Harun Abinin Arazi Olması

Sponsorlu Bağlantılar

PALA.

PALA.

Üye
Harun abinin kat karşılığı verilebilmesinin önünü açan doğa olayı.
Keşke Seyfo dayı sağ olsaydıda şu jilet Harunun kulağını çekseydi. Bu kadın milletini en iyi O bilirdi (h)

Tarlayı satacağına katır niyetine tarlaya süreceksin, haşin, dinamik, sert olacaksın (h)

• Kahkaha
Tepkiler: Baydırman

Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
Harun abim evde mi evde mi :hoba:

• Kahkaha
Tepkiler: PALA.
PALA.

PALA.

Üye
Apoletleri sökülünce tekrar arazi oldu Harun Kırkpınar yağlı pehlivan, hayda bre :hmmm

• Beğen

Dobraokuyucu

Üye
hatun abi diye okudum iki saattir kendime gelemiyorum Harun abiymis meğer bende diyorum kim bu hatun Allah Allah :vur

Son düzenleme:
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
@DarkredBlue61
Nerde
Gören var mı
Durumu nağıl

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61

Dobraokuyucu

Üye
Hep dümen, hep.

Ben inanmıyorum artık geleceğine :trip:

• Düşünceli
Tepkiler: 0sıfırcı
PALA.

PALA.

Üye
@Baydırman Arazi mafyası yağlı pehlivan Harun Kırkpınar yeraltı mafyası mı oldu :hmmm

• Kahkaha
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Başganım aramıza yeniden tekrar geldin
Hoşgeldin
Ayakkabını boyayayım mı
Bu seferlik bendensin
Boyayı fırçayı sen al
Bende yok
la sorma ayakkabıları unuttum ankarada. arabaya koyacaktım kıyıya koydum bagajı yükle et derken o sıra ayakkabıları unutmuşum.öylece gittim köye kameradan baktım birisi almiş getirmiş artık çöpe mı attı noldu bilmiyorum ama gittim bugun aldım ayakkabı moral sıffır sıffır sıffır

• Üzüldüm
Tepkiler: Dobraokuyucu ve 0sıfırcı
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
la sorma ayakkabıları unuttum ankarada. arabaya koyacaktım kıyıya koydum bagajı yükle et derken o sıra ayakkabıları unutmuşum.öylece gittim köye kameradan baktım birisi almiş getirmiş artık çöpe mı attı noldu bilmiyorum ama gittim bugun aldım ayakkabı moral sıffır sıffır sıffır
Gitti paracıklar :(

Üst Alt