DarkredBlue61
Üye
600 700 Lira Bişeydi Giden Ayakkabı 3 5 Ay Giydim En Azından Napalım.İnşallah Çöpe Gitmemiştirde Birisi AlmıştırGitti paracıklar![]()
600 700 Lira Bişeydi Giden Ayakkabı 3 5 Ay Giydim En Azından Napalım.İnşallah Çöpe Gitmemiştirde Birisi AlmıştırGitti paracıklar![]()
600-700 de az mı600 700 Lira Bişeydi Giden Ayakkabı 3 5 Ay Giydim En Azından Napalım.İnşallah Çöpe Gitmemiştirde Birisi Almıştır
az canım nolacak 1 günlük yovmiyem600-700 de az mı
Bari gerçek fakir biri giyse
Sevab gazanırsıın.
olsun 1 gün 1 gündüraz canım nolacak 1 günlük yovmiyem
pazar günü demi çalışıyonolsun 1 gün 1 gündür
1 gün ... çalışıyorsun
Ve boşa gidiyor
Dün sadece 1 tl ye 9 saat çalıştım
deneme amaçlı başka bir yerde çalışmıştımpazar günü demi çalışıyon

öteki yerden de mı ayrıldın noldu kıdeneme amaçlı başka bir yerde çalışmıştım
yine işsizim![]()
Evetöteki yerden de mı ayrıldın noldu kı

noldu dedik birde
Nolmadı kinoldu dedik birde
Sorma Demek İçin Geç Kaldın Sankı. Ne Olmadı Peki Onları Anlat O ZamanNolmadı ki
Hiç sorma
Ben de hatırlamak zorunda kalmıym
anlatamam da yazabilirimSorma Demek İçin Geç Kaldın Sankı. Ne Olmadı Peki Onları Anlat O Zaman

naptın inşaatta harç mı yaptın taş maş mı taşıdın taş ustası mı oldun nediranlatamam da yazabilirim
ama parmaklarım el bileğim ağrıyor
olanları düşündükçe
beden error veriyor![]()
Yok beenaptın inşaatta harç mı yaptın taş maş mı taşıdın taş ustası mı oldun nedir
yalanlarını derler adama ama neyse söylemeyeyim en iyisiYok bee
Orada anca
Cansız bedenime ulaşırdınız
Daha ne iş yaptığımı bilmeden yazıyon

Söylememen senin için çok iyi olur sonra suikaste felan uğrarsınyalanlarını derler adama ama neyse söylemeyeyim en iyisi![]()

elbet bir gün nalları dikeceğiz mühim olan hak yol üzere olmak gerisi öenmli değilSöylememen senin için çok iyi olur sonra suikaste felan uğrarsın
Faili meçhul cinayet kurbane![]()
Daha ne iş yaptığımı bilmeden yazıyon
Kim lan bu Harun KarapınarYeniden gerçekleşen doğa olayı.
Harun Karapınar abi neredesin? @minoo