Nokia 701 CFW ve program oyun önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Tamam hocam artık umutsuzluk pompalama ne olur. Milletin veledi Javası bile olmayan Samsung'dan firmware çekiyor bizim de elimiz kırık değil yaparız heral alt tarafı bir fw atacak yani bu kadar karamsarlık iyi değil. Yapamazsın diyerek bir yere varamazsın. Korkanın çocuğu olmaz :ehe
Birader o kadar para veriyorsunuz çöpe gitmesin diye söylüyorum. Yoksa siz bilirsiniz. Bende zamaňında kullandım rom kurdum ama inan bana değişen hicbirsey olmadı.
Mesaj birleştirildi:

Birader o kadar para veriyorsunuz çöpe gitmesin diye söylüyorum. Yoksa siz bilirsiniz. Bende zamaňında kullandım rom kurdum ama inan bana değişen hicbirsey olmadı.
Ayrıca ben yapamazsın diye birsey demedim. Ben kendim ilk aldığım n8 e kurmustum rom ancak ondan sonra aldığım n8 e kuramadigim gibi telefonu da bozdum. O yüzden paranızı yazık olmasın. Orijinal rom ile gittiği yere kadar kullanın. Ben elimdeki n8 leri hackleyene kadar canım çıkmıştı.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı

XXXturi01

XXXturi01

Üye
    Konu Sahibi
Tamam hocam artık umutsuzluk pompalama ne olur. Milletin veledi Javası bile olmayan Samsung'dan firmware çekiyor bizim de elimiz kırık değil yaparız heral alt tarafı bir fw atacak yani bu kadar karamsarlık iyi değil. Yapamazsın diyerek bir yere varamazsın. Korkanın çocuğu olmaz :ehe
Samsung'dan firmware hangi programla çekiliyor?
Mesaj birleştirildi:

İnfinity best iyidir . Uygulamanın linki:

Sağol

Evols ROM kuracağım ama yardıma ihtiyacım var. Sana zahmet olmazsa detaylıca nasıl kuracağımı anlatıp yardımcı olabilirmisin?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu, MAERKEK ve 0sıfırcı