redmi note 8 imei silinmesi

Sponsorlu Bağlantılar

derya1978

Üye
    Konu Sahibi
redmi note 8 imei silinmesi
s.a arkadaşlar

redmi note 8 kullanıyorum 2019 dan beri sıfır orjinal garantili almıştım

dün kendi kendine hat kesildi imei numarası telefondan silinmiş neden olabilir nasıl düzeltebiliirm

Dobraokuyucu

Üye
Imei atilmasi lazım, bunu evde yapabilir misiniz bilmiyorum.

Aleyküm selam bu arada :tebessüm:

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Aleykumselam. yeni çıkarttıkları kanun sonrası 6 aymı 1 yılmı ne sım kart takılmazsa ımeı siliniyor. ne kadar gereksiz birşey kendi ürünün köşede dursun etsin desen yok.

• Beğen
Tepkiler: XXXturi01, Dobraokuyucu ve derya1978

derya1978

Üye
    Konu Sahibi
Aleykumselam. yeni çıkarttıkları kanun sonrası 6 aymı 1 yılmı ne sım kart takılmazsa ımeı siliniyor. ne kadar gereksiz birşey kendi ürünün köşede dursun etsin desen yok.
kenarda kalmıyor aynı telefonu 2019 dan beri kullanıyorum internete giriyorum konuşma yaptım son 1 haftadır

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı ve Dobraokuyucu
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
kenarda kalmıyor aynı telefonu 2019 dan beri kullanıyorum internete giriyorum konuşma yaptım son 1 haftadır
O Zaman Birisi Kopyalamış Gİbi Duruyor. Faturası Varsa Üretici Fİrma İle GÖrüşün Olmadı

• Beğen
Tepkiler: XXXturi01, 0sıfırcı, derya1978 ve 1 kişi daha

Dobraokuyucu

Üye
Faturası varsa btkdan açılabiliyor sanirim

• Beğen
Tepkiler: XXXturi01 ve derya1978
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
teşekkürler

yeni telefon aldım

xioami redmi note 14 8 gb rom 256 gb hafıza
Arkadaş Pro Sunu Aldıda Bilmiyorum Kamerası 200 Mp Sözde Ama Benim 48 Mp İLe Aynı Geldi Kalıtesi Pek Fark Göremedim.Neyse Güle GÜle Kullanın

• Beğen
Tepkiler: derya1978
cyborg78

cyborg78

Üye
redmi not 8 bende de var 2022'den beri sim kard takmadım...arada uygulamaları güncelliyom internetten...evde duruyor... işe yarıyor bazen o telefonla annemle görüntülü konuşuyoruz ayarladım o telefona (eski skype) Teams ı faydası var işe yarıyor arada kullanmasamda :bigstar:

• Beğen
Tepkiler: derya1978, Dobraokuyucu ve 0sıfırcı

derya1978

Üye
    Konu Sahibi
redmi not 8 bende de var 2022'den beri sim kard takmadım...arada uygulamaları güncelliyom internetten...evde duruyor... işe yarıyor bazen o telefonla annemle görüntülü konuşuyoruz ayarladım o telefona (eski skype) Teams ı faydası var işe yarıyor arada kullanmasamda :bigstar:
evdeki wifi bağlamıyor ki

• Beğen
  • Düşünceli
Tepkiler: cyborg78 ve Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
Modemi bozulmuştur telefonun eğer wifi de gormuyorsa

• Beğen

derya1978

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun hocam

s.a merhaba hocam geçen hafta redmi note 14 sıfır telefon aldım dı ya 2 kere sarj ettim dün gece 23:30 da batarya % 100 doluydu çıkardım

gece internet wifi kapalı hiç telefonu ellemedim sabah batarya % 77 inmiş yeni telefonda bu normalmidir

pil optimizyon kısmından baktım mesajlar uygulaması kullanılan pil % % 80 görünüyordu ve pil kısıtlama yok işaretliydi

XXXturi01

XXXturi01

Üye
Yeni cihazınız hayırlı olsun hocam.

