Baydırman
Moderator
Ses getirecek hamle yapacakmış Ozan abi du bakalım neler olacakLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ses getirecek hamle yapacakmış Ozan abi du bakalım neler olacakLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

maxicep kapatıyorSes getirecek hamle yapacakmış Ozan abi du bakalım neler olacak![]()

Klavyenden yel alsınmaxicep kapatıyor![]()

Klavyenden yel alsın![]()

acaba gereksizlerdeki aktif olmayan ve ban yiyen herkes geri dönse nasıl olurdu buyuk ihtimal kaos

Çok kalabalık olur gereksizlere yönlendirirler bazı moderatör arkadaşlarıacaba gereksizlerdeki aktif olmayan ve ban yiyen herkes geri dönse nasıl olurdu buyuk ihtimal kaos![]()

Forum adminlerin fişini çekmiştirhep bu cete muhabbetleri yüzünden oldu ne olduysa ondan sonra düzelemedi
cidden son mesajlarda vs çıkmıyor adminler fişini çekmiş buranın

Ağanın hesabı hacklenmiştir yada kafasına güneş geçmiştirForumumda bro's çetesi istemiyorum bro

Adminlerin şekerine tansiyonuna bakıp bırakırlar ama sonrası bilinmezBro's çetesi adminleri rehin almıştır. Forumda aktif admin bulamazsınız .

Pala adminleri serbest bırak. Senin bu çetenin elebaşısın . Herkese normal üye olduğunu yutturursun ama bana sökmez numaralarınAdminlerin şekerine tansiyonuna bakıp bırakırlar ama sonrası bilinmez![]()
Ya sana ne demeli ? Kaç kere ameliyat geçirdin ? Kimlik değiştirdinMafyaya sızmışsın bana yedirme diyor![]()
Kimliksiz forum mafyalarının içinden geçiyoruzYa sana ne demeli ? Kaç kere ameliyat geçirdin ? Kimlik değiştirdin

Kime çalışıyorsun PalaKimliksiz forum mafyalarının içinden geçiyoruz![]()
Forum mısırrıKime çalışıyorsun Pala
Forum mısırı mı ? Forum sırrı mı ? Forum sırrı kim ?Forum mısırrı