0cı olay keşke telefon olsa tek..

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Hepinize selamlar bu forumun en eski üyelerinden birisiyim 2007 de giriş yaptım sonra üyeliğimi unuttum 2010 da açtım tam 15 senedir buradayım ama buranın ölü olması beni üzüyor böyle köklü bir forum ne hale geldi ah güzel zamanlar o tuşlu telefon zamanları özlüyorum

bende 2007'den beri buradayım. kullanıcı adın falan değişmiş miydi ?

Eskiler özlenmez mi ? :( Sabahlara kadar takılır , buradan da işe giderdim . Buluşmalar düzenlerdik . :(
Çok özel , çok güzel günlerdi...

remixtik

remixtik

Üye
    Konu Sahibi
bende 2007'den beri buradayım. kullanıcı adın falan değişmiş miydi ?

Eskiler özlenmez mi ? :( Sabahlara kadar takılır , buradan da işe giderdim . Buluşmalar düzenlerdik . :(
Çok özel , çok güzel günlerdi...
Yok üstad aynı kaldı

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
O dönemler çok aktif değildin herhalde ? :)

PALA.

PALA.

Üye
Üstad ben çoğu kişiyi unuttum bir hatırladığım maxwell vardı alem vardı başka
Maraşlı bir çocuk vardı
Forumdan kaçanların ismini tek tek çıkaracaz (h)
Forumdan kaçanlar mafya olmaz ama türkücü olma ihtimalleri de düşük, var bir fırıldak :hmmm
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Kahkaha
  • Cool
Tepkiler: Baydırman, 0sıfırcı ve remixtik
PALA.

PALA.

Üye
İlk zamanlar aktiftim sonraları değildim
Aktifini pasifini bilmem muhterem, toplam 127 mesajın var, o zamanların aktif üyeleri 1 günde 100 mesaj üzerinde yazıyordu. Lakin sen aktif sayılırsın, peki neye göre ? Maxicep forumdaki toplam mesaj sayısını / toplam üye sayısına böldüğünüzde 2,7 çıkıyor yani üye başına 3 mesajın düşmediği bir forumda, bana cevap olarak 128. mesajını yazan üye halen bugün bile çok aktif sayılıyor :hmmm

En temizi komple gitmek (h)

remixtik

remixtik

Üye
    Konu Sahibi
Aktifini pasifini bilmem muhterem, toplam 127 mesajın var, o zamanların aktif üyeleri 1 günde 100 mesaj üzerinde yazıyordu. Lakin sen aktif sayılırsın, peki neye göre ? Maxicep forumdaki toplam mesaj sayısını / toplam üye sayısına böldüğünüzde 2,7 çıkıyor yani üye başına 3 mesajın düşmediği bir forumda, bana cevap olarak 128. mesajını yazan üye halen bugün bile çok aktif sayılıyor :hmmm

En temizi komple gitmek (h)
Önceden hesap vardı diyorum ya üstad sonra bunu açtıktan sonra fazla girmedim bu hesap 2. Hesap diğerini unuttum

PALA.

PALA.

Üye
Önceden hesap vardı diyorum ya üstad sonra bunu açtıktan sonra fazla girmedim bu hesap 2. Hesap diğerini unuttum
Bu hesaptan bile forumun genel durumuna göre fazla fazla girmişsiniz. Üyelerin çoğu tek mesaj bile yazmıyor, en basitinden nasıl çökmesin.

remixtik

remixtik

Üye
    Konu Sahibi
Bu hesaptan bile forumun genel durumuna göre fazla fazla girmişsiniz. Üyelerin çoğu tek mesaj bile yazmıyor, en basitinden nasıl çökmesin.
Bu forum kapanır eski mazide kalır

PALA.

PALA.

Üye
  • Kahkaha
Tepkiler: Baydırman, DiaBLoS, 0sıfırcı ve 1 kişi daha
Takipçi Satın Al

Üst Alt