Revengeful
Emekli Yönetici
her şeyi hortlatıyor gececileri hortlatmıyor vay arkadaşSen bilirsin reis
İstediğin gibi takıl
her şeyi hortlatıyor gececileri hortlatmıyor vay arkadaşSen bilirsin reis
İstediğin gibi takıl
Gececi tayfayı unutmuşumher şeyi hortlatıyor gececileri hortlatmıyor vay arkadaş
Nerde bu gececiler
Bu arkadaşı hayrına yanına al, biraz staj yaptır, ileride hindiliğe büyük merakı var. Hani dükkan emanet edilmez ama bir iş versen yapar.her şeyi hortlatıyor gececileri hortlatmıyor vay arkadaş
Maaş isterimhayrına yanına al,
Uçururum valehYalnız bırakırsan forumu havaya uçurur
Adam sana yılların tecrübesini aktaracak, asıl senin ödeme yapman gerekir, kendisi zamanında çay parasına çalışmış, yanına alırsa öp başına koy.Maaş isterim
Ben de çalışırımçay parasına çalışmış,
Forum bana ibanıma para yollasınasıl senin ödeme yapman gerekir
Şimdi cay beleşBen de çalışırım
Sen Ağa'nın peşini bırakma.Hindiligi bırakma, parayı fırına girdikten sonra, çıkışta veriyorlar galiba, garantisi yok.Forum bana ibanıma para yollasın
Yoksa hindiliği bırakcam
En son 5 tl idiŞimdi cay beleş
Hökümetin dağıttığı çaylar bitmiyor, zaten forumda kimse kalmadı, 10 yıllık çay var, sen servis yapEn son 5 tl idi
Şimdi iki katına çıkmıştır heralde
Günde 5 tl
Ayda 150 tl
İyi para benim için
Hakkımı istiyorum yönetimden

Servis yaparım daHökümetin dağıttığı çaylar bitmiyor, zaten forumda kimse kalmadı, 10 yıllık çay var, sen servis yap![]()
Sana hindilik gibi kutsal bir görev verilecek, daha ne istiyorsun ? Ayrıca cenaze töreninden sonra fakir fukaranın karnı doyacak, arkandan hayırlı dua edecek, daha ne olsun.5995899
Görüntüleme var
Bu konuyu açan arkadaş en azından
Bi 10.000 hakediyor
Bana aylık 150 tl verin
@Baydırman üst düzey yetkiliye iletirmisin
Mesaj birleştirildi:
Servis yaparım da
Bu da bi iştir
Ennihayetinde
Ben paramı yani hakkımı istiyorum
Grev kararı aldırmayın bana
Bu enflasyon beni tam midemden vurduSana hindilik gibi kutsal bir görev verilecek, daha ne istiyorsun ? Ayrıca cenaze töreninden sonra fakir fukaranın karnı doyacak, arkandan hayırlı dua edecek, daha ne olsun.
Tamam, sen görevini düzgün yap, gerisi gelir.Bu enflasyon beni tam midemden vurdu
Napim
Aç arı bal yapmaz
İlle de para ...
Karşılığı para
olmayan bi işe girmem
Ortalıkta para yok.Ya hesabıma para yatar ya da ben giderim
Nasıl yokOrtalıkta para yok.