Redmi 13 bootloader açmak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

djzeki9

djzeki9

Üye
    Konu Sahibi
Redmi 13 bootloader açmak istiyorum
Redmi 13 bootloader açmak istiyorum açamıyorum yardımcı olurmusunuz

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Ben yıllar önce poco X3 icin bootloader açmak istedim ama baya zorlandım açarken. Xiaomi kolay kolay izin vermiyor. Kendi yazilimlari var onlar kendileri acıyorlar sen yapamıyorsun. Sıraya giriyorsun bekletiyorlar ben 2 gün bekledim kilidin açılması için. Artık eskisi gibi kolay değil.
Mesaj birleştirildi:

bir arama yapsaydın google de bulurdun. Sistem değişmiş önce hesabının kilit açma izni olup olmadığına bakman gerekiyormuş. İzin yoksa adamlardan önce izin alacakmissin. Kendi yazılımı güzel. Ben F6 kullanıyorum hyperos gayet iyi.

• Beğen
Tepkiler: Yavuz B.
djzeki9

djzeki9

Üye
    Konu Sahibi
Hyperos pili çabuk tüketiyor

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Ben X3 e kurdum custom rom çoğu custom romlar Google servislerini desteklemiyor. Ben poco f6 kullanıyorum akşama kadar pili rahat gidiyor. Bazı ayarlar yaparsan pil omrunu uzatabilirsin. İnan custom rom kurunca pil duzelmeyecek.

Notxr

Notxr

Üye
Ben X3 e kurdum custom rom çoğu custom romlar Google servislerini desteklemiyor. Ben poco f6 kullanıyorum akşama kadar pili rahat gidiyor. Bazı ayarlar yaparsan pil omrunu uzatabilirsin. İnan custom rom kurunca pil duzelmeyecek.
yok destekliyor ama kurduktan sorna ilk açılışta kuramdan kapayıp geri twrp den gapps denen şeyi kuruyon

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
yok destekliyor ama kurduktan sorna ilk açılışta kuramdan kapayıp geri twrp den gapps denen şeyi kuruyon
Kardeşim benim denedigim romlardan sadece bir tanesi destekliyordu o da lineaos tu. Şimdi degismisse bilemem. Gapss dediğin şey kesin garanti olan birşey değil. Sadece Google i kandiriyorsun gapss ile o kadar. Ben zamanında denedim her zaman stabil ve düzgün calismiyor. Sen bilirsin ama kilit açma işi uzun sürüyor

Notxr

Notxr

Üye
Kardeşim benim denedigim romlardan sadece bir tanesi destekliyordu o da lineaos tu. Şimdi degismisse bilemem. Gapss dediğin şey kesin garanti olan birşey değil. Sadece Google i kandiriyorsun gapss ile o kadar. Ben zamanında denedim her zaman stabil ve düzgün calismiyor. Sen bilirsin ama kilit açma işi uzun sürüyor
doğru bende çok denemedim linage oluyor pixel exprence(dahili google appleri var) ve bir kaç tane daha var

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
doğru bende çok denemedim linage oluyor pixel exprence(dahili google appleri var) ve bir kaç tane daha var
Sen bilirsin bootloader kilidini bir acta sonra denersin romları ben telefon eski olduğu için rom atmistim ama hiçbirini begenmemistim orjinali her zaman daha iyi

• Beğen
Tepkiler: Notxr
Notxr

Notxr

Üye
Sen bilirsin bootloader kilidini bir acta sonra denersin romları ben telefon eski olduğu için rom atmistim ama hiçbirini begenmemistim orjinali her zaman daha iyi
bazıları hariç evet touchwiz kasar mesela custom rom daha iyi olur şu pocket neo gibi cihazlara

Produktor

Üye
açabildiniz mi?

Dobraokuyucu

Üye
Chimerası olan bir telefoncuya götürün 100 200 liraya açar verir