Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xiaomi 15 büyükmü
Sponsorlu Bağlantılar
hasimoooo
Üye
Konu Sahibi
Xiaomi 15 büyükmü
Herkese merhaba xiaomi redmi 15balmayı düşünüyorum ama bazı sitelerde büyük olduğunsöyleniyor acaba büyükmü bunuda iade etmek istemiyorum redmi15 nasıl elde tutuluyormu
0sıfırcı
Üye
yeni telefonların hepsi
bana göre büyük
al 2020 model bi telefon
bir de nokıa 3310 al yedekte dursun
hasimoooo
Üye
Konu Sahibi
Eyvallah kardeşim
DarkredBlue61
Üye
6.36 Diyor O Kadar Da Değildir.Normal Zaten 6" Civarında Çoğu Cihaz.
panpa bu filmde pek değil hiç replik bilmem izlemediğim için normal o yüzden atamam boşa aksiyona girmişsin. o yüzden yıl olmuş bilmem kaç hala aynısın hiç değişmemişsin fıkrasını anlatayım sana dur. temel ile dursun kahvede oturuyor. dursun demiş ki temele.temel seni rüyamda gördüm ölmüşsün,inek gelmiş otları yemiş mezarına pislemiş.sonrada durumu görünce hey gidi temel neydun ne oldun demiş.temel kudurmuş tabi.ula dursun demiş bende seni rüyamda gördüm.öyle mı peki nasıl bir rüyaydı demiş dursun.Demelde demişki ula dursun sen ölmüşsün mezarındakı otları inek yemiş sonrada mezarına pislemişti.durdum dedim ki hey gidi dursun hiç değişmemişsin. fıkra bu kadar efenim.