Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Netgsm Kullanan Var Mı?
Sponsorlu Bağlantılar
onur.tr34
Üye
Konu Sahibi
Netgsm Kullanan Var Mı?
Merhaba, güncel kullanmış olduğum ev internetinden memnun olmadığım için değiştirmeyi düşünüyorum. Geçenlerde Netgsm çıktı karşıma araştırma sürecindeyim. Daha önce kullanan var mı acaba.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
DarkredBlue61
Üye
o tarz firmalarda çoğu kişi memnun değil maalesef
Silinen Üye 2625978
Kapalı Hesap
Yine en iyisi Türksel (pahalı)
ve
Türk Telekom (fiyatı uygun)
Merhaba, güncel kullanmış olduğum ev internetinden memnun olmadığım için değiştirmeyi düşünüyorum. Geçenlerde Netgsm çıktı karşıma araştırma sürecindeyim. Daha önce kullanan var mı acaba.
Şartları biraz okudum, en iyisi müşteri hizmetlerini arayın ve konum modem özelliklerinizi söyleyin, uygunluğunu incelesinler.
Abonelik taşıma yaparsanız ve modem ayarlarınızı kendiniz yaparsanız 700 + 500 lira cepte kalır, 2 günde açıldığını yazmışlar ama pek inanmadım. Fiyatlar uygun.
emin dayı
Üye
Firma daha çok yeni bir takım eksileri olacaktık ama zaman la en iyisi olmaya aday bir firma bildiği niz gibi mobil sektöründe atılım yaptılar fiyatlar epey uygun tercih sizin
netgsm tam olarak kapanmadı mobil de yeni abonelere kapalı
eski aboneler kullanıyor ben babam halen kullanıyoruz ekim ayında yeni hat aldım +++ numara taşıma yaptık babam için mart 2024 de sorunsız devam edip kullanıyoruz