Jabber varmış eskiden ama kullanım oranı düştüğü için bu daha iyi gibiDiscord geleceğine hali hazırda jabber gelseymiş ya.
Nokiaya bu saatten sonra Jabber olarak, Kareem Abdül Jabbar fotoğrafı gelir, onuda biz indirirsek.Discord geleceğine hali hazırda jabber gelseymiş ya.
Sen de ... Devir yat tv izle di mi ?neler yapıyor el-alem
O kim yahu?Nokiaya bu saatten sonra Jabber olarak, Kareem Abdül Jabbar fotoğrafı gelir, onuda biz indirirsek.
Jabber var bende ama Java'da sunucuları yok ya da kapatmışlar. Android'de kullanabiliyorum sadece.Jabber varmış eskiden ama kullanım oranı düştüğü için bu daha iyi gibi
V6 da neden çalışmadi acabaN86 da çalıştı ama Motorola v6 ile 6100 da açmadı
Bilmem belki izlemiştir gavurun işi belli mi olurSen de ... Devir yat tv izle di mi ?
J2me üzerinde çalışan çoğu uygulama web tabanlı ise proxy üzerinden çalışmış sanırım miladi doluncada kapatıldığı için bu proxy ler böyle güme gitmis programlarO kim yahu?
Jabber var bende ama Java'da sunucuları yok ya da kapatmışlar. Android'de kullanabiliyorum sadece.
Gelse gelse bu gelirO kim yahu?
Yok bu da gelmez.Gelse gelse bu gelir
Jabber baya iyi bundan. Çunku jabberle bu nokialarda whatsapp destegi kesildiginde whatsapp calistirabiliyorduk hatta facebook mesenger ve discordda calisiyordu ama artik kapatmislar olmuyor.Jabber varmış eskiden ama kullanım oranı düştüğü için bu daha iyi gibi
Android kullanarak hiçbir veriniz caldirmiyorsunuz (Google dibinden çalıyor)Android'de Java emulatör ile deneyeyim dedim, tokene takıldım. Vazgeçtim üyelikten. Zaten 85 milyonun kimlik bilgileri çalındı, bir de tokenle dertsiz başımızı derde sokmayalım.
Çaldırıp kapatıyoruzAndroid kullanarak hiçbir veriniz caldirmiyorsunuz (Google dibinden çalıyor)
Kimler çalmıyor ki. Apple başta zaten.Android kullanarak hiçbir veriniz caldirmiyorsunuz (Google dibinden çalıyor)
Mesaj birleştirildi:
Şaka bir yana güvenlik endiseleri kabul edilebilir
Gitti konturcuklerÇaldırıp kapatıyoruz
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu İplikçinin son telefon konuşması oldu, kendiside bu konuşmadan sonra duası kabul oldu öldü zaten, o arabada can verdi, kontür geçmez gayrı, parası canından kıymetliydi.Gitti konturcukler