Sorunlarınızda beni pingle yin direkt geliştirici ye sorarımHocam her şey buraya kadar tamamdı Adım 3:Açılan menüden ağ yada network tabını seçin.
network kısmını acınca hiçbir şey cıkmıyor ki biraz daha acıklar mısınız
edit: buldum deneyeceğim bakalim
Mesaj birleştirildi:
Edit: Discord calısıyor bu mesajı da telefondan atıyorum. Umarim mobil veri ile de calısır. Lutfen proxy degısırse guncelleyın baska sekılde ogrenemem
Mesaj birleştirildi:
Son edit: fotograf bile atılıyor cok iyi oldu
Mobitrans programı ilemi ceviriyorsunuz?Sorunlarınızda beni pingle yin direkt geliştirici ye sorarım
Mesaj birleştirildi:
Uygulamayı çevirmeye çalışıyorum şu an
Mesaj birleştirildi:
Çevirince bomba olacak
Bu arada arama yapılabiliyor mu?Sorunlarınızda beni pingle yin direkt geliştirici ye sorarım
Mesaj birleştirildi:
Uygulamayı çevirmeye çalışıyorum şu an
Mesaj birleştirildi:
Çevirince bomba olacak
Arama yok ayrıca çeviriyi Androidden yapmak istiyorum ama hiç bir bilgim yok şu an github deposu üzerinden yapacağım sanırımMobitrans programı ilemi ceviriyorsunuz?
Mesaj birleştirildi:
Bu arada arama yapılabiliyor mu?
Bu ne kadar güvenlidir.Uygulamayı çevirdim yakında çıkması beklenen bir güncelleme ile pek çok dil dosyası ile birlikte eklenecek 3.1 sürümü çıktı github da yok onu buraya ekleyeceğim
Mesaj birleştirildi:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Güvenli bence 4 5 aydir hesabimi calmadilar. N70 de kullanıyorum düzenli olarkBu ne kadar güvenlidir.
Aslında şu Bip için bir uygulama yapılsa, güzel olur, sade basit bişey, çok fonksiyona gerek yok.
Güvenlik hesabın çalınması mı sadece ? Çalmadan mahremiyet ihlali yapıyorsa bunu ispat edemeyiz, hatırlarsan WhatsApp bir dönem bu mahremiyet ihlali sebebi ile eleştirilmişti. Yinede yapanın emeğine sağlık hiç yoktan iyidir, cevap için teşekkür.Güvenli bence 4 5 aydir hesabimi calmadilar. N70 de kullanıyorum düzenli olark
Yapan kişi proxy için kodları vermiş varsa imkanınız kendi sunucunuzu da acabilirsiniz ondan gerisi discord un kendi işi.Güvenlik hesabın çalınması mı sadece ? Çalmadan mahremiyet ihlali yapıyorsa bunu ispat edemeyiz, hatırlarsan WhatsApp bir dönem bu mahremiyet ihlali sebebi ile eleştirilmişti. Yinede yapanın emeğine sağlık hiç yoktan iyidir, cevap için teşekkür.
Arama yapılmamasının bir sebebi de halen daha gprs ya da 2g denen iletişim protokolünü kullanması bu hedef cihazların (internet hızı data aktarmaya yetmiyor)Bu arada arama yapılabiliyor mu?
3g kullanan cihazlarda var onlar yararlanabilirdi bundan.Arama yapılmamasının bir sebebi de halen daha gprs ya da 2g denen iletişim protokolünü kullanması bu hedef cihazların (internet hızı data aktarmaya yetmiyor)
Geliştirici Nokia 3100 gibi telefonları daha çok el üstünde tutuyor ayrıca bazı orta Asya ülkelerinden de pekcok kullanıcı olduğu için orada çok satmış olan Samsung 2g cihazlara da uyarlaması lazım. Projenin genel akışı MID player çalıştıran tüm cihazlarda kullanmak sanırım (yani en azından yaptığı işlerden ben bunu anladım)3g kullanan cihazlarda var onlar yararlanabilirdi bundan.
Eski IBM bir makineye Java istemcisi kurup http server üzerinden discord a girenler varmış dumur üstüne dumur yaşadım neler yapıyor el-alemGeliştirici Nokia 3100 gibi telefonları daha çok el üstünde tutuyor ayrıca bazı orta Asya ülkelerinden de pekcok kullanıcı olduğu için orada çok satmış olan Samsung 2g cihazlara da uyarlaması lazım. Projenin genel akışı MID player çalıştıran tüm cihazlarda kullanmak sanırım (yani en azından yaptığı işlerden ben bunu anladım)