bu oyunu bilen var mı

Sponsorlu Bağlantılar

z.ibra

z.ibra

Üye
    Konu Sahibi
bu oyunu bilen var mı
Hayırlı akşamlar..
Eskiden oynadığım bir oyun aklıma geldi de. Annemde eskiden dokunmatik pembemsi mor renkte bir nokia vardı içinde de bir oyun vardı 3 tane adam elden ele karpuz fırlatıyorlardı sanırım mağaza dan yüklemişti şuan arıyorum ama o oyunla ilgili hiç bir şey bulamıyorum. Bilen var mı?
Mesaj birleştirildi:

Hayırlı akşamlar..
Eskiden oynadığım bir oyun aklıma geldi de. Annemde eskiden dokunmatik pembemsi mor renkte bir nokia vardı içinde de bir oyun vardı 3 tane adam elden ele karpuz fırlatıyorlardı sanırım mağaza dan yüklemişti şuan arıyorum ama o oyunla ilgili hiç bir şey bulamıyorum. Bilen var mı?
tek oynayan ben miyim ya
:ehe =

Son düzenleme:
  • Düşünceli
Tepkiler: 0sıfırcı, Anonymous_, XXXturi01 ve 3 diğerleri

Dobraokuyucu

Üye
Ilk kez duydum desem

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2625978

Silinen Üye 2506669

Kapalı Hesap
Fetih filan vardı ben de hatırlıyorum senin dediğin tarz oyunları. Cohous game tarafından yapılan uygulamalar galiba.

Silinen Üye 2625978

Silinen Üye 2625978

Kapalı Hesap
Gameloftun dışında Digital cohocalate oyunları güzeldi ya tuşlularda oynadığımız

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı ve XXXturi01
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: z.ibra
Eren Değerli

Eren Değerli

Moderator
Biraz daha bilgi verebilirsen bulabiliriz belki

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
dokunmatik pembemsi mor olmasaydı bulurduk bence. Abi o nasıl bir detay kurban olayım :)

karpuz filan ilk kez duydum bende büyük bir oyun muydu? arşive bak olmadı
Symbian Belle Fp2 Uygulama Arşivi 220 Adet Uygulama Arşivi
Symbian Belle Fp2 HD Oyun Arşivi [94 Adet] 2.50 GB [26 Mart 2016]

MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Oynamadım

ertin

ertin

Üye
Bounce tales

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
z.ibra

z.ibra

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatik pembemsi mor olmasaydı bulurduk bence.
xD
Mesaj birleştirildi:

dokunmatik pembemsi mor olmasaydı bulurduk bence
xD
Mesaj birleştirildi:

dokunmatik pembemsi mor olmasaydı bulurduk bence. Abi o nasıl bir detay kurban olayım :)

karpuz filan ilk kez duydum bende büyük bir oyun muydu? arşive bak olmadı
Symbian Belle Fp2 Uygulama Arşivi 220 Adet Uygulama Arşivi
Symbian Belle Fp2 HD Oyun Arşivi [94 Adet] 2.50 GB [26 Mart 2016]
Yok abi olsa görürdüm vaktinde senin arşivlerin hepsini indirmiştim
Mesaj birleştirildi:

dokunmatik pembemsi mor olmasaydı bulurduk bence. Abi o nasıl bir detay kurban olayım :) .
yani biraz mistik bi renk olduğu için belki o detaydan hangi cihazı kastettiğimi anlarsınız diye

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu ve DarkredBlue61
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
@z.ibra
Anlattığın oyun, eski Nokia’ların Java tabanlı (J2ME) döneminden geliyor gibi görünüyor. O yıllarda Nokia Mağaza’dan (Ovi Store) veya üçüncü parti sitelerden yüklenen, basit ama akılda kalan mini oyunlar çok popülerdi. “Üç adamın elden ele karpuz fırlatması” fikri, genelde meyve taşıma / yakalama temalı arcade oyunlarının bir varyantıydı. Ancak bu oyunların çoğu küçük bağımsız stüdyolar tarafından yapıldığı ve resmi isimleri pek bilinmediği için internette izine rastlamak zor olabiliyor.

