Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Redmi 13 bootloader açmak istiyorum
Sponsorlu Bağlantılar
djzeki9
Üye
Konu Sahibi
Redmi 13 bootloader açmak istiyorum
Redmi 13 bootloader açmak istiyorum açamıyorum yardımcı olurmusunuz
KomiserMemoli_12
Üye
Ben yıllar önce poco X3 icin bootloader açmak istedim ama baya zorlandım açarken. Xiaomi kolay kolay izin vermiyor. Kendi yazilimlari var onlar kendileri acıyorlar sen yapamıyorsun. Sıraya giriyorsun bekletiyorlar ben 2 gün bekledim kilidin açılması için. Artık eskisi gibi kolay değil.
Mesaj birleştirildi:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bir arama yapsaydın google de bulurdun. Sistem değişmiş önce hesabının kilit açma izni olup olmadığına bakman gerekiyormuş. İzin yoksa adamlardan önce izin alacakmissin. Kendi yazılımı güzel. Ben F6 kullanıyorum hyperos gayet iyi.
djzeki9
Üye
Konu Sahibi
Hyperos pili çabuk tüketiyor
KomiserMemoli_12
Üye
Ben X3 e kurdum custom rom çoğu custom romlar Google servislerini desteklemiyor. Ben poco f6 kullanıyorum akşama kadar pili rahat gidiyor. Bazı ayarlar yaparsan pil omrunu uzatabilirsin. İnan custom rom kurunca pil duzelmeyecek.
Ben X3 e kurdum custom rom çoğu custom romlar Google servislerini desteklemiyor. Ben poco f6 kullanıyorum akşama kadar pili rahat gidiyor. Bazı ayarlar yaparsan pil omrunu uzatabilirsin. İnan custom rom kurunca pil duzelmeyecek.
Kardeşim benim denedigim romlardan sadece bir tanesi destekliyordu o da lineaos tu. Şimdi degismisse bilemem. Gapss dediğin şey kesin garanti olan birşey değil. Sadece Google i kandiriyorsun gapss ile o kadar. Ben zamanında denedim her zaman stabil ve düzgün calismiyor. Sen bilirsin ama kilit açma işi uzun sürüyor
Kardeşim benim denedigim romlardan sadece bir tanesi destekliyordu o da lineaos tu. Şimdi degismisse bilemem. Gapss dediğin şey kesin garanti olan birşey değil. Sadece Google i kandiriyorsun gapss ile o kadar. Ben zamanında denedim her zaman stabil ve düzgün calismiyor. Sen bilirsin ama kilit açma işi uzun sürüyor
Sen bilirsin bootloader kilidini bir acta sonra denersin romları ben telefon eski olduğu için rom atmistim ama hiçbirini begenmemistim orjinali her zaman daha iyi
Sen bilirsin bootloader kilidini bir acta sonra denersin romları ben telefon eski olduğu için rom atmistim ama hiçbirini begenmemistim orjinali her zaman daha iyi