Baydırman
Moderator
Tamam affettikTamam üzerine benzin döküp bi elime viski bi elime pro alıp bi fırt cekip proyu uzerine attım![]()

Tamam affettikTamam üzerine benzin döküp bi elime viski bi elime pro alıp bi fırt cekip proyu uzerine attım![]()

cayır cayır yanıyor suan istedigin oldumuTamam üzerine benzin döküp bi elime viski bi elime pro alıp bi fırt cekip proyu uzerine attım![]()

Her şeyin bi bedeli varcayır cayır yanıyor suan istedigin oldumu![]()

peki bu bedeli taksitlendirebiliyormuyuz ve bonusgenc kredi kartına kac taksit oluyorHer şeyin bi bedeli var![]()

Taksit yok tek çekimpeki bu bedeli taksitlendirebiliyormuyuz ve bonusgenc kredi kartına kac taksit oluyor![]()

Bu feryat kimin için muro abiO ban buraya gelecek işte o kadar![]()
Forumumda bro's çetesi istemiyorum bro
Çünkü şu sıralar gereksizlerdeki konular popüler olmuyor...Forumumda bro's çetesi istemiyorum bro
@Genc007 forumun anasayfasında artık gereksizlerdeki gönderiler popiler konularda çıkmıyor
hep bu cete muhabbetleri yüzünden oldu ne olduysa ondan sonra düzelemediÇünkü şu sıralar gereksizlerdeki konular popüler olmuyor...
Sonun başlangıcı diyebiliriz bir kırılma noktası bir kilometre taşı gibi. Çete yüzünden demeyelim de çetenin engellenmesi yüzünden diyelim daha açık ve yanlış anlaşılmayacak bir ifade olsun. Tabi bütün çöküşü de buna bağlamak yanlış olur. Forum kan kaybetti komple ve bu gereksizlere de yansıdı. Elimde bir istatistik yok ama eminim bir dönem forumun en aktif bölümü burası olmuştur. Hiç olmayacak yer popülerleşmişti burdaki üyeler sayesinde. Eyyorlamam bu kadar.hep bu cete muhabbetleri yüzünden oldu ne olduysa ondan sonra düzelemedi

Son konu dışılar bölümüne bakman lazım. Fiş çekme falan yok.hep bu cete muhabbetleri yüzünden oldu ne olduysa ondan sonra düzelemedi
cidden son mesajlarda vs çıkmıyor adminler fişini çekmiş buranın

onu görmemişim yav dikkat cekmıyor fazla önceden varmıydı son konu dışılar bolumuSon konu dışılar bölümüne bakman lazım. Fiş çekme falan yok.![]()

Var bayadıronu görmemişim yav dikkat cekmıyor fazla önceden varmıydı son konu dışılar bolumu
okunmaya baksana
- 11382 Okunma
- 770 Cevap
![]()
en cok cevapla okunma gelen tek konun bu heraldeVar bayadır

Emin değilim de o konu bu konu değil zatenen cok cevapla okunma gelen tek konun bu heralde![]()

Emin değilim de o konu bu konu değil zaten![]()