kenarda kalmıyor aynı telefonu 2019 dan beri kullanıyorum internete giriyorum konuşma yaptım son 1 haftadırAleykumselam. yeni çıkarttıkları kanun sonrası 6 aymı 1 yılmı ne sım kart takılmazsa ımeı siliniyor. ne kadar gereksiz birşey kendi ürünün köşede dursun etsin desen yok.
O Zaman Birisi Kopyalamış Gİbi Duruyor. Faturası Varsa Üretici Fİrma İle GÖrüşün Olmadıkenarda kalmıyor aynı telefonu 2019 dan beri kullanıyorum internete giriyorum konuşma yaptım son 1 haftadır
teşekkürlerO Zaman Birisi Kopyalamış Gİbi Duruyor. Faturası Varsa Üretici Fİrma İle GÖrüşün Olmadı
Arkadaş Pro Sunu Aldıda Bilmiyorum Kamerası 200 Mp Sözde Ama Benim 48 Mp İLe Aynı Geldi Kalıtesi Pek Fark Göremedim.Neyse Güle GÜle Kullanınteşekkürler
yeni telefon aldım
xioami redmi note 14 8 gb rom 256 gb hafıza
Hayırlı olsun hocamteşekkürler
yeni telefon aldım
Hayırlı olsunteşekkürler
yeni telefon aldım
evdeki wifi bağlamıyor kiredmi not 8 bende de var 2022'den beri sim kard takmadım...arada uygulamaları güncelliyom internetten...evde duruyor... işe yarıyor bazen o telefonla annemle görüntülü konuşuyoruz ayarladım o telefona (eski skype) Teams ı faydası var işe yarıyor arada kullanmasamda![]()
Nası ya?evdeki wifi bağlamıyor ki
Bi de android telefon yanievdeki wifi bağlamıyor ki
görüyor sonra kendi kendine bağlanmıyorModemi bozulmuştur telefonun eğer wifi de gormuyorsa
Hayırlı olsun hocam
s.a merhaba hocam geçen hafta redmi note 14 sıfır telefon aldım dı ya 2 kere sarj ettim dün gece 23:30 da batarya % 100 doluydu çıkardım
gece internet wifi kapalı hiç telefonu ellemedim sabah batarya % 77 inmiş yeni telefonda bu normalmidir
pil optimizyon kısmından baktım mesajlar uygulaması kullanılan pil % % 80 görünüyordu ve pil kısıtlama yok işaretliydi
Hayır IMEI silinmiyor.Aleykumselam. yeni çıkarttıkları kanun sonrası 6 aymı 1 yılmı ne sım kart takılmazsa ımeı siliniyor. ne kadar gereksiz birşey kendi ürünün köşede dursun etsin desen yok.
Yazılımsal olabilir WI-FI sorunu.görüyor sonra kendi kendine bağlanmıyor
gerek yok eski telefonla uğraşmakYeni cihazınız hayırlı olsun hocam.
Güle güle kullanmak dileğiyle🙂
Hocam telefonun sarjının hiç ellemeden gece 100 den sabah 77 ye inmesi yeni cihazlarda normaldir.
Yeni alındığı için güncellemeler yapıyor olabilir.
Yeni alındığı ve bu yüzden bataryasıda yeni olduğu batarya henüz tam olarak kalibre olmuş olmayabilir.
Cihazın şarjını tamamen (%0) bitirin ve tamamen dolana (%100) kadar sarj edin.
Bu işlemi 6 kere yapın.
Bataryanız kalibre olacaktır ve maksimum verimini güzel bir performans ile beraber verecektir.
Sonrada telefonun şarjını 20 ile 80 aralığında tutun daha sağlıklı olur pil ömrü uzar.
Bu arada hocam eski cihazın IMEI sorunu çözdünüz mü?
Mesaj birleştirildi:
Hayır IMEI silinmiyor.
Sadece kapatılıyor.
Yani BTK kara listeye alıyor.
Mesaj birleştirildi:
Yazılımsal olabilir WI-FI sorunu.
Telefonu sıfırla ya da ROM at.
Belki düzelir.
Veya donanımsaldır.
Ve yeni telefonlarda WI-FI entegresi ayrı değildir telefonda SoC adı verilen bir entegre vardır.
WIFI,Bluetooth,RAM,Anten,vb. gibi şeyler bu entegrede tümleşikdir.
Yani eğer WI-FI sorunu donanımsal ise ve dediğim gibi bir SoC entegresi üzerinde ise maalesef anakart değişmeden SoC sökülmesi profesyonel müdahaleler dışında imkansız olduğu için direk anakart değişimi gerekebilir.
Çok masraflı olur.
Anakart değişirsede IMEI sorunuda bir yandan kalkmış olur ama bir de.
Bence yine eski telefonun üstünde durmalısınız mutlaka.gerek yok eski telefonla uğraşmak