Görüntüleme sayısına bakıcam
sonra forumu kurtaracaksın dimiGörüntüleme sayısına bakıcam
Mesaj birleştirildi:
Bakalım 4 yılda kaç kişi okumuş veya göz gezdirmiş veya öylesine tıklayan kaç insan var ona göre bi analiz yapcam
Hayır forumun nabzını ölçücemsonra forumu kurtaracaksın dimi
sen adamsın varya hemşireliğe mi geçtin nettinHayır forumun nabzını ölçücem
Ne hemşireliğisen adamsın varya hemşireliğe mi geçtin nettin

bulursun inşallah ama bu sefer karpuzu büyütmezsin inşallah çokta yatmaNe hemşireliği
Yattığın yerden para kazanma işine giriştim yıllardır bu mesleği istiyordum
Hala daha bulamadım![]()
Karpuz güççüldübulursun inşallah ama bu sefer karpuzu büyütmezsin inşallah çokta yatma
yok ya ben ayakta çok duramıyorum dizlerim bacaklarım ağırıyor. belki ufak tefek hareket etsem neysede artık bacaklardamı sorun var bilmiyorum 1 2 dk ayakta duracağımı bilsem hemen çöker otururum yada oturma ihtiyacı duyarım rahatsız lurum ayakta durmaktan. hiç bana göre değilKarpuz güççüldü
Hep ayaktayım
Oturduğum anlar nadir
Bana göre de değilbana göre değil
etli ekmek parasıdır o. benim ki kuru ekmek parası seninki etli ekmekBana göre de değil
Emme napam
Ekmek parası
Bencileyin tam tersietli ekmek parasıdır o. benim ki kuru ekmek parası seninki etli ekmek
sizin orda yokmu bir müslim kurbanda bi deri bi kemik getirsin sana en azından kokusunu al etin o kadar yapma acıdım şimdi sanaBencileyin tam tersi
Asgari ücretle
Et bile alınmıyor
Kuru ekmek alabildiğime şükrediyom
Etin anca kokusunu alıyom
o da millet et li bi yemek yaparsa
Ben bile kendime acımıyomsizin orda yokmu bir müslim kurbanda bi deri bi kemik getirsin sana en azından kokusunu al etin o kadar yapma acıdım şimdi sana

hani şeyse belediyeyi arayalım uyutalım seni son verelim acılarına. kabirde devam edersin tabisiBen bile kendime acımıyom
Bak şimdi çok duygulandım
![]()
Öteki tarafa gitmek içinuyutalım seni son verelim acılarına. kabirde devam edersin tabisi

düüşündüm öyleyse varım. baızısı imtihan bazıısı hak ediyor yapacak bişey yokÖteki tarafa gitmek için
Hazır değilim
Nice acı çekenler var
Bi de onları düşün
Benim ki imtihandüüşündüm öyleyse varım. baızısı imtihan bazıısı hak ediyor yapacak bişey yok
Kesin KesinBenim ki imtihan
Ama bayağı hafifledi