603 açıkken şarj olmuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Dobraokuyucu

Üye
yani satıcıya şimdi küfür edicem olmayacak.
Seni kim bu yola sürükledi önce ona sövmek lazım. Başına gereksiz dert almak demek symbian camiası.

Bu külüstür telefon işi at sahibi olmak gibidir. İyileri elittir ancak kötüleri süzme insanlardır

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı

tekirium

tekirium

Üye
    Konu Sahibi
Seninki yine iyi
Ben askere gidicem diye tuşlu telefon almıştım birinden hem batarya şişikmiş
Hem de hiç şarj almıyordu
2 saat bile kullanamadan çöp olmuştu telefon aklıma geldikçe sinirleniyorum:off::sinir
Mesaj birleştirildi:

Hakkımı asla helal etmiyorum
etmicem de
Öte tarafta versin hesabını
etmedim zaten. şimdi hocam telefoncu baktı, şarj yolları sökükmüş! Ayrıca içindeki kare,siyah, küçük bir parçanında değişmesi lazımmış onla uğraşıyor

• Düşünceli
  • Üzüldüm
Tepkiler: Dobraokuyucu ve 0sıfırcı

Dobraokuyucu

Üye
etmedim zaten. şimdi hocam telefoncu baktı, şarj yolları sökükmüş! Ayrıca içindeki kare,siyah, küçük bir parçanında değişmesi lazımmış onla uğraşıyor
Şarj entegresi mi zarar görmüş?

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Birader eski telefon alıyorsan mutlaka yüz yüze görüşüp telefonu eline alıp kendin bakacaksin. Sonra alacagin telefon ile ilgili bir sürü soru soracaksin. Eğer karşı taraf cevap vermiyorsa tersliyorsa ya da cevap vermekten kaciyorsa o satıcıdan her zaman uzak duracaksın. Ayrıca para vermiceksin önce cihaz eline geçecek bakacaksın kontrol edeceksin içine sinerse parasını vereceksin. Biraz uyanık olacaksın. Bizim memlekette herkes sahtekar. Geçmişte başıma geldiği için biliyorum. Mümkün olduğunca bulunduğun şehirdeki satıcılardan ürün al. Sahibinden ya da letgodan alış veriş yap. Son olarak ben senin yerinde olsam o telefonu hurda niyetine veririm telefoncuya.

• Beğen
tekirium

tekirium

Üye
    Konu Sahibi
Birader eski telefon alıyorsan mutlaka yüz yüze görüşüp telefonu eline alıp kendin bakacaksin. Sonra alacagin telefon ile ilgili bir sürü soru soracaksin. Eğer karşı taraf cevap vermiyorsa tersliyorsa ya da cevap vermekten kaciyorsa o satıcıdan her zaman uzak duracaksın. Ayrıca para vermiceksin önce cihaz eline geçecek bakacaksın kontrol edeceksin içine sinerse parasını vereceksin. Biraz uyanık olacaksın. Bizim memlekette herkes sahtekar. Geçmişte başıma geldiği için biliyorum. Mümkün olduğunca bulunduğun şehirdeki satıcılardan ürün al. Sahibinden ya da letgodan alış veriş yap. Son olarak ben senin yerinde olsam o telefonu hurda niyetine veririm telefoncuya.
burdurra bulunmuyor ki.
Mesaj birleştirildi:

Şarj entegresi mi zarar görmüş?
yani sanırım içindeki siyah küçük bişey
işaretli plakanın altında
tam emin değilim ama buna benziyor.

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Kardeş internetten alırken önce malı göreceksin. O zaman yapacağın sey alırken paranin sadece bir kısmını gondereceksin ondan sonra mal eline geçtikten sonra iyice emin olup ondan sonra kalanını gondereceksin. Sahibinden ya da letgodan filan al en güvenilir yerler onlar. Bir de alırken bir sorun olursa iade ederim diye söyle kabul etmezse zaten o satıcıdan uzak dur.