Güle güle kullanmak dileğiyle🙂

Hocam telefonun sarjının hiç ellemeden gece 100 den sabah 77 ye inmesi yeni cihazlarda normaldir.

Yeni alındığı için güncellemeler yapıyor olabilir.

Yeni alındığı ve bu yüzden bataryasıda yeni olduğu batarya henüz tam olarak kalibre olmuş olmayabilir.

Cihazın şarjını tamamen (%0) bitirin ve tamamen dolana (%100) kadar sarj edin.

Bu işlemi 6 kere yapın.

Bataryanız kalibre olacaktır ve maksimum verimini güzel bir performans ile beraber verecektir.

Sonrada telefonun şarjını 20 ile 80 aralığında tutun daha sağlıklı olur pil ömrü uzar.

Bu arada hocam eski cihazın IMEI sorunu çözdünüz mü?
Mesaj birleştirildi:

Hayır IMEI silinmiyor.

Sadece kapatılıyor.

Yani BTK kara listeye alıyor.
Mesaj birleştirildi:

görüyor sonra kendi kendine bağlanmıyor
Yazılımsal olabilir WI-FI sorunu.

Telefonu sıfırla ya da ROM at.
Belki düzelir.

Veya donanımsaldır.

Ve yeni telefonlarda WI-FI entegresi ayrı değildir telefonda SoC adı verilen bir entegre vardır.

WIFI,Bluetooth,RAM,Anten,vb. gibi şeyler bu entegrede tümleşikdir.

Yani eğer WI-FI sorunu donanımsal ise ve dediğim gibi bir SoC entegresi üzerinde ise maalesef anakart değişmeden SoC sökülmesi profesyonel müdahaleler dışında imkansız olduğu için direk anakart değişimi gerekebilir.

Çok masraflı olur.

Anakart değişirsede IMEI sorunuda bir yandan kalkmış olur ama bir de.

Son düzenleme:
  • Beğen

derya1978

Üye
    Konu Sahibi
Yeni cihazınız hayırlı olsun hocam.

Güle güle kullanmak dileğiyle🙂

Hocam telefonun sarjının hiç ellemeden gece 100 den sabah 77 ye inmesi yeni cihazlarda normaldir.

Yeni alındığı için güncellemeler yapıyor olabilir.

Yeni alındığı ve bu yüzden bataryasıda yeni olduğu batarya henüz tam olarak kalibre olmuş olmayabilir.

Cihazın şarjını tamamen (%0) bitirin ve tamamen dolana (%100) kadar sarj edin.

Bu işlemi 6 kere yapın.

Bataryanız kalibre olacaktır ve maksimum verimini güzel bir performans ile beraber verecektir.

Sonrada telefonun şarjını 20 ile 80 aralığında tutun daha sağlıklı olur pil ömrü uzar.

Bu arada hocam eski cihazın IMEI sorunu çözdünüz mü?
Mesaj birleştirildi:

Hayır IMEI silinmiyor.

Sadece kapatılıyor.

Yani BTK kara listeye alıyor.
Mesaj birleştirildi:

Yazılımsal olabilir WI-FI sorunu.

Telefonu sıfırla ya da ROM at.
Belki düzelir.

Veya donanımsaldır.

Ve yeni telefonlarda WI-FI entegresi ayrı değildir telefonda SoC adı verilen bir entegre vardır.

WIFI,Bluetooth,RAM,Anten,vb. gibi şeyler bu entegrede tümleşikdir.

Yani eğer WI-FI sorunu donanımsal ise ve dediğim gibi bir SoC entegresi üzerinde ise maalesef anakart değişmeden SoC sökülmesi profesyonel müdahaleler dışında imkansız olduğu için direk anakart değişimi gerekebilir.

Çok masraflı olur.

Anakart değişirsede IMEI sorunuda bir yandan kalkmış olur ama bir de.
gerek yok eski telefonla uğraşmak

Takipçi Satın Al

Üst Alt