Eski Bilgisayarıma Hangi İşletim Sistemi Daha İyi Olur ?

Sponsorlu Bağlantılar

mta122003

mta122003

Üye
    Konu Sahibi
Acaba nerede anlaşamıyoruz ?
W10 home lisansıyla Pro etkinleşmez, tersi şekilde Pro lisans ile Home(veya başka ürün paketi) etkinleşmez.

Kullandığın cihazda eskiden muhtemelen w7 home veya w8 home vardı ve w10 home sürümüne ilk çıktığı bedava olduğu yıllarda yükseltilmiş. Pro ya istesende yükseltemezsin. Ayrıca kms sadece sistemi 3-6 aylık periyotta deneme modunda çalıştırır, verim için standart bir lisans alınmalıdır.
Yani baştan home kullanmayıp, pro yüklediğin için kms ile oyalanıp durdun yıllarca...

Şanslısın Home lisansın varmış güle güle kullan.
Almaya kalksan, bulması zordur home lisansı 100 lira isterler ama pro lisansını 3-5 liraya bile bulursun. Daha az gereksiz özellik var, daha fazla performans var.
Sevineyim mi şaşırayım mı bilemedim inanın😅😂 Sağolun hocam sabahtan beri uğraşıyosunuz desteğiniz için çook teşekkur ederim

• Beğen
  • Cool
Tepkiler: MAERKEK ve PALA.

Dobraokuyucu

Üye
Ltsc kurun geçin beyler çok kasmanın manası yok (ben W10 pro kullanıyorum gerçi orası ayrı)

• Beğen
Tepkiler: XXXturi01 ve MAERKEK
by berk

by berk

Üye
Win8.1 SL

XXXturi01

XXXturi01

Üye
Ltsc kurun geçin beyler çok kasmanın manası yok (ben W10 pro kullanıyorum gerçi orası ayrı)
Ltsc de microsoft store daki uwp programlar çalışmıyor diyorlar. Bu doğru mu? Ayrıca eksiklikler var mı?

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu
PALA.

PALA.

Üye
Ltsc de microsoft store daki uwp programlar çalışmıyor diyorlar. Bu doğru mu? Ayrıca eksiklikler var mı?
Ltsc yada ltsb kişisel kullanıma uygun değildir. Bu sürümler belirli lokasyonlarda uzun süreli çalışan bilgisayar için uzun süreli desteği olan sürümlerdir, lisansı kurumsaldır, yani tekil şahıslara satılmıyor. Satılsada kullanılmaması gerekir, zamanında kullandım, mesela acil işletim sistemi lazım ve kurulum anahtarı yok, bunu 1 yıla yakın kullanabilirsiniz. Bu sürümlerde mağaza ve birçok özellik yoktur, Windows 7 gibi yalındır. Siz Home yada Pro sürüm kullanmalısınız.

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu

Üst Alt