Netgsm Kullanan Var Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

onur.tr34

Üye
    Konu Sahibi
Netgsm Kullanan Var Mı?
Merhaba, güncel kullanmış olduğum ev internetinden memnun olmadığım için değiştirmeyi düşünüyorum. Geçenlerde Netgsm çıktı karşıma araştırma sürecindeyim. Daha önce kullanan var mı acaba.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
o tarz firmalarda çoğu kişi memnun değil maalesef

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2625978
Silinen Üye 2625978

Silinen Üye 2625978

Kapalı Hesap
Yine en iyisi Türksel (pahalı)
ve
Türk Telekom (fiyatı uygun)

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
PALA.

PALA.

Üye
Merhaba, güncel kullanmış olduğum ev internetinden memnun olmadığım için değiştirmeyi düşünüyorum. Geçenlerde Netgsm çıktı karşıma araştırma sürecindeyim. Daha önce kullanan var mı acaba.
Şartları biraz okudum, en iyisi müşteri hizmetlerini arayın ve konum modem özelliklerinizi söyleyin, uygunluğunu incelesinler.

Abonelik taşıma yaparsanız ve modem ayarlarınızı kendiniz yaparsanız 700 + 500 lira cepte kalır, 2 günde açıldığını yazmışlar ama pek inanmadım. Fiyatlar uygun.

emin dayı

emin dayı

Üye
Firma daha çok yeni bir takım eksileri olacaktık ama zaman la en iyisi olmaya aday bir firma bildiği niz gibi mobil sektöründe atılım yaptılar fiyatlar epey uygun tercih sizin

Cadillac34

Üye
Netgsm Türk Telekom alt yapısını kullanıyor, o yüzden hiç tavsiye etmem. Ha Türk Telekom kullanmışsın ha Netgsm. İkisi arasında hiç fark yok.

• Düşünceli
Tepkiler: Dobraokuyucu
PALA.

PALA.

Üye
Netgsm Türk Telekom alt yapısını kullanıyor, o yüzden hiç tavsiye etmem. Ha Türk Telekom kullanmışsın ha Netgsm. İkisi arasında hiç fark yok.
Turkcell'den alıyor diye biliyorum ama alt yapı hepsinde aynıdır.

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
kapandı diye biliyorum abone alıyor ama şebekesi yok.ayrıca trcellden besleniyor tt den değil

• Beğen
emin dayı

emin dayı

Üye
Tukcell sebeke vermeyi kestiği için kısmi olarak gsm hizmeti kapandı ancak bayramdan sonra ttden sebeke alıp yola devam edeceği söyleniyor

• Beğen
  • Şaşırdım
Tepkiler: derya1978, PALA. ve Dobraokuyucu

derya1978

Üye
Tukcell sebeke vermeyi kestiği için kısmi olarak gsm hizmeti kapandı ancak bayramdan sonra ttden sebeke alıp yola devam edeceği söyleniyor
netgsm türk telekom ile mi anlaşmış

netgsm tam olarak kapanmadı mobil de yeni abonelere kapalı

eski aboneler kullanıyor ben babam halen kullanıyoruz ekim ayında yeni hat aldım +++ numara taşıma yaptık babam için mart 2024 de sorunsız devam edip kullanıyoruz

• Beğen
Tepkiler: PALA. ve Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
Yeni müşterilerde mi sorun yaşanıyor sadece :hmmm

• Beğen
Tepkiler: derya1978

derya1978

Üye
Yeni müşterilerde mi sorun yaşanıyor sadece :hmmm
evet eski abone olanlarda sorun yok

yeni abone alıma kapalı

adam numara taşıdı diyelim o güğn akşama türkcell kapattı sinyali yeni gelenlere onlar da sinyal yok onlar geri başka operatöre taşıdı mecburen

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt