tekirium
Üye
hack yapcam ama mobile security kurarken zaten yüklü hatası veriyor ne yapayımneyse adam çözmüş olayı iyi tarafından baklaım
hack yapcam ama mobile security kurarken zaten yüklü hatası veriyor ne yapayımneyse adam çözmüş olayı iyi tarafından baklaım
Almadan önce keşke batarya ya baksaydınız
Batarya şişik mi
Flaş atmak çok zor
Hard resetin birkaç yolu var hepsini denedin mi
Sistem dosyalarını kontrol et xploredan nortonla ilgili ne varsa sil sonrahack yapcam ama mobile security kurarken zaten yüklü hatası veriyor ne yapayım
asıl yapacağım tam anlamadımSistem dosyalarını kontrol et xploredan nortonla ilgili ne varsa sil sonra
Xplore a girip Norton security isimli bir dosya var mı diye kontrol edeceksinn
asıl yapacağım tam anlamadım
direkt telefonu sıfırladım dün gene olmadı hocamXplore a girip Norton security isimli bir dosya var mı diye kontrol edeceksin
Yeniden yazılım yüklemeyi deneyinizdirekt telefonu sıfırladım dün gene olmadı hocam
pc görmüyor ki telefonu nasıl flaşlayayımYeniden yazılım yüklemeyi deneyiniz
pc telefonu görmğüyor ki
usb driver araştır internetten birde telefondan da izin vs gerekiyor muydu tam hatırlamıyorum. kullandığın kablo 4 kablolular inşallah bazıları 2 kablo sadece şarj için kullanılıyor.pc telefonu görmğüyor ki
2025 sertifikalı uygulama?Niye hack yapıyorsun ki sertifikalı yükle rahat et,
neyse hocam eski anakartın şarj devresini tamir edip ona delight cfw atacağımusb driver araştır internetten birde telefondan da izin vs gerekiyor muydu tam hatırlamıyorum. kullandığın kablo 4 kablolular inşallah bazıları 2 kablo sadece şarj için kullanılıyor.
tamir fiatini sor ona göre hurda cihaz al anakartını filan takarsın uğraşma2025 sertifikalı uygulama?
Mesaj birleştirildi:
neyse hocam eski anakartın şarj devresini tamir edip ona delight cfw atacağım
elimde var zaten öyle şu anda o anakart takılı ztntamir fiatini sor ona göre hurda cihaz al anakartını filan takarsın uğraşma
Görüyor gibi birşey demiştiniz önceki mesajlarda. Belki de yanlış hatırlıyorum...pc görmüyor ki telefonu nasıl flaşlayayım
Yapay zeka gibi yanıtlar vermeyin hocam allah aşkına 2025 ne sertfiikasıSertifikalayın tamam ne hacki. Bir de chatgpt deneseydiniz ya
bilmiyordum serifitka üretmeyide hack tek sefer serfitikayı sürekli yapıyoz öyle dğeilmiydi hack appleri kur ve bitiyor ve tüm appler kuruluyor ama ai ın serfitika üretmesi şaşırttı ve 1-2 app kurcaklar için iyi terch🙂😀Sertifika bu kendin üretirsin 2025 girdisi yaparsın. Hack yaparsan her seferinde uğraşırsın.
Yapay zeka diyorum. Çünkü chatgpt artık sertifika üretebiliyor.