Bana geri ödemesiz olmak üzereİlla düşük seviyeli telefon alacaksan 3310 al rahat et
İphone boykot ediyom da0 telefon al işini görür.
Mesaj birleştirildi:
Sana iPhone tavsiyesi veren profesyoneller biraz sana para da ateşlesin de alsın bir tane iPhone ya da Galaxy S çok biliyorlarsa alay etmek yerine.
0 telefon al işini görür.
Mesaj birleştirildi:
Sana iPhone tavsiyesi veren profesyoneller biraz sana para da ateşlesin de alsın bir tane iPhone ya da Galaxy S çok biliyorlarsa alay etmek yerine.
Ben normalde Androidçiyim.Bana geri ödemesiz olmak üzere
10 bin ₺ borç versene
Ben de düzgün bir android telefon alayım
iPhone boykot listemde çünki
Mesaj birleştirildi:
İphone boykot ediyom da
Samsung S serisi bak bu olabilir işte
tam isabet! Ucuzdandik telefona ne olcağı belli olmaz sonuçta.10 liraya alacağın telefondan sana hayır gelmez.
la napacan onu sanayide çalışmıyorsun ya diğer cihazlarda işgörürAma gürültü önleyici mikrofonu var
O benim için çoh önemli
Sen kullanıyorsun pekitam isabet! Ucuzdandik telefona ne olcağı belli olmaz sonuçta.
Kulaklarım ağır duyuyorla napacan onu sanayide çalışmıyorsun ya diğer cihazlarda işgörür

Lakva yağı kullan hasarlı kulak açılır biiznillah.Kulaklarım ağır duyuyor
Bebekken genzimde et varmış
Babo ilgilenmeyince
3-4 yıl sonra anacım
Zar zor ikna edip götürmüş doktora
Et alınmayacak kadar küçülmüş demiş dr. Şimdiye kadar nerdeydin be kadın demiş
Kulak zarım çökmüş
Çocukluktan şimdiye kadar kulaklarım duyma seviyesi gittikçe azaldı
olsun git engel raporu çıkartsana sen % kaç olursa olsun verirler askerliğide niye yaptın çürük vermezler mıydı? hem yarın işe girerkende avantaj + çoğu telefonun sesi fazla çıkıyor zaten bence pek gereği yokKulaklarım ağır duyuyor
Bebekken genzimde et varmış
Babo ilgilenmeyince
3-4 yıl sonra anacım
Zar zor ikna edip götürmüş doktora
Et alınmayacak kadar küçülmüş demiş dr. Şimdiye kadar nerdeydin be kadın demiş
Kulak zarım çökmüş
Çocukluktan şimdiye kadar kulaklarım duyma seviyesi gittikçe azaldı
DOĞRU.Sen kullanıyorsun peki
Mesaj birleştirildi:
Bu pahalilikta parasız bir adamın bir telefona 7.500 lira vermesi saçmalık. Sıfır telefon alması ise tamamen ayrı bir saçmalık. Önerilen telefonların da bir kısmının Çin malı fason telefonlar olması ve o parayı zaten etmemesi de ayrı bir saçmalık
Çürük olması için daha da ağır duymam gerekiyorduolsun git engel raporu çıkartsana sen % kaç olursa olsun verirler askerliğide niye yaptın çürük vermezler mıydı? hem yarın işe girerkende avantaj + çoğu telefonun sesi fazla çıkıyor zaten bence pek gereği yok
Parasız sayılmam ama paralı da sayılmamBu pahalilikta parasız bir adamın bir telefona 7.500 lira vermesi saçmalık
Onu anama deSıfır telefon alması ise tamamen ayrı bir saçmalık
İlk defaLakva yağı
Tamam ağbigerek yok dediysek yok,konu tartışmaya kapalı tekrar olmasın