nokia n72 cok format çektim sakıncası olurmu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilker_20

Üye
    Konu Sahibi
nokia n72 cok format çektim sakıncası olurmu ?
arkadaslar n72 kullanıyorum 1 ayda 3-4 kere format çektim bi kerede orjinal ayarlarına getir seçeneğini kullandım bu telefona zarar verirmi ? yardımlarınız için tesekkürler :oke:

qwertycuma

qwertycuma

Üye
yok bea ne olcak
:D

safakk

safakk

Üye
daha neler bu yer mi ki silmekle aşıncak :kop:

xkadir61

xkadir61

Üye
yinede daha az format atmaya çalış. yoksa ,defalarca yazılıp silinen bir disk gibi olur.

ilker_20

Üye
    Konu Sahibi
yani zararı yok demi :D

xkadir61

xkadir61

Üye
illaki vardır atmaman daha iyi.

tunermurat

Üye
ij bişi olmas

toprakumit

toprakumit

Üye
Arkadaşım format atmak kötü bişey diye nitelendirmeyin her formatta telefonu yeniden doğmuş şekilde ayarlıyorsunuz... Fakat öyle olur olmaz durumlarda format çekmeyin çünkü format ömrü vardır... Mesela 10.000 format gibi... :oke:

System X

System X

Üye
Arkadaşım format atmak kötü bişey diye nitelendirmeyin her formatta telefonu yeniden doğmuş şekilde ayarlıyorsunuz... Fakat öyle olur olmaz durumlarda format çekmeyin çünkü format ömrü vardır... Mesela 10.000 format gibi... :oke:

evet günde 1 defa format atsanız 27 sene kullanabiliriz demektir:ehe:kop::kop::kop:
valla formatı bilmem ama sen baya bi atmışın

toprakumit

toprakumit

Üye
evet günde 1 defa format atsanız 27 sene kullanabiliriz demektir:ehe:kop::kop::kop:
valla formatı bilmem ama sen baya bi atmışın

Arkadaşım anlatamıyorum heralde format attığın zaman makine kendini yeniler ve hızlanır lütfen bilmeden konuşmayın :nono:

deniz-17

deniz-17

Üye

nononono abicim düşün pc ye sık sık format attarsan nsl olur o pc sistem çöker yanlışmıyım
tamam yeniden doğuyo ama bi yeri eksik doğuyo mesela işletimi

toprakumit

toprakumit

Üye
nononono abicim düşün pc ye sık sık format attarsan nsl olur o pc sistem çöker yanlışmıyım
tamam yeniden doğuyo ama bi yeri eksik doğuyo mesela işletimi
Hangi işletimin bozukluğundan bahsediyorsun? Kaç senelik bilgisayar ve telefon kullanıcısısın?

deniz-17

deniz-17

Üye
ben 4 senelik pc kullanıcı

3-2 senelik tlf

toprakumit

toprakumit

Üye
ben 4 senelik pc kullanıcı

3-2 senelik tlf
Ben 11 sene PC 8 veya 9 senedirde tel kullanıcısıyım. Bu yüzden benim dediğime kulak asın formatın bilgisayara veya tele bi zararı olmaz...

deniz-17

deniz-17

Üye
Ben 11 sene PC 8 veya 9 senedirde tel kullanıcısıyım. Bu yüzden benim dediğime kulak asın formatın bilgisayara veya tele bi zararı olmaz...

pardon ustad ama ben iyi değil diye biliyodum:allalla: bilgin için tşk

toprakumit

toprakumit

Üye
Ya aslında çok fazla mesela hergün 2 yada 3 kere çekmek sakıncalı ama haftada 1 veya ayda 1 defa çekmek epey faydalı ;) parçalarıda zorlamamış olursun o zaman yani bilgisayar parçalara yüklenmez o zamanda ferah olur ;)

deniz-17

deniz-17

Üye
Ya aslında çok fazla mesela hergün 2 yada 3 kere çekmek sakıncalı ama haftada 1 veya ayda 1 defa çekmek epey faydalı ;) parçalarıda zorlamamış olursun o zaman yani bilgisayar parçalara yüklenmez o zamanda ferah olur ;)

:oke:

PAPADOC

PAPADOC

Üye
yok bi şey olmaz dostum hatta iyi etmişsin telefonun sürekli hızlı kalır bi yavaşlama olmaz

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
telefonun biraz hızlanmasını saglar ama fazla format çekmek sakıncalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt