Arkadaşım format atmak kötü bişey diye nitelendirmeyin her formatta telefonu yeniden doğmuş şekilde ayarlıyorsunuz... Fakat öyle olur olmaz durumlarda format çekmeyin çünkü format ömrü vardır... Mesela 10.000 format gibi...![]()

evet günde 1 defa format atsanız 27 sene kullanabiliriz demektir
valla formatı bilmem ama sen baya bi atmışın

Arkadaşım format atmak kötü bişey diye nitelendirmeyin her formatta telefonu yeniden doğmuş şekilde ayarlıyorsunuz... Fakat öyle olur olmaz durumlarda format çekmeyin çünkü format ömrü vardır... Mesela 10.000 format gibi...![]()
Hangi işletimin bozukluğundan bahsediyorsun? Kaç senelik bilgisayar ve telefon kullanıcısısın?nononono abicim düşün pc ye sık sık format attarsan nsl olur o pc sistem çöker yanlışmıyım
tamam yeniden doğuyo ama bi yeri eksik doğuyo mesela işletimi
Ben 11 sene PC 8 veya 9 senedirde tel kullanıcısıyım. Bu yüzden benim dediğime kulak asın formatın bilgisayara veya tele bi zararı olmaz...ben 4 senelik pc kullanıcı
3-2 senelik tlf
Ben 11 sene PC 8 veya 9 senedirde tel kullanıcısıyım. Bu yüzden benim dediğime kulak asın formatın bilgisayara veya tele bi zararı olmaz...
bilgin için tşkYa aslında çok fazla mesela hergün 2 yada 3 kere çekmek sakıncalı ama haftada 1 veya ayda 1 defa çekmek epey faydalıparçalarıda zorlamamış olursun o zaman yani bilgisayar parçalara yüklenmez o zamanda ferah olur
![]()