Hindilerin geri donmesi hk.

Sponsorlu Bağlantılar

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Olur Olur Yeriz Yeterkı Bedava Olsun

0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Yani Şu An Yok Ama Of Olsun Dedin Uf Olmadan Of Olsn İşte
Hoşgeldin bak kaç senedir forumdayım sen pazar günleri hiç uğramıyordun ya da çok nadir uğruyodun
uğrasan da mesaj yazmıyordun
Noldu
Bi sorun mu var

Dobraokuyucu

Üye
    Konu Sahibi
Hoşgeldin bak kaç senedir forumdayım sen pazar günleri hiç uğramıyordun ya da çok nadir uğruyodun
Noldu
Bi sorun mu var
Hakkat bende takıldım şimdi
Mesaj birleştirildi:

Niye aktifsin Ahmet usta?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Noldu
Bi sorun mu var
Hakkat bende takıldım şimdi
Mesaj birleştirildi:

Niye aktifsin Ahmet usta?
Sevgili Panpalar Bazen İş Olmuyor Evde Oluyorum O Yüzden Çalışmaz isem Evde yada Araba İle Uğraşmıyor İsem yada Ölmediysem Kalmadıysam Boş Vakitte Açarsam Pc yi O Zaman Yazabiliyorum.Biliyorum Özlüyorsunuz MErak Ediyorsunuz Ama Bugunde Ölmedik Elhamdulillah. Bayramda Uşaktaydım Git Gel Şu Bu Bazen İş Bazen Özel Nedenlerden Dolayı Açmıyorum Pcyi.Şu Ara 1070 Ti Ekran Kartımda Bozuldu Benim Moral Sıffır Sıffır Sıffır Maalesef. PC yi Açıp Şöyle Bi Bakıp Sonrasında Zula Oynuyorum Milletin Eline Veriyorum Yani MErmileri.İşte Öyle Yani Belli Olmuyor Açıkcası.

Gün İçinde de Dükkanda Olursam İş Olmazsa Öyle Giriyorum.

• Üzüldüm
Tepkiler: 0sıfırcı ve Dobraokuyucu
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Geçmiş olsun hocam
öyle kuru kuru olmaz ateşleyin bişeylerde yenisini alalım. durduk yere zula oynarken ekran gitti fanları kökledi son devire öylece kaldı. kapat aç yaptım düzeldi etti sonra hdmı filan denedim ettim 10 20 dk bekledim falan filan muhtemelen çip arızası gibide bakalım. tamire gönderdik kontrol edilecek ama muhtemelen çöp artık.

tabi kötü tarafıda şu monıtor 180 hz ama yedekte ekran kartı vardı 1 gb onu taktım 60 hz destekliyor o şekilde kullanıyorum.zulada bile kasıyor :cigara:

• Üzüldüm
Tepkiler: 0sıfırcı

Dobraokuyucu

Üye
    Konu Sahibi
öyle kuru kuru olmaz ateşleyin bişeylerde yenisini alalım. durduk yere zula oynarken ekran gitti fanları kökledi son devire öylece kaldı. kapat aç yaptım düzeldi etti sonra hdmı filan denedim ettim 10 20 dk bekledim falan filan muhtemelen çip arızası gibide bakalım. tamire gönderdik kontrol edilecek ama muhtemelen çöp artık.

tabi kötü tarafıda şu monıtor 180 hz ama yedekte ekran kartı vardı 1 gb onu taktım 60 hz destekliyor o şekilde kullanıyorum.zulada bile kasıyor :cigara:
Benim bilgisayarda cs16 kasıyor. Seninki en azından zula açıyor şükret ustam. :ehe

Dobraokuyucu

Üye
    Konu Sahibi
Eve gidince yazarım
pc evde
ben işten çıktı
otobüs bekliyor
Suriyelilerin içinde kala kala
Türkçe de bile zorlanıyo ben
Mesaj birleştirildi:

Benim pc dizüstü
Ya senin ki
Dizüstü

öğrenci adamım ben ne yapacam kasayı

Son düzenleme:
  • Düşünceli
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Pc kapalı ben yatar
hadi
Eyi uykular herkişe

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
İstanbulda yaşıyor olsam dükkanımın dibinde ev tutardım heralde ne toplu taşıma ne topsuz taşıma alayının neyse onunla konunun alakası yok. P4 Mu Sistem Ne? Kesin 15.Nesil İntel Filandır

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu ve 0sıfırcı

Dobraokuyucu

Üye
    Konu Sahibi
Core 2 Duo (h)

• Şaşırdım
Takipçi Satın Al

Üst Alt