Peki mekan ayarlaMekan da ayarlarız![]()

Ağaaaaa: "Mitoya gittiğini anlamadım mı sibop ? "Peki mekan ayarla
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Üniversiteye okumaya gitmiştir, ancak bir gecede başka forumlara sevdalanmış olabilir. Üniversiteye gitmişse sorun yok, ancak başka forumlara gitmişse yazık olur verdiğimiz emeğeAğaaaaa: "Mitoya gittiğini anlamadım mı sibop ? "

Ben başka forumlara da gittim. Bulabilirsiniz beni hatta bulanlar var.Üniversiteye okumaya gitmiştir, ancak bir gecede başka forumlara sevdalanmış olabilir. Üniversiteye gitmişse sorun yok, ancak başka forumlara gitmişse yazık olur verdiğimiz emeğe![]()
Bu forum bırakılmaz. Bırakılacak gibi değil. Bağlaç olan de ayrı yazılır der ban atarlar zaten diğer forumlarda. Ya da Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret ederler sende dayanamaz patlarsin yine ban atarlar.Üniversiteye okumaya gitmiştir, ancak bir gecede başka forumlara sevdalanmış olabilir. Üniversiteye gitmişse sorun yok, ancak başka forumlara gitmişse yazık olur verdiğimiz emeğe![]()
Nerelere gittiniz hocam, bir selam verelim.Ben başka forumlara da gittim. Bulabilirsiniz beni hatta bulanlar var.
Ne okuyorsun merak ettim.Bırakmadım ama okul biraz zorluyor vizeler vs. Bu ara daha çok gireceğim sınavlara kadar.
Elektrik elektronik mühendisligiNe okuyorsun merak ettim.
Çok güzel, Çok güzel hayırlı olsun.Elektrik elektronik mühendisligi
Bende elektronik bölümü okumak isterdim ama kaç kere üniversite sınavına girdimse de bir türlü puan tutturamadım.Elektrik elektronik mühendisligi
Başka yerde bulmak sorun değil, burada bulamamak sorun. Yazık verdiğimiz emeğe en az 🦃 🦃 🦃 🦃 🦃 🦃 bu kadar hindiden kurtardık moderatörleriBen başka forumlara da gittim. Bulabilirsiniz beni hatta bulanlar var.

Hindileri sen kış kışladın demekBaşka yerde bulmak sorun değil, burada bulamamak sorun. Yazık verdiğimiz emeğe en az 🦃 🦃 🦃 🦃 🦃 🦃 bu kadar hindiden kurtardık moderatörleri![]()
Ağa üç kuruş için hindiyle tavukla mı uğraşalım, gel gör ki durum bildiğin gibi değil, azgın hindiler burda da rahat durmuyor, siz hastaneye sevkini yapın, bi şekerine baktıralım, dişilere dokunmayın onlar yumurtluyorHindileri sen kış kışladın demek

O kadar forumun var bakmıyorsun ha ? En fazla 3 tane olması lazım.@MAERKEK bana niye kızdın yahu?![]()