• Beğen

Dobraokuyucu

Üye
burdurra bulunmuyor ki.
Mesaj birleştirildi:

yani sanırım içindeki siyah küçük bişey
işaretli plakanın altında
tam emin değilim ama buna benziyor.
Servis klavuzu elimde değil şu an ancak anakart kaynaklı sorunların günümüzde çözümü ne denli olur bilemiyorum. Umarım uçuk bir para vermemissindir bu telefona.

tekirium

tekirium

Üye
    Konu Sahibi
Servis klavuzu elimde değil şu an ancak anakart kaynaklı sorunların günümüzde çözümü ne denli olur bilemiyorum. Umarım uçuk bir para vermemissindir bu telefona.
700 verdim öyle çok uçuk değil. telefoncu bakıyor şu an yaparım demişti servis klavuzu bulursam atayım.
Mesaj birleştirildi:

buldum sanırım

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
700 lira tamirciye para vereceğine başka telefon alırdın. Kusura bakma birader ama 15 senelik telefon için adam seni güzel kazıklamış. Ben pandemiden önce 150 TL ye N8 almıştım. Şu paraları hiçbir işe yaramayacak telefonlara vermeyin arkadaş. Yazık.

0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
700 lira tamirciye para vereceğine başka telefon alırdın. Kusura bakma birader ama 15 senelik telefon için adam seni güzel kazıklamış. Ben pandemiden önce 150 TL ye N8 almıştım. Şu paraları hiçbir işe yaramayacak telefonlara vermeyin arkadaş. Yazık.
700₺ telefona + tamirciye ne kadar verdi
Telefonun net fiyatı ortaya çıkacak @tekirium

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
nolmuş entegremı? nasıl vardır bu tanıya? kolay kolay bozulmazlar aslında

Dobraokuyucu

Üye
700 verdim öyle çok uçuk değil. telefoncu bakıyor şu an yaparım demişti servis klavuzu bulursam atayım.
Mesaj birleştirildi:

buldum sanırım
Bozuk bir telefona 700 lira mi verdin? Şaka falan yapiyorsun değil mi?
Mesaj birleştirildi:

Dolar 6 lirayken 150 lira vermissin. Adam senden daha ucuza almis telefonu... sen sana bak.
Mesaj birleştirildi:

@DarkredBlue61 Burada yazana gore entegre sorunh

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Allah Allah inşallah kasap birine denk gelmemiştir

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu
tekirium

tekirium

Üye
    Konu Sahibi
Bozuk bir telefona 700 lira mi verdin? Şaka falan yapiyorsun değil mi?
Mesaj birleştirildi:

Dolar 6 lirayken 150 lira vermissin. Adam senden daha ucuza almis telefonu... sen sana bak.
Mesaj birleştirildi:

@DarkredBlue61 Burada yazana gore entegre sorunh
bozuk olmasa normal ama işte ortada
Mesaj birleştirildi:

700₺ telefona + tamirciye ne kadar verdi
Telefonun net fiyatı ortaya çıkacak @tekirium
tamirci yapmadı daha.
Mesaj birleştirildi:

konuda da nokia 603ten çıktı. dalga geçmeye döndü. onu peder bey yapıyor zaten size gerek yok :)

Son düzenleme:
  • Kahkaha
Tepkiler: DarkredBlue61

Dobraokuyucu

Üye
bozuk olmasa normal ama işte ortada
Mesaj birleştirildi:

tamirci yapmadı daha.
Mesaj birleştirildi:

konuda da nokia 603ten çıktı. dalga geçmeye döndü. onu peder bey yapıyor zaten size gerek yok :)
Almadan once bir danissaydin keske. Alay ettigimiz yok. Hata yapmissin onu anlatmaya calisiyoruz.

