36 olur başkada olmaz ona göre
36 nerenin36 olur başkada olmaz ona göre
sizin olsun köyden geldim bismillah baktım su yok. uy babanun düşmanlarını dedim. gavur izmiri çok gülersen böyle oluyor. alıp gidesim var başımı uzaklara...36 nerenin
Ben 46 lık diye şiy etmiştim
İndikçe iniyon sende
En son 06 Ankara da durcan herhalde
Suriyeye gitmek istersen beni de götürsizin olsun köyden geldim bismillah baktım su yok. uy babanun düşmanlarını dedim. gavur izmiri çok gülersen böyle oluyor. alıp gidesim var başımı uzaklara...
geçen hastanede bi tane suri ile konuşuyodum adamı bi gör benden iyi türkçe konuşuyo. suriyelim deyince şaşırdım 15 yıldır burdayım dedi konuş et falan derken sonra malzeme bıraktı gitti şaşırmıştım.bencede gitmeliyizSuriyeye gitmek istersen beni de götür
Ama sıcak ve güneşli sevmediğim şeyler.Ben sıcağı seviyorumgeçen hastanede bi tane suri ile konuşuyodum adamı bi gör benden iyi türkçe konuşuyo. suriyelim deyince şaşırdım 15 yıldır burdayım dedi konuş et falan derken sonra malzeme bıraktı gitti şaşırmıştım.bencede gitmeliyizAma sıcak ve güneşli sevmediğim şeyler.
Hakkı Aksoyun Evlilikle Alakalı Dediği Bir Sözü Var Ama Onu Burda SöylemeyeyimBen sıcağı seviyorum
Şöyle zengin bi garı da bulursan ohhh içgüveysi olarak rahatıma bakarım

bi araştırıp geleyimHakkı Aksoyun Evlilikle Alakalı Dediği Bir Sözü Var Ama Onu Burda Söylemeyeyim![]()
özelden yazburadan yazmayayım
yazamamözelden yaz
neden?yazamam
linki tutupta yazamam o bakımdan hem başka şeylerde olabilir ayrıca ülkeride boykot listesine aldık haberin yokmuo yüzfden linkte yok artıkneden?
parmakların mı ağrıyor
yoksa küfürlü mü
küfürlü,argo,terbiyesiz,edepsiz kelimeler içeriyorsa yazma
günaha girme
hangi otu?otu azalt
1 yaprak 1 eurokafası gzel anlaşılan bizde istiyehh