603 açıkken şarj olmuyor

Sponsorlu Bağlantılar

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Öyle bir saçmalamışsın ki. Kim dedi sana kendimi haklı çıkarmaya çalışıyorum diye. Ben o zaman aldığım paraya göre yorum yaptım. Bende ikinci el alırken bozuk alet almıştım arkadaşa da tavsiyelerde bulundum. Bugün bu kadar eski telefonlara 700 lira gibi anormal paraların verilmesinin doğru birşey olmadığını söyledim. Sen lafı döndürüp dolaştırıp bana getiriyorsun. Ben kime ne zaman kendimi haklı çıkarmaya çalışmışım bu yaşıma kadar. Kendi bilecegi iş. Konu dışı daha fazla yorum yazma. Gereksiz tartışma uzamasın.
Mesaj birleştirildi:

Sen benimle uğraşmayı bırak. Ben çocuk değilim bizde biliyoruz beş sene öncesi ile bugünün bir olmadığını. Benim tek demek istediğim şey ölü bozuk telefonlara saçma sapan paralar vermeyin.
Tamam O Zaman Uğraşmaya Başladığım Zaman Bunu Bir Düşüneceğim

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Arkadas yazdıklarımı doğru idrak etse olay buralara kadar gelmezdi. Ben sadece pandemiden önce 150 liraya telefon aldım dedim o kadar. Gereksiz yere uzatıp konuyu başka yerlere çeken kendisi. Neyse sen bilirsin ister tamir ettir istersen hurda niyetine sat. Ben tartışma daha fazla uzamasın diye konu takibini de bırakıyorum.

• Kahkaha
Tepkiler: Notxr ve Dobraokuyucu
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
@0sıfırcı duydun mu

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
  • Beğen
tekirium

tekirium

Üye
    Konu Sahibi
sallada gitsin ankaralı şarkısı varya o gelmesin bize çünkü sevmem ankara havalarını genelde gari gız yada içkiden bahsettiği için lazım değil
Yeter hocam artık Allah aşkına ya iş buna döndü:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Kahkaha
Tepkiler: DarkredBlue61 ve 0sıfırcı

Dobraokuyucu

Üye
Öyle bir saçmalamışsın ki. Kim dedi sana kendimi haklı çıkarmaya çalışıyorum diye. Ben o zaman aldığım paraya göre yorum yaptım. Bende ikinci el alırken bozuk alet almıştım arkadaşa da tavsiyelerde bulundum. Bugün bu kadar eski telefonlara 700 lira gibi anormal paraların verilmesinin doğru birşey olmadığını söyledim. Sen lafı döndürüp dolaştırıp bana getiriyorsun. Ben kime ne zaman kendimi haklı çıkarmaya çalışmışım bu yaşıma kadar. Kendi bilecegi iş. Konu dışı daha fazla yorum yazma. Gereksiz tartışma uzamasın.
Mesaj birleştirildi:

Sen benimle uğraşmayı bırak. Ben çocuk değilim bizde biliyoruz beş sene öncesi ile bugünün bir olmadığını. Benim tek demek istediğim şey ölü bozuk telefonlara saçma sapan paralar vermeyin.
Eski şeyleri sevmiyorsan ikile. Biz bu coplere para verilmez diye aglamiyoruz. Aldığımız telefonları bozup suçu telefonlara da atmıyoruz. Senin verdiğin paranın yanında 700 lira düşük bir para kusura bakma.
Mesaj birleştirildi:

Yeter hocam artık Allah aşkına ya iş buna döndü:
Maxicep e hoş geldin. Buranın olayı bu. modlar en ufak yazım hatasına 3 saat ceza verip en ufak şeyde günlerce banlamiyor kimseyi. Dobra dobra konuşuyoruz. Diğer yerde konuda yazmaya korkuyordum illegaliteden.
Mesaj birleştirildi:

Arkadas yazdıklarımı doğru idrak etse olay buralara kadar gelmezdi. Ben sadece pandemiden önce 150 liraya telefon aldım dedim o kadar. Gereksiz yere uzatıp konuyu başka yerlere çeken kendisi. Neyse sen bilirsin ister tamir ettir istersen hurda niyetine sat. Ben tartışma daha fazla uzamasın diye konu takibini de bırakıyorum.
Sen forumu da bırak bence. Senin mukayese kapasiten kimin neyi idrak edip etmeyeceğini ölçemeyecek kadar yetersiz çünkü. Yetersiz kalıyorsun bazı şeyler için artık. Pandemiden önceki dollar TL kalitesini yüzüne vuramam mi zoruna gitti yoksa kazık yediğini alenen göstermem mi de benim idrak edip edemediğimi tartışır oldun?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Notxr
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
  • Beğen
  • Kahkaha
Tepkiler: Notxr, Dobraokuyucu ve 0sıfırcı

unflox1337

Üye
spam olarak geçmiyor mu bu konu

• Şaşırdım
tekirium

tekirium

Üye
    Konu Sahibi
Duymadım
Gördüm
Okudum
Yorum yok.
anakartı değiştirdim şimdi de kilit kodu var nasıl fw atılıyor buna bir türlü beceremedim 5800 gibi değil galibA. pcye bağlayınca hub noktasın güç yüklenmesi hatasu veriyor pc

Son düzenleme:
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
anakartı değiştirdim şimdi de kilit kodu var nasıl fw atılıyor buna bir türlü beceremedim 5800 gibi değil galibA. pcye bağlayınca hub noktasın güç yüklenmesi hatasu veriyor pc
O işleri hiç bilmiyorum
Bilenler var ve aktif
@DarkredBlue61 @MAERKEK
@pala ve diğerleri

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
O işleri hiç bilmiyorum
Bilenler var ve aktif
@DarkredBlue61 @MAERKEK
@pala ve diğerleri

dead flash atma yazsan ilk benim konu çıkıyor aşk olsun

• Beğen
tekirium

tekirium

Üye
    Konu Sahibi
dead flash atma yazsan ilk benim konu çıkıyor aşk olsun
infinty bestle atmayı deniyorum ama hub bağlamtı noktasında güç yüklenesi hatası alıyorum ve pc teli görmüyor bile

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
infinty bestle atmayı deniyorum ama hub bağlamtı noktasında güç yüklenesi hatası alıyorum ve pc teli görmüyor bile
bu yöntemi denedin mi? telefonun şarjı varmı? kablo sağlam mı? windows sürümü ilede alakalı olabilir

• Beğen
Tepkiler: Notxr
tekirium

tekirium

Üye
    Konu Sahibi
bu yöntemi denedin mi? telefonun şarjı varmı? kablo sağlam mı? windows sürümü ilede alakalı olabilir
w10 ve w11 pclerde denedim. kablo sağlam yeni 5800 a taktım data iletti. şarjı var ama direkt pc görmüyor sıkıntı orada. sokette bu halde

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
w10 ve w11 pclerde denedim. kablo sağlam yeni 5800 a taktım data iletti. şarjı var ama direkt pc görmüyor sıkıntı orada. sokette bu halde
dediğim programıda bir dene

• Beğen
Notxr

Notxr

Üye
bu video ile fw atmadan best ile yaapbilrisin ama giriş bozuksa çözüm yok

tekirium

tekirium

Üye
    Konu Sahibi
bu video ile fw atmadan best ile yaapbilrisin ama giriş bozuksa çözüm yok
cihaz şarj alıyor ama pc görmüyor pc görse atıp geçcem zaten fwyi

Üst Alt