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Dolarla benim aldigim fiyatın ne alakası var? O zaman adam 150 liraya satiyordu bende almistim. Şimdi üstüne para verseler almam.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Dolarla benim aldigim fiyatın ne alakası var? O zaman adam 150 liraya satiyordu bende almistim. Şimdi üstüne para verseler almam.
O Zamanın 150 Tl si ile Ne Alıyordun Şimdi Ne Alıyorsun Onu Kıyaslamalısın.
1.500 Tl yemı Ne 0 808 Almıştım Hanı Biraz Şu Mantık DÜşünün O Zaman Asgari Ücret 2000 TL İse Bugun 22 Bin. O Gün Ekmek 5 TL İse Bugun 15 Tl Gibi Gibi. Şu Anda 500 600 TLye Tuşlu Telefon Satıyorlar KAldı Kameralısı Filanı

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
Sende çok para vermişsin. Rakam küçük kaldı diye haklı olmuyorsun. Günümüzün kurunda 1000 liraya yakın bir para ediyor. Üstüne para verilmesi ya da verilmemesi değil olay. Olay senin kendini haklı göstermeye çalışman ki değilsin.

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Sende çok para vermişsin. Rakam küçük kaldı diye haklı olmuyorsun. Günümüzün kurunda 1000 liraya yakın bir para ediyor. Üstüne para verilmesi ya da verilmemesi değil olay. Olay senin kendini haklı göstermeye çalışman ki değilsin.
Öyle bir saçmalamışsın ki. Kim dedi sana kendimi haklı çıkarmaya çalışıyorum diye. Ben o zaman aldığım paraya göre yorum yaptım. Bende ikinci el alırken bozuk alet almıştım arkadaşa da tavsiyelerde bulundum. Bugün bu kadar eski telefonlara 700 lira gibi anormal paraların verilmesinin doğru birşey olmadığını söyledim. Sen lafı döndürüp dolaştırıp bana getiriyorsun. Ben kime ne zaman kendimi haklı çıkarmaya çalışmışım bu yaşıma kadar. Kendi bilecegi iş. Konu dışı daha fazla yorum yazma. Gereksiz tartışma uzamasın.
Mesaj birleştirildi:

O Zamanın 150 Tl si ile Ne Alıyordun Şimdi Ne Alıyorsun Onu Kıyaslamalısın.
1.500 Tl yemı Ne 0 808 Almıştım Hanı Biraz Şu Mantık DÜşünün O Zaman Asgari Ücret 2000 TL İse Bugun 22 Bin. O Gün Ekmek 5 TL İse Bugun 15 Tl Gibi Gibi. Şu Anda 500 600 TLye Tuşlu Telefon Satıyorlar KAldı Kameralısı Filanı
Sen benimle uğraşmayı bırak. Ben çocuk değilim bizde biliyoruz beş sene öncesi ile bugünün bir olmadığını. Benim tek demek istediğim şey ölü bozuk telefonlara saçma sapan paralar vermeyin.

• Beğenmedim
  • Kahkaha
Tepkiler: Dobraokuyucu, Notxr ve DarkredBlue61
tekirium

tekirium

Üye
    Konu Sahibi
Öyle bir saçmalamışsın ki. Kim dedi sana kendimi haklı çıkarmaya çalışıyorum diye. Ben o zaman aldığım paraya göre yorum yaptım. Bende ikinci el alırken bozuk alet almıştım arkadaşa da tavsiyelerde bulundum. Bugün bu kadar eski telefonlara 700 lira gibi anormal paraların verilmesinin doğru birşey olmadığını söyledim. Sen lafı döndürüp dolaştırıp bana getiriyorsun. Ben kime ne zaman kendimi haklı çıkarmaya çalışmışım bu yaşıma kadar. Kendi bilecegi iş. Konu dışı daha fazla yorum yazma. Gereksiz tartışma uzamasın.
Mesaj birleştirildi:

Sen benimle uğraşmayı bırak. Ben çocuk değilim bizde biliyoruz beş sene öncesi ile bugünün bir olmadığını. Benim tek demek istediğim şey ölü bozuk telefonlara saçma sapan paralar vermeyin.
konu şarj almayan 603 değil sen o paraya onu aldına döndü artık hocam

• Beğen
Tepkiler: Notxr

Üst Alt