Birkaç olasılık:

Fruit Catcher / Fruit Passing tarzı Java oyunları — bazılarında karpuz, muz gibi meyveler karakterler arasında elden ele geçerdi.

Watermelon Game veya benzeri adlarla yayımlanan, farklı telefon modellerine uyarlanmış sürümler.

Nokia C3-00 gibi dokunmatik ve QWERTY’li modellerde çalışan, 240x320 çözünürlükte hazırlanmış “casual” oyunlar.

Eğer oyunu tekrar denemek istersen:

Eski Java oyun arşivlerinde (ör. dedomil.net, phoneky.com) “watermelon”, “fruit”, “pass” gibi anahtar kelimelerle arama yapabilirsin.
Kaynak : Copilot yz

• Beğen
  • Beğenmedim
Tepkiler: Dobraokuyucu, z.ibra ve MAERKEK
z.ibra

z.ibra

Üye
    Konu Sahibi
@z.ibra
Anlattığın oyun, eski Nokia’ların Java tabanlı (J2ME) döneminden geliyor gibi görünüyor. O yıllarda Nokia Mağaza’dan (Ovi Store) veya üçüncü parti sitelerden yüklenen, basit ama akılda kalan mini oyunlar çok popülerdi. “Üç adamın elden ele karpuz fırlatması” fikri, genelde meyve taşıma / yakalama temalı arcade oyunlarının bir varyantıydı. Ancak bu oyunların çoğu küçük bağımsız stüdyolar tarafından yapıldığı ve resmi isimleri pek bilinmediği için internette izine rastlamak zor olabiliyor.

Birkaç olasılık:

Fruit Catcher / Fruit Passing tarzı Java oyunları — bazılarında karpuz, muz gibi meyveler karakterler arasında elden ele geçerdi.

Watermelon Game veya benzeri adlarla yayımlanan, farklı telefon modellerine uyarlanmış sürümler.

Nokia C3-00 gibi dokunmatik ve QWERTY’li modellerde çalışan, 240x320 çözünürlükte hazırlanmış “casual” oyunlar.

Eğer oyunu tekrar denemek istersen:

Eski Java oyun arşivlerinde (ör. dedomil.net, phoneky.com) “watermelon”, “fruit”, “pass” gibi anahtar kelimelerle arama yapabilirsin.
Kaynak : Copilot yz
oyun un karakterleri ve oynanışından türk oyunu olduğu barizdi bulabilceğimi zannetmiyorum ama teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı
ertin

ertin

Üye
Archive.org'ta ara

• Beğen
Tepkiler: z.ibra ve Notxr
XXXturi01

XXXturi01

Üye
oyun un karakterleri ve oynanışından türk oyunu olduğu barizdi bulabilceğimi zannetmiyorum ama teşekkürler :)
Cohous game şirketine ait bir oyun.
@Sovalie1993 ün dediği gibi.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2506669 ve z.ibra
Notxr

Notxr

Üye
Hayırlı akşamlar! Oynamış olduğunuz oyunun adını hatırlamak bazen zor olabiliyor ama söylediklerinizden yola çıkarak biraz yardımcı olmaya çalışayım. Nokia'nın eski modellerinde "Xpress Music" gibi telefonlarda çok sayıda klasik oyun bulunuyordu. Eğer karpuz fırlatan 3 adamı hatırlıyorsanız, muhtemelen "Bounce" veya benzeri eski mobil oyunlardan biri olabilir. Fakat, o oyunun tam olarak tarif ettiğiniz şekilde olması biraz zor.

Önerim, o dönemin popüler mobil oyunlarını araştırarak eski Nokia telefonlarındaki oyunlar hakkında bilgi edinmeniz.
bounce de karpuz fırlatılmıyor ve yazın yapay zeka gibi ama ai karşıtlığım yok tabii

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
daha bulunmadı mı

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt