Bedava olan şey neOlur Olur Yeriz Yeterkı Bedava Olsun
Yani Şu An Yok Ama Of Olsun Dedin Uf Olmadan Of Olsn İşteBedava olan şey ne
Hoşgeldin bak kaç senedir forumdayım sen pazar günleri hiç uğramıyordun ya da çok nadir uğruyodunYani Şu An Yok Ama Of Olsun Dedin Uf Olmadan Of Olsn İşte
Hakkat bende takıldım şimdiHoşgeldin bak kaç senedir forumdayım sen pazar günleri hiç uğramıyordun ya da çok nadir uğruyodun
uğrasan da mesaj yazmıyordun
Noldu
Bi sorun mu var
Hoşgeldin bak kaç senedir forumdayım sen pazar günleri hiç uğramıyordun ya da çok nadir uğruyodun
uğrasan da mesaj yazmıyordun
Noldu
Bi sorun mu var
Sevgili Panpalar Bazen İş Olmuyor Evde Oluyorum O Yüzden Çalışmaz isem Evde yada Araba İle Uğraşmıyor İsem yada Ölmediysem Kalmadıysam Boş Vakitte Açarsam Pc yi O Zaman Yazabiliyorum.Biliyorum Özlüyorsunuz MErak Ediyorsunuz Ama Bugunde Ölmedik Elhamdulillah. Bayramda Uşaktaydım Git Gel Şu Bu Bazen İş Bazen Özel Nedenlerden Dolayı Açmıyorum Pcyi.Şu Ara 1070 Ti Ekran Kartımda Bozuldu Benim Moral Sıffır Sıffır Sıffır Maalesef. PC yi Açıp Şöyle Bi Bakıp Sonrasında Zula Oynuyorum Milletin Eline Veriyorum Yani MErmileri.İşte Öyle Yani Belli Olmuyor Açıkcası.Hakkat bende takıldım şimdi
Mesaj birleştirildi:
Niye aktifsin Ahmet usta?
Geçmiş olsun hocamŞu Ara 1070 Ti Ekran Kartımda Bozuldu Benim Moral Sıffır Sıffır Sıffır Maalesef.
öyle kuru kuru olmaz ateşleyin bişeylerde yenisini alalım. durduk yere zula oynarken ekran gitti fanları kökledi son devire öylece kaldı. kapat aç yaptım düzeldi etti sonra hdmı filan denedim ettim 10 20 dk bekledim falan filan muhtemelen çip arızası gibide bakalım. tamire gönderdik kontrol edilecek ama muhtemelen çöp artık.Geçmiş olsun hocam

Benim bilgisayarda cs16 kasıyor. Seninki en azından zula açıyor şükret ustam.öyle kuru kuru olmaz ateşleyin bişeylerde yenisini alalım. durduk yere zula oynarken ekran gitti fanları kökledi son devire öylece kaldı. kapat aç yaptım düzeldi etti sonra hdmı filan denedim ettim 10 20 dk bekledim falan filan muhtemelen çip arızası gibide bakalım. tamire gönderdik kontrol edilecek ama muhtemelen çöp artık.
tabi kötü tarafıda şu monıtor 180 hz ama yedekte ekran kartı vardı 1 gb onu taktım 60 hz destekliyor o şekilde kullanıyorum.zulada bile kasıyor![]()

Normal pc tarayıcı oyunlarını zor oynuyorum benim pc hepinizinkinden daha şiyBenim bilgisayarda cs16 kasıyor. Seninki en azından zula açıyor şükret ustam.![]()
Özellikleri ne bakem. Gel kapistirakNormal pc tarayıcı oyunlarını zor oynuyorum benim pc hepinizinkinden daha şiy
Eve gidince yazarımÖzellikleri ne bakem. Gel kapistirak
Benim pc dizüstüÖzellikleri ne bakem. Gel kapistirak
DizüstüEve gidince yazarım
pc evde
ben işten çıktı
otobüs bekliyor
Suriyelilerin içinde kala kala
Türkçe de bile zorlanıyo ben
Mesaj birleştirildi:
Benim pc dizüstü
Ya senin ki
Su uyur hindi uyumazPc kapalı ben yatar