PALA.
Üye
Sen git başıboş paralel forumlar aç, sonra ülkede forumculuk neden kalitesizleşti desin millet, sonra da ağa niye kızıyor diyorsun@MAERKEK bana niye kızdın yahu?![]()

Sen git başıboş paralel forumlar aç, sonra ülkede forumculuk neden kalitesizleşti desin millet, sonra da ağa niye kızıyor diyorsun@MAERKEK bana niye kızdın yahu?![]()

Ücretli değil zaten.O kadar forumun var bakmıyorsun ha ? En fazla 3 tane olması lazım.

Dövseydin bari.Sen git başıboş paralel forumlar aç, sonra ülkede forumculuk neden kalitesizleşti desin millet, sonra da ağa niye kızıyor diyorsun![]()
Forum kültürünün yaşamasını sizden daha çok isterim. Sosyal medya kültürü varken forum kültürünün ayakta durması zorlaştı.Biz bir gecede mi forum sevdalısı olduk, bir gecede mi sosyal medya kültürüne yenildik, herkes forum açarsa olacağı buydu, ancak milleti forum sevdasından hangi yöneticiler soğuttu biz ona bakarız, şimdi anlıyor musun forum moderatörü ile nasıl çatışır hale geldiğimizi, bu sosyal medyanın suçu değil, forumcu görünüp forumculuğun düşmanı kişiler bizi bu hale getirdi, yoksa şimdi bu halde olurmuydukDövseydin bari.Forum kültürünün yaşamasını sizden daha çok isterim. Sosyal medya kültürü varken forum kültürünün ayakta durması zorlaştı.

Balık baştan kokar arkadaşlar . Moderatör admin görevini yapıp forum kültürünü sağlamaya çalışmazsa maleseff burası gitmez.Biz bir gecede mi forum sevdalısı olduk, bir gecede mi sosyal medya kültürüne yenildik, herkes forum açarsa olacağı buydu, ancak milleti forum sevdasından hangi yöneticiler soğuttu biz ona bakarız, şimdi anlıyor musun forum moderatörü ile nasıl çatışır hale geldiğimizi, bu sosyal medyanın suçu değil, forumcu görünüp forumculuğun düşmanı kişiler bizi bu hale getirdi, yoksa şimdi bu halde olurmuyduk![]()
Burada sıkıntı çıkar hocam, vip üyelik isterik naraları duyarız alttan alttan.Balık baştan kokar arkadaşlar . Moderatör admin görevini yapıp forum kültürünü sağlamaya çalışmazsa maleseff burası gitmez.
Başka bir forumda vip üyelik vermişler bana aktif ve yılım olduğu için . Güzel bir olay bu
Forumun vip üyelikten ziyade vakit geçiren üyelere sunacağı çok bir yenilik kalmadı, burada beklerken yeni şeyler öğrenip, forum kültürünü devam ettirecek faydalı içerikler lazımdır. Ana sayfa kısmı forum kısmından çok daha aktif, bu taraf normalde daha aktif olabilirdi.Balık baştan kokar arkadaşlar . Moderatör admin görevini yapıp forum kültürünü sağlamaya çalışmazsa maleseff burası gitmez.
Başka bir forumda vip üyelik vermişler bana aktif ve yılım olduğu için . Güzel bir olay bu
Burada sıkıntı çıkar hocam, vip üyelik isterik naraları duyarız alttan alttan.
Kimsenin sevdasına diyecek lafımız yok. 15 sene önce forumlar çok faal durumdaydı. Herkes forum açıp üye kapıyordu. Üye olanların da forumları vardı. Konu çalma, alıntılama, kavga, şikayet eksik olmuyordu. Özgün olan hiçbir şey yoktu. Şimdi ise sosyal medyada takılıyorlar. Forumlardan soğutan ben ve benim gibi olanlar değil, kim soğutuysa onlara diyeceksiniz.Biz bir gecede mi forum sevdalısı olduk, bir gecede mi sosyal medya kültürüne yenildik, herkes forum açarsa olacağı buydu, ancak milleti forum sevdasından hangi yöneticiler soğuttu biz ona bakarız, şimdi anlıyor musun forum moderatörü ile nasıl çatışır hale geldiğimizi, bu sosyal medyanın suçu değil, forumcu görünüp forumculuğun düşmanı kişiler bizi bu hale getirdi, yoksa şimdi bu halde olurmuyduk![]()
Kimsenin sevdasına diyecek lafımız yok. 15 sene önce forumlar çok faal durumdaydı. Herkes forum açıp üye kapıyordu. Üye olanların da forumları vardı. Konu çalma, alıntılama, kavga, şikayet eksik olmuyordu. Özgün olan hiçbir şey yoktu. Şimdi ise sosyal medyada takılıyorlar. Forumlardan soğutan ben ve benim gibi olanlar değil, kim soğutuysa onlara diyeceksiniz.
Zaten asıl tepkimiz onlaraancak milleti forum sevdasından hangi yöneticiler soğuttu biz ona bakarız,

Burada sıkıntı çıkar hocam, vip üyelik isterik naraları duyarız alttan altta
Sana tavsiye vereyim mi galen aktif olanlar var yaniKimsenin sevdasına diyecek lafımız yok. 15 sene önce forumlar çok faal durumdaydı. Herkes forum açıp üye kapıyordu. Üye olanların da forumları vardı. Konu çalma, alıntılama, kavga, şikayet eksik olmuyordu. Özgün olan hiçbir şey yoktu. Şimdi ise sosyal medyada takılıyorlar. Forumlardan soğutan ben ve benim gibi olanlar değil, kim soğutuysa onlara diyeceksiniz.
Verebilirsiniz.Sana tavsiye vereyim mi galen aktif olanlar var yani
@Cadillac34 ile @Dobraokuyucu şu meydanlarda drift yapında alem kapışma görsünVerebilirsiniz.

Bir etkinlik bir turnuva vs. mi düzenlesek ya forumda? Katılım olur mu hakkat?@Cadillac34 ile @Dobraokuyucu şu meydanlarda drift yapında alem kapışma görsün![]()
Ne gibi kapışma?@Cadillac34 ile @Dobraokuyucu şu meydanlarda drift yapında alem kapışma görsün![]()

Beleşe avast kodu verdim de katılan olmadı .Bir etkinlik bir turnuva vs. mi düzenlesek ya forumda? Katılım olur mu hakkat?
Farketmez ama drift tercih sebebidir.Ne gibi kapışma?![]()

Arabalar senden sanırım.Farketmez ama drift tercih sebebidir.
![]()
![]()
![]()
![]()
Beyaz Toros gizli görev aracıArabalar senden sanırım.

Sağolun, hoşgeldiniz, hayırlı RamazanlarAllah kabul etsin, muhabbetiniz bol olsun![]()

Hoşgeldiniz , teşekkür ederiz.Allah kabul etsin, muhabbetiniz bol olsun